![]() |
שתי תמונות ידיים
http://img171.imageshack.us/img171/1...zzzzzzzha7.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/8708/zzzzzzoo5.jpg חברה אני תקוע לא מצליח להתקדם |
תבדוק אולי אתה לא מבצע את האימונים כמו שצריךך עם אתה מבצע תאמונים כמו שצריךך
אז כנראה התזונה שלך לקויהה תבדוק מה הבעיהה או שעם אתה במסה בכל מיקרה תוסיף קלוריות ... |
ציטוט:
תרים ארמברקס?..... |
בלי להעליב זה נראה כאילו אתה לא משקיע..
או שאתה בכלל לא מתאמן.. |
ציטוט:
|
נירא טוב ...מה המשקלים שאתה מרים ? חחח מיתבקש אם 95 אחוז מהפורום לא מרים אותם בטח יש פה משהו מעניין שטף אחי...
|
העניין הוא לא המשקלים העניין הוא איך אתה נראה בסוף..:)
|
באיזה תדירות אתה עובד על בייספס במשך שבוע?
איך התזונה שלך? |
ציטוט:
|
באטח שהוא נראה מתאמן סתם חסר פיק בתאחלס
|
ציטוט:
חוץ מזה שה מאוד קשור למשקלים שאתה מרים..לפי דעתי הכוע הרבה יותר חשוב מאיך שאתה נראה... חוץ מזה אני חושב ההתקדמות שמשיגים זאת בכוח....:):):):) מה שמצחיק יבוא אליך ילד עם ריבועים בבטן ויגיד אני נראה יותר טוב .... |
אני חושב שאתה פתחת פוסט ואני הצעתי שתעבוד ab לא...?
אויל כדאי לנסות את זה...? |
אז תעבוד ידיים פעמיים בשבוע.
|
ציטוט:
קצרקצרקצר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה המשקלי עבודה שלך שאתה מזלזל בכל הפורום? |
ציטוט:
|
נראה סבבה
|
יד מצוניות מסה טובה עם חיטוב סביר, ממש לא מסכים עןם מה שלוזון אמר
|
ok
אז כך... כשאמרתי שאני לא מתקדם זה לא שאני אומר שאני לא התקדמתי או שאני קטן חח....אני אומר שאני עולה 2 קילו ויורד 1 עולה אחד ויורד שניים.......לפני שנתיים הייתי 69 קילו עכשיו 85...
משקלי עבודה אז כך.... סקוואט 170 קילו 3 חזרות לחיצת חזה 40 קילו כל צד (יש לי דלקת בכתף יותר מחצי שנה) דדליפט 130 קילו ידיים wמוט 22.5 כל צד לחצה צרפתית 20 כל צד ידיים משקולות נפרדות 27.5-30 לזה שאומר לשנתיים זה לא משו (therock) כמה זמן אתה מתאמן ?? מאה אחוז אני נראה הרבה טוב ממך ברצינות |
ציטוט:
והמשקלי עבודה שלך חוץ מהסקוואט בהכל אני מרים יותר ממך |
ציטוט:
אם אתה נתקע שנה תוכנית תוסיף קלוריות , בקשר לתמונות לא רואים כתפיים טובות ופיק אין, או שזה גנטיקה (אין פיק )או אחוז שומן , תחליט אתה. אבל היד אחורית דווקא סבבה. |
[quote=TheRock;750180]חחחחחח טאוובבב אחיייי אתה נראה יותר טוב ממני, תגיד ראית אותי בכלל שאתה מדבר? ואני מתאמן שנה וחצי
והמשקלי עבודה שלך חוץ מהסקוואט בהכל אני מרים יותר ממך[/QUOTE שקרן :):):):) סתם רואים שאתה קטן וחטוב ...יעני אם אני יביא לך כאפה לא יודע מה יקרה לך.חחח תביא תמונה גדולה |
ציטוט:
|
אנחנו לא יודעים מימה הבנאדם התחיל , לדעתי הוא במסה לא רעה אך רצוי להוריד אוז שומן ולחטב קצת , בסה"כ היקף יד של 40 ס"מ זה לא רע בכלל ...
תעלה עוד תמונות טיפה יותר ברורות אם אפשר . |
[quote=mahdi1;750189]
ציטוט:
אני קטן וחטוב? אתה כולה מעליי ב5 קילו במשקל ,אני 1.70 גובה אתה 1.78 אני 11% שומן אתה מינימום 18 % תבין לבד שלי יש הרבה יותר ממך מאסת שריר אז מה הרעש שאתה עושה פה? |
the rock הנתנונים שלך נשמעים ממש טובים תעלה תמונות אחי
|
[quote=TheRock;750213]
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וחוץ מזה, קצת נראלי מוזר שעם 170 סקוואט אתה עושה 3 חזרות ועם 140 (שזה נמוך הרבה יותר מהסקוואט) דדליפט אתה עושה חזרה אחת (או יותר? פשוט לא רשמת פה שום מספר אז אני מנחש שזה 1). תקן אותי ואני תופס ממך =) |
לא דדליפט 140 אני עושה 6-8 חזרות
ואם אתה לא מאמין במה שאני רושם אז תגיד שקרן וזהו מה זה מזיז לי אם האמנתה או לא......כלה רציתי לשתף איתכם וזהו... |
ציטוט:
חוץ מהעובדה ש30 קילו דאמבלים יד קדמית עם טווח חזרות של 6-8 נשמע לי קצת מוגזם, אבל היי, אם זה אמיתי, אז ח"ח, באמת :o |
[quote=mahdi1;750252]
ציטוט:
|
[quote=TheRock;750270]
ציטוט:
|
נו מה אתם מפגרים מה אתם רבים פה ועל מה,
אתה לא צריך להיתעצבן יכול להיות שאתה יותר גדול מדרוק אני לא מכיר אף אחד משניכם אבל זה לא שאם תתחילו לריב יראו מי יותר גדול, ועוד בפוסט שלך עזוב שטויות. אני אישית לא מאמין שאתה עושה 30 קילו יד קידמית ו170 קילוו סקוואט אז מה תתחיל לריב גם איתי, אם אתה עושה את זה טוב קח את זה כמחמאה אם לא תסדר. |
אחי הייתי רוצה יד כזאת רואים שיש משא.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ