ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה קטנה על הgh הורמון גדילה (https://israelbody.com/showthread.php?t=48127)

Eliran_M 18-01-09 20:35

שאלה קטנה על הgh הורמון גדילה

העם כדאי לקחת את זה בתקופת מסההה העם זה עוזרר ואיך השימוש הנכון בוא ?

לינק למוצר http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=147&Page=2

!Demon! 18-01-09 20:36

עוד איזה כמה דקות נועלים לך תפוסט , אסור לדבר פה על זה :yup:

Eliran_M 18-01-09 20:36

עובדה שמוכרים את זה בישראל בודי זה חוקי לגמריי

!Demon! 18-01-09 20:38

שניה ניראה

גיל גרנות 18-01-09 20:40

מדובר במוצר חוקי. זה לא ה gh האמיתי, שזה הרי לא חוקי.

Eliran_M 18-01-09 20:46

רציתי לשאול עם זה יראה תוצאות מהירות כמו הgh האמיתי למה ממה שכתוב שיש להם כמעט אותה השפעה
אז רציתי לדעת עם כדאי לקחת את זה ולא יפגע בי באיזשהיא דרך איך השימוש הנכון בזה ועם זה טוב לתקופת המסה או החיטוב

IsMe 18-01-09 20:48

הורמון גדילה מגדיל עיברים פנימיים ויש לו השפעה ישירה על השרירים.
אבל לא יודע אם זה שווה את הכסף , עדיף מעודדי טסט' אם מדברים על זה בכלל.

Eliran_M 18-01-09 20:53

אז זה טובב או לא טובב ?

rosilio 18-01-09 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isme (הודעה 748084)

כתוב שזה מעודרר טסט'

אני חושב ששווה לנסות

נ.ב
מאיפה כל הכסף לתוספים? :d ההורים מממנים?

dordavid 18-01-09 21:18

תכנס ותקרא ואז תלחץ על ענקות http://www.infomed.co.il/glossary/g_1052.htm
מקווה שעזרתי

Eliran_M 18-01-09 21:18

אני ממן אחיי קיבלתי שקלים מהצדד :):):):) אבל זה לא משנה ככרגעע

הכי חשוב זה אני בן 16 עם זה יכול לפגוע בי באיזה דרך כלשהיאא עם לאא אז נלך על זה

גיל גרנות 18-01-09 21:28

מדובר בשילוב של חומצות אמינו. לפגוע בך זה לא יכול.
שנייה,,, קראיטין ניסית? מה לקחת עד היום?

Monosodium Glutamat 18-01-09 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isme (הודעה 748084)

מה זה מעודדי טסט' אחי?

לינק או משהו :))

ThE HummeR 18-01-09 21:36

שטויות.
אבקת חלבון + אומגה 3 + קריאטין טהור + מולטי ויטמין + גלוטמין ו-bcaa לחיטוב .

אתה לא צריך יותר מזה אחי.
לפחות עכשיו.

Eliran_M 18-01-09 21:36

אבל זה לא יזיק לקחת את זה בגיל ההתבגרות ולא לא ניסיתי עדיין שום תוסף אבל , אני רוצה לשלב את זה עם קריאטין ביחדד

ואני כרגע ניכנס למסהה של שנהה

ThE HummeR 18-01-09 21:37

תנסה noz

Eliran_M 18-01-09 21:46

הבנתי אחי אבל אני מחכה תשובה לשאלההה

IsMe 18-01-09 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 748116)
אני ממן אחיי קיבלתי שקלים מהצדד :):):):) אבל זה לא משנה ככרגעע

הכי חשוב זה אני בן 16 עם זה יכול לפגוע בי באיזה דרך כלשהיאא עם לאא אז נלך על זה

לא זה לא יכול לפגוע בך.
ציטוט:

פורסם במקור על ידי monosodium glutamat (הודעה 748125)
מה זה מעודדי טסט' אחי?

לינק או משהו :))

מעודדי טסטוסטרון - הורמון גברי שבין היתר התפקיד שלו הוא בניית השריר (הורמון אנאבולי).
לינק אתה יכול למצוא ב"מיוחדים" של ישראל בודי.

Eliran_M 18-01-09 22:17

לזה שביקש לינק שמתי בהודעה הראשונה שלי בפתיחת הפוסט

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dordavid (הודעה 748115)
תכנס ותקרא ואז תלחץ על ענקות http://www.infomed.co.il/glossary/g_1052.htm
מקווה שעזרתי

הפחיד אותי עם הענקותת מה זהה ועם זה אמיתי ??

Locke 18-01-09 22:22

לדעתי זה בזבוז
אתה בן 16 אתה מפוצץ בטוסטסטורן זה מתאים יותר לאנשים שעברו ת24...
במקום לקנות את זה תשקיע כבר את הכסף באיזה מוצר pump כמו הnoz או הcellmass לפחות זה יתרום לך.

Eliran_M 18-01-09 22:41

אחי מוצר לפאמפ אין לו ביכלל שום קשר או שום צורך השווה למוצר שגורם להפרשת הורמון הגדילהה

אחי ועל תישכח שגם במוצר של פאמפ יש קריאטין אז לא מומלץ כל כך לשלב את זה עם קריאטין לפי דעתי

or16 18-01-09 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 748081)
רציתי לשאול עם זה יראה תוצאות מהירות כמו הgh האמיתי למה ממה שכתוב שיש להם כמעט אותה השפעה
אז רציתי לדעת עם כדאי לקחת את זה ולא יפגע בי באיזשהיא דרך איך השימוש הנכון בזה ועם זה טוב לתקופת המסה או החיטוב

חחחחחחחחחחחח,מה אתה צריך את זה?! מה הגוף שלך לא מיצר לך את זה?מה אתה כבר בגיל שאתה צריך תוסף שיגרה לך ויזרז לך את זה?שמע ,אתה עושה פול טעיות תתחיל לילמוד מה שאתה עושה ...זה לא חכם כולכך להעיף מלא דדברים ..אתה מיתאמן רק שנה ואתה ב 15..ואת זה אני אומר לא סתם אני אומר לך את זה בדעה מיקצועית ולא לרדת עלייך,תפסיק לישמוע לאנשים שאומרים לך שטיות.

אתה רוצה ליקטוף חצי עולם בחודש,תפנים את זה..אני לא בא ליצחוק עלייך או לעצבן אותך.

Eliran_M 18-01-09 23:13

לתקן אותך אני בן 16 ושום בנאדם לא אמר לי ראיתי שזה טבעי לגמריי אז אמרתי אולי זה יעזורר ...

or16 18-01-09 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 748237)
לתקן אותך אני בן 16 ושום בנאדם לא אמר לי ראיתי שזה טבעי לגמריי אז אמרתי אולי זה יעזורר ...

אני חושב שזה מוצר טוב ,אבל אתה יכול לידחות את זה כרגע לדעתי..זה מוצר נישמע טוב מבטיח?אממ,לא יודע אני לא כולכך מבין..אני חושב שכרגע אתה לא צריך ליצרוך את זה...אבל בנאדם אחשלי..תעשה מה שאתה חושב אני רק אומר את דעתי אין לי שום החלטה עלייך.

ואם כבר מדברים על זה..גם אני רציתי לחשוב על זה או ליבדוק בפורום מזה,אבל אני חושב שאין צורך בגיל זה במוצר זה..בהצלחה במה שתחליט.

Eliran_M 18-01-09 23:21

תודה אחי אני יחכה לעצה של בנאדם מקצועי יותרר תודה על הדעהה אחי ...

כי פשוט פה כמו שאתה אומר זה לא משחקק אז אני מעדיף עצה של בנאדם בקצועי מאשר דעות מאנשים שמתלבטים או חושבים שזה טוב או לא ...

בכל מקרה תודה :-)

shoshoavi 18-01-09 23:31

סתם מוצר חרטא.... אם לוקחים אז לוקחים את הgh אז לוקחים את האמיתי, וההשפעות שלו תראה אותן לא תוך חודש אלה תוך 4 חודשים עד חצי שנה(אני מדבר על האמיתי)
כל הדברים החוקיים זה שטויות בריבוע, או שיש שם את החומר במינונים נמוכים או שמשנים לגמרי את ההרכב הכימי שלו, אתה בן 16 אתה מפוצץ בטסט' וgh אתה לא צריך את זה, וחוץ מזה אתה בן 16 להגביה אותך זה כבר לא יכול אלה בגילאים 12-13(בד"כ נותנים את זה בגילאים כאלה למי שיש בעיות גדילה)
מה שכן gh יכול לעזור לך בסינטוז חלבונים, התאוששות ולנפח לך את סיבי השריר. זה מוצר חרטא בכלל כל המעודדים של הפרשות הטסט' לא עובדים ב-90% מהמקרים.
חבל על הכסף.

Bono 18-01-09 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shoshoavi (הודעה 748260)
סתם מוצר חרטא.... אם לוקחים אז לוקחים את הgh אז לוקחים את האמיתי, וההשפעות שלו תראה אותן לא תוך חודש אלה תוך 4 חודשים עד חצי שנה(אני מדבר על האמיתי)
כל הדברים החוקיים זה שטויות בריבוע, או שיש שם את החומר במינונים נמוכים או שמשנים לגמרי את ההרכב הכימי שלו, אתה בן 16 אתה מפוצץ בטסט' וgh אתה לא צריך את זה, וחוץ מזה אתה בן 16 להגביה אותך זה כבר לא יכול אלה בגילאים 12-13(בד"כ נותנים את זה בגילאים כאלה למי שיש בעיות גדילה)
מה שכן gh יכול לעזור לך בסינטוז חלבונים, התאוששות ולנפח לך את סיבי השריר. זה מוצר חרטא בכלל כל המעודדים של הפרשות הטסט' לא עובדים ב-90% מהמקרים.
חבל על הכסף.

כל מילה בסלע.

hypertrophy 19-01-09 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shoshoavi (הודעה 748260)
חבל על הכסף.

צודק וזהו...
לני שגולשים לדברים לא חוקיים כדאי לנעול
שורה תחתונה כל מה שמתיימר להיות כמו "הדבר האמיתי" הוא חרטא

shukila 19-01-09 09:29

******************************8

ההודעה נערכה!
shukila אם תמשיך עם הודעות עוקצניות כנגד גולשים אחרים תקבל BAN.
שים לב!

adimenia 19-01-09 15:19

תשמור על הכסף עזוב אותך משטויות

גיל גרנות 19-01-09 15:25

כמו שכתבתי לפני, נסה קריאטין או פרומולת קריאטין.

לגבי ה gh, יש ספק גדול אם בכלל..... שמור על הכסף למשהו אחר בשלב זה.

C_J 19-01-09 15:38

קציר אלירןן אל תדאגג אני יסדר אותך כברר ^_^
כל אחד נהיה לי פה פורספר חח

chingo 19-01-09 19:22

וואלה לפי דעתי אתה סתם ילד קטן שמתלהב.
אני לא בא להעליב אותך או משהו אבל כדי שתצא מהסרט כי אתה סתם תפגע בגוף שלך, אתה בן 16 אתה לא אמור בכלל לחשוב על הדברים האלה, ואם אתה עד כדי כך נחוש בדעתך אז זה לא המקום להתייעץ, לך תתיעץ עם רופא ותראה מה הוא יגיד לך.
והמוצר הזה חוקי לגמרי, אבל עדין זה לא אומר שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת ממנו כי בא לך או כי אתה חושב שאתה צריך.

shukila 19-01-09 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chingo (הודעה 748743)
וואלה לפי דעתי אתה סתם ילד קטן שמתלהב.
אני לא בא להעליב אותך או משהו אבל כדי שתצא מהסרט כי אתה סתם תפגע בגוף שלך, אתה בן 16 אתה לא אמור בכלל לחשוב על הדברים האלה, ואם אתה עד כדי כך נחוש בדעתך אז זה לא המקום להתייעץ, לך תתיעץ עם רופא ותראה מה הוא יגיד לך.
והמוצר הזה חוקי לגמרי, אבל עדין זה לא אומר שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת ממנו כי בא לך או כי אתה חושב שאתה צריך.

מסכים לגמרי..ותפסיקו בבקשה לערוך את ההודעות שלי אני לא עקצתי פה אף אחד ,שאלתי שאלה לגיטימית ,הבחור היה בהתלבטות ורציתי לדעת מה החליט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ