![]() |
לשתות כוס קולה מידי פעם... מותר?
לשתות כוס קולה מידי פעם... מותר?
יפגע בכושר? |
מותר :sbb2:
|
כי שמעתי שקולה מוציא את הסידן בגוף.
|
לא אחי כוס קולה תפרק לך את השרירים ותהרוס לך כמה חודשים טובים של אימון...
נו מה אתה רציני? מה אתה בבית כלא? כלום אסור?! תפנק את עצמך מדי פעם לא יקרה כלום וקולה לא מוציאה את הסידן בגוף. איפה שמעת את זה? |
אתה לא תמות אחי אל תדאג
|
ציטוט:
|
חחח מותר אחי מותר מדי פעם תשתה תהנה
|
תודה;)
אפשר לנעול. |
אין חוק נגד שתיית קולה .
תשתה בכיף. |
אני אישית לא אוהב חיפופים זה מוריד לי את כל המוטיבציה אם כבר אז תפריט הדוק וצ'יט מוגדר ביום מוגדר.
|
ציטוט:
|
אור מהפורום אמר פעם שהוא שותה בקבוק שתיים ביום וזה לא משפיע עליו
אני לא הייתי הולך כל כך רחוק אבל כוס ביום מותר..לא יקרה כלום |
שתה זירו ...
|
שתה זירו
מבחינת הקולה אין בעיה מבחינת הסוכר יש |
אני שותה די הרבה זירו , אנשים סתם מתעסקים בחרא , מתייסרים מהנאות החיים כאילו הגוף זה הפרנסה שלהם.
תהנה מהחיים... |
לא ! אני לא מרשה.
נו באמת..... |
ציטוט:
|
מה לך תדע?
אתה רואה שהוא לא מתחרה מקצועי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש לך משהו שאתה אוהב ומעסק בו ביום יום אז למה שלא לתת את ה- 100%..? חוץ מזה שאתה נהנה מהתוצאות בסופו של דבר.. שונא לשמוע דברים כאלה.... |
ציטוט:
צר לי לאכזב אותך ידידי אבל התוצאות יראו בעייני לא שוות אם התייסרתי מהנאות החיים , כן אני אדם שאוהב לאכול , למה שאני לא אצא לשתות בירה ולאכול טוב בגלל ברזל מזויין , כן אני אוהב את התחום כן אני משקיע ואוכל טוב , אבל אף אחד לא יגיד לי לא לאכול עוגה או לשתות קולה כשמתחשק לי . |
ציטוט:
|
כי הם כן מתעסקים בקקא , סליחה אולי אני בוטה אבל זה התעסקות בחרא.
אין לי טונה במים רק בשמן מה אעשה עכשיו? אוי ואבוי !!! אני לא רוצה לשתות כוס קולה, זה בטח יעשה את ההבדל בין זה שאני אהיה שמן או חטוב , איזה באסה!! אני חייב להקפיד לאכול כל 3 שעות אחרת זה יפגע בי , בלה בלה בלה , בחיי כאילו שמשלמים לאנשים האלה כסף בשביל שיסבלו. ואני פונה לקהילה לא של מפתחי גוף מצקועיים כי אותם אני כן מבין , זה החיים שלהם זה כל מה שיש להם. |
ציטוט:
אני תמיד בעד לתת את ה- 100% זין על כוס קולה מחרובנת או חתיכת עוגה וגם אם לא תהייה לזה השפעה פיזיולוגית וויזואלית על הגוף שלי אני אוהב להרגיש שאני נותן את ה- 100% זה מספק אותי, אז מה אם אני לא מקצוען ואין לי כרטיס של ה- IFBB זה אומר שאני צריך לחפף..?? |
אתה פוסל את הגישה שלי בעוד הגישה שלך לא פחות "מעפנה", על פי לשונך.
אתה משועבד לזה , מה שלא צריך להיות. לאכול דברים שאתה אוהב זה לא נקרא לחפף מצטער. לחפף זה לא לאכול את מה שאתה צריך לאכול , לחפף זה לא להתאמן טוב או בכלל לפספס אימונים. אתה לוקח את העסק קשה מדי חביבי , תשחרר ותהנה אתה אמור להנות מזה . לא רוצה להתווכח יותר תה מה שבא לך ונראה לך לנכון. |
ציטוט:
אני נהנה מכל רגע, ההשקע גורמת לי הנאה פי אלף מאשר לאכול איזה חתיכת עוגה מסכנה או כוס קולה......... ההיפך זה היה רק גורם לי רע פסיכולוגית, מלבד לכך שיש לזה השפעה פיזיולוגית על הגוף שלי.. מצטער שאני אוהב לתת את הנשמה בספורט. |
אתה יכול לשתות כוס קולה לא יקרה כלום כל עוד לא תגזים.
אני מעדיף לוותר על כוס קולה על בירה או שוקולד דפוק בשביל להרגיש שאני נותן 100% בשביל ההתקדמות שלי. ברגע שאני מוותר ומראה לעצמי שאני מסוגל ומצליח להתקדם זה שווה הכל,לא קשור מקצוען לא מקצוען הרגשה פנימית שלי עם עצמי. |
ציטוט:
|
כן , אני בטוח שכוס קולה וחתיכת עגה או סטייק יגררו אותי למטה ויעשו את ההבדל.
אתה כן משעובד לזה , אני משעובד? לא אני לא , הייצרים שלי כלפי בירה ,סטייק או כל דבר אחד הם טבעים לגמרי לעומת מה שציינת . עזוב אין לי כוח להמשיך להתכווח עם עקשנות. אני ויתרתי על דברים חשובים בשביל להגיע לאימון ולתת מעצמי מאה אחוז , אבל סליחה יש גבול , וזה מגיע ברגע שאני מוותר לעצמי לגבי משהו שאני ממש רוצה. |
ציטוט:
סיקס פאק מה המטרה שלך בספורט גוף יפה ובנות או איזה התחרות במשהו? |
ציטוט:
אני הולך לאכול שני טונות במים עם שני גזרים + חצי אבוקדו ושני פרוסות לחם חום. בעסה אתה נהנה יותר ממני, שותה לך קולה להנאתך................................... מתענג לך עם יצר בסיסי בעודי נאבק ומתעלה על היצר הזה. |
בוא אני אספר לך סיפור אמיתי והגיוני , אני מכיר 2 אנשים האחד שומר על תפריט קפדני אבל חייב לעשות צ'יט יומי ,ז"א לאכול גלידה או איזה סטייק טוב .
השני שומר על תזונה קפדנית ללא צ'יטים כלל . נחש מה ? לקראת סוף החורף כמעט ולא ראו הבדלים בינהם ואם כן היו הוא הוריד את זה בחיטוב . אז לך לאכול גזר להאנתך ואני אתפנק בבורקס , ואני בטוח שבקיץ אני אהיה חטוב , ולא זה לא מה שיפגע כרגע בגדילה שלי או יוריד אותי למטה (עצם המחשבה מחליאה) לילה טוב גבר. |
ציטוט:
אחת התגובות המטומטמות. |
אני מת על אנשים פה כאילו כל אחד פה מתכונן לאולימפיה :):):):)
יאללה שתה כמה שאתה רוצה קטן יותר לא תהיה |
ציטוט:
שום הכנה לאולימפיה אני פשוט אוהב לתת את ה- 100% זה הכל, תמיד יבואו אלה שיזלזלו בזה וגידו יאללה תראו את הנתחן הזה אין לו חיים... |
ציטוט:
שני אנדומורפים , אם לא הייתי מכיר אותם מאז שאני זוכר את עצמי לא הייתי משווה בינהם , ואין לי כוח לפרט שהם כמעט וזהים מבחינה גנטית בנוגע לתזונה ואימונים,ואני מדגיש כמעט. |
קולה זירו בן :):):):):)
ובקשר לקולה רגיל?תשתה אחי לא תמות מזה..מה שכן לשתות פעם ב...כמו שאמרתה ולא כל יום לרדת על בקבוק:) |
עם כל הכבוד לדיון הפורה הזה שלכם, אפשר להבין מה כל כך רע בכוס קולה בשביל מפתח גוף?
אפילו בשביל אחד שהוא ברמה הכי גבוהה. מה תעשה כוס ביום? עזבו את האספקט הבריאותי עם כל החומצות ואנערף ממה זה עשוי. |
ציטוט:
מה תעשה כוס קולה..? מה תעשה חתיכת עוגה..? מה יעשה צ'יזבורגר..? אם זה רק כוס קולה ביום אז סבבה לגמריי, אבל זה לא יספק להרבה זמן, תמיד יש רצון לעוד, אז למה שלא לחתוך לגמריי..? ולעשות צ'יט למשל מוגדר פעם בשבוע שבועיים..? אני מעדיף מיץ תפוזים סחוט טבעי עלגבי קולה ולי זה טעים הרבה יותר.. במאסה חופשי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ