ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   די משתגע לא רואה תוצאות!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=47860)

bored2death 14-01-09 16:11

די משתגע לא רואה תוצאות!!!

לכל אלה שנכנסו סתם כדי לצחוק עלי אז נא לצאת ולמצוא לעצמכם חיים...
בכל מקרה לנושא
נמאס לי להתאמן להשקיע תנשמה שלי באימונים אבל בכל זאת לעלות בקושי במשקל (בערך קילו וחצי בחודש) לא רואה שום תוצאות!!!אבקות אני לא יכול לקנות כי ההורים חושבים שזה סטרואידים.... אפילו תזונתאית לא המליצה על האבקות.... דרעקית
כל הזמן בח"כ כל הסוסים האלה עובדים וזה מזה מדכא להיות היחיד שדוחק 40 קילו בלחיצת חזה בזמן שכל האחרים דוחקים 60 קילו לחימום
-__-
כמה אפשר זה מדכא טילים
הורס תאימון סעמק!!!!!!111111111111
וכל הזמן חשבתי לעצמי שזה רק בהתחלה ככה, בהמשך יראו תוצאות אבל לא רואים בשיט!!
עצות,תמיכה?

hanna666 14-01-09 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 744639)
לכל אלה שנכנסו סתם כדי לצחוק עלי אז נא לצאת ולמצוא לעצמכם חיים...
בכל מקרה לנושא
נמאס לי להתאמן להשקיע תנשמה שלי באימונים אבל בכל זאת לעלות בקושי במשקל (בערך קילו וחצי בחודש) לא רואה שום תוצאות!!!אבקות אני לא יכול לקנות כי ההורים חושבים שזה סטרואידים.... אפילו תזונתאית לא המליצה על האבקות.... דרעקית
כל הזמן בח"כ כל הסוסים האלה עובדים וזה מזה מדכא להיות היחיד שדוחק 40 קילו בלחיצת חזה בזמן שכל האחרים דוחקים 60 קילו לחימום
-__-
כמה אפשר זה מדכא טילים
הורס תאימון סעמק!!!!!!111111111111
וכל הזמן חשבתי לעצמי שזה רק בהתחלה ככה, בהמשך יראו תוצאות אבל לא רואים בשיט!!
עצות,תמיכה?

נתחיל בדברים הפשוטים -
1: גם אם תצרוך אבקת חלבון זה לא יעשה לך הבדל כי האבקה היא כמו אוכל
2: אין כל קשר בין המשקל שאתה מרים והמשקל שהחברים שלך מרימים כי כל אחד והכוח שלו
3:קילו וחצי בחודש נקי זה המון

oRen_s 14-01-09 16:20

גבר
קילו וחצי לחודש זה מצויין הלוואי עלי ליראות עקביות כזאת !!
דבר שני אתה צריך להבין שפיתוח גוף " זה ריצת מרתון ולא ריצת ספרינט " צריך לעבוד בעקביות רבה
ואם אתה מרגיש שיש בעיה תמצא אותה אולי בתוכנית עבודה שלך או בתזונה..
אין פה קסמים הכל עבודה קשה ונכונה
בהצלחה בהמשך!

bored2death 14-01-09 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 744646)
נתחיל בדברים הפשוטים -
1: גם אם תצרוך אבקת חלבון זה לא יעשה לך הבדל כי האבקה היא כמו אוכל
2: אין כל קשר בין המשקל שאתה מרים והמשקל שהחברים שלך מרימים כי כל אחד והכוח שלו
3:קילו וחצי בחודש נקי זה המון

וואלה?

hanna666 14-01-09 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 744649)
וואלה?

אתה יודע מה זה קילו וחצי בחודש ? נקיייייי

Pro_XXL_Universe 14-01-09 16:24

אוקי אז ככה
א.אפשר להתקדם יפה מאוד בלי אבקות זה סה"כ תוסף תזונה אבקת חלבון זה תוסף לתזונה היומית שלך ותגיד לתזונאית ולהורים שלך שיפעילו קצת את השכל כי להגיד שזה סטרואידים מבלי לדעת זה תאמת גורם להם להראות מפגרים.
ב.זה שאתה לא מתקדם זה כניראה אולי שהתזונה שלך או תוכנית האימונים שלך לקויה?או לא טובה?אולי אתה בא לחדר כושר ולא מתאמן כמו שצריך?
ג.מה הנתונים שלך ומה אתה מנסה לעשות?מסה?חיטוב?שתף אותנו קצת במקום להתבכיין ואולי נוכל להמליץ לך על משהו ולעזור לך:)

בהצלחה ואל תיתיאש בן אדם שמתמיאש=פחדן עלוב=שמאלני:flowers:

oRen_s 14-01-09 16:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 744652)
אוקי אז ככה
א.אפשר להתקדם יפה מאוד בלי אבקות זה סה"כ תוסף תזונה אבקת חלבון זה תוסף לתזונה היומית שלך ותגיד לתזונאית ולהורים שלך שיפעילו קצת את השכל כי להגיד שזה סטרואידים מבלי לדעת זה תאמת גורם להם להראות מפגרים.
ב.זה שאתה לא מתקדם זה כניראה אולי שהתזונה שלך או תוכנית האימונים שלך לקויה?או לא טובה?אולי אתה בא לחדר כושר ולא מתאמן כמו שצריך?
ג.מה הנתונים שלך ומה אתה מנסה לעשות?מסה?חיטוב?שתף אותנו קצת במקום להתבכיין ואולי נוכל להמליץ לך על משהו ולעזור לך:)

חחחחח וואלה אחת היציאותת :sbb2:

///Efi/// 14-01-09 16:29

לא מצליח? אז תיפרוש, זה הכי קל..

hanna666 14-01-09 16:29

ציטוט:

אוקי אז ככה

:D:D:D:D:sbb3:

ZorgoBH 14-01-09 16:34

תראה לאט לאט תוצאות ,
קילו וחצי בישביל אדם '' שחיף '' כמו שרשום בחתימה שלך ,
זה די הרבה , ואפילו טוב .

snirp 14-01-09 16:36

קודם כל לדעתי 6 קילו ב 4 חודשים זו התקדמות (אם היית מתאמן יותר נכון בעיקר בתזונה היית יכול לדעתי לעלות גם 10-15 קילו אבל אין מישהו שהתחיל להתאמן 100 אחוז נכון ) ו 6 קילו זה בטוח עדיף מלגרבץ בביצים ולא להתקדם בכלל

דבר שני לא לעניין הזה הנתונים מהחתימה שלך
1000 - 2:45
2000 - 7:18

תבדוק פעם נוספת את התוצאות כי אין סיכוי בעולם שאתה רץ קילומטר ב 2:45 ואם אתה איזה תותח על ואתה אכן מצליח לרוץ בתוצאה הזאת אז אין כל קשר לתוצאה שלך ב 2000 (2:45 ל-1000 מתאים ל בערך 5:45 ל 2000 ובטח לא לתוצאה ממוצעת + של 7:18 )

Yoshi-Moto 14-01-09 17:45

ציטוט:

אוקי אז ככה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

talp 14-01-09 17:57

תחשוב שכל ה"סוסים" שמרימים 60 קילו כחימום היו במצב שלך, הם לא עלו במשקלים ולא גדלו, ועדיין המשיכו ותראה אותם היום ענקיים.
תשאל שם אחד אחד אם הם לא נתקעו כמוך...
אבל תראה שהם לא ויתרו ועכשיו הם גדולים, אתה אל תוותר כמוהם ועוד תגדל.
1.5 קילו נקי לחודש זה מצויין, אולי עכשיו אתה לא שם לב לשינויים(כי אתה אובססיבי וכל דקה רץ למראה לבדוק את עצמך) אבל תוך חצי שנה תראה שאתה תהיה ענק.

bored2death 14-01-09 18:05

ציטוט:

אוקי אז ככה

אהבתי!!!
אמממ נתונים
53
173
מתאמן 4 חודשים
מן הסתם שמסה
בן 15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי snirp (הודעה 744664)
קודם כל לדעתי 6 קילו ב 4 חודשים זו התקדמות (אם היית מתאמן יותר נכון בעיקר בתזונה היית יכול לדעתי לעלות גם 10-15 קילו אבל אין מישהו שהתחיל להתאמן 100 אחוז נכון ) ו 6 קילו זה בטוח עדיף מלגרבץ בביצים ולא להתקדם בכלל

דבר שני לא לעניין הזה הנתונים מהחתימה שלך
1000 - 2:45
2000 - 7:18

תבדוק פעם נוספת את התוצאות כי אין סיכוי בעולם שאתה רץ קילומטר ב 2:45 ואם אתה איזה תותח על ואתה אכן מצליח לרוץ בתוצאה הזאת אז אין כל קשר לתוצאה שלך ב 2000 (2:45 ל-1000 מתאים ל בערך 5:45 ל 2000 ובטח לא לתוצאה ממוצעת + של 7:18 )

לא שמתי לב -__- (תוצאה של חבר שלי שפשוט תקועה לי בראש...) צודק כבר משנה

ותודה על התגובות פשוט חשבתי שהתקדמות כזו זה די עלוב.... (ומתברר שלא =])
וכל אלה שאומרים שהכי קל זה לפרוש אז זה הדבר שאני לא רוצה...

תודה חברה העלתם לי את המצב רוח לפני האימון :sbb2::10::11::3::9:

Max90kg 14-01-09 18:17

קודם שאול קח נשימה עמוקה. אח"כ תחזור אליי
אתה אקטומורף ידידי. ולפי העובדה שאני מכיר אותך אני משער שרמות הטסטוסטרון שלך נמוכות עדיין. אתה עוד לא התפתחת מספיק כנראה ובגלל זה קשה לך לעלות במסה.
עצה שלי, גנטיקה שלך שונה משלי ושל כל אחד אחר ובגלל זה התוצאות שלי אחרי שנה לא בהכרח יהיו כמו שלך אחרי שנה.
תתעזר בסבלנות, תשמור על תפריט תזונה במאזן חיובי, לך אני יכול אפילו להמליץ על מסה מלוכלכת. ושתבין שמסה מלוכלכת זה לא שאתה טוחן בלי חשבון, אתה צריך לטחון בצורה נכונה. ואני גם יכול להמליץ לך מהניסיון האישי שלי (עליי זה עבד), הייתי עובד על 10 חזרות בבנץ' ונתקעתי על 50 קילו. הורדתי ל-6 חזרות וזה עזר לי להמשיך לעלות.
בכל מקרה שאול ידידי, תמשיך להשקיע באימונים ובתזונה! אל תעשה הרבה אירובי כי אם אתה עושה אתה צריך להשלים את ערכי הקלוריות ויהיה לך קשה.
בקשר לאבקות, תן להם איזה מאמר אני יודע...

shaib 14-01-09 18:30

אל תשבר.. תבדוק אם אתה עושה הכל נכון (במובן של תזונה אימונים ותדירות)
ותמיד תזכור שכולם רוצים להיות מפתחי גוף.. אבל מעט מוכנים להקריב את מה שדרוש בשביל להיות אחד כזה.

trx--->sus 14-01-09 18:58

חחחחח גלעד הרגת אותי.

התשובה של ///Efi/// הייתה הכי לעניין (אני לא ציני - אני הייתי גם מגיב בצורה דומה אם הוא לא היה מגיב כבר ככה לפני). לכל אחד יש תקופות משבר מתישהוא. לא משנה אם זה בהתחלה או אחרי חודש או אחרי שנתיים. החכמה היא למשיך גם שקשה. אם אתה מחפש משהו קל תפרוש עכשיו כי בתחום הזה אף פעם לא יהיה לך קל!

Eyeseen 14-01-09 19:00

מה הבעיה של קילו וחצי בחודש מה אתה בסדר ? אני לא מבין את התגובות של האנשים פה "לכל אחד יש תקופות" "אל תשבר" זאת אחלה התקדמות..ועם המשקל אתה תראה תוצאות על פני השטח, לא הגיוני שלא. אז אל תדאג, מצבך בסדר גמור.

bored2death 14-01-09 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max70kg (הודעה 744699)
קודם שאול קח נשימה עמוקה. אח"כ תחזור אליי
אתה אקטומורף ידידי. ולפי העובדה שאני מכיר אותך אני משער שרמות הטסטוסטרון שלך נמוכות עדיין. אתה עוד לא התפתחת מספיק כנראה ובגלל זה קשה לך לעלות במסה.
עצה שלי, גנטיקה שלך שונה משלי ושל כל אחד אחר ובגלל זה התוצאות שלי אחרי שנה לא בהכרח יהיו כמו שלך אחרי שנה.
תתעזר בסבלנות, תשמור על תפריט תזונה במאזן חיובי, לך אני יכול אפילו להמליץ על מסה מלוכלכת. ושתבין שמסה מלוכלכת זה לא שאתה טוחן בלי חשבון, אתה צריך לטחון בצורה נכונה. ואני גם יכול להמליץ לך מהניסיון האישי שלי (עליי זה עבד), הייתי עובד על 10 חזרות בבנץ' ונתקעתי על 50 קילו. הורדתי ל-6 חזרות וזה עזר לי להמשיך לעלות.
בכל מקרה שאול ידידי, תמשיך להשקיע באימונים ובתזונה! אל תעשה הרבה אירובי כי אם אתה עושה אתה צריך להשלים את ערכי הקלוריות ויהיה לך קשה.
בקשר לאבקות, תן להם איזה מאמר אני יודע...

מקסים תודה באמת, אתה היחיד בכיתה שבאמת יכול להבין אותי, היחיד שהתאמץ מאוד כדי להשיג
את המטרה שלך
לא כמו טום או סימון שנולדו עם גנטיקה בת ****!!
ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 744738)
חחחחח גלעד הרגת אותי.

התשובה של ///efi/// הייתה הכי לעניין (אני לא ציני - אני הייתי גם מגיב בצורה דומה אם הוא לא היה מגיב כבר ככה לפני). לכל אחד יש תקופות משבר מתישהוא. לא משנה אם זה בהתחלה או אחרי חודש או אחרי שנתיים. החכמה היא למשיך גם שקשה. אם אתה מחפש משהו קל תפרוש עכשיו כי בתחום הזה אף פעם לא יהיה לך קל!

אני מבין שזה קשה אבל אני לא רוצה לפרוש זה נותן לי הרגשה נהדרת אחרי אימון שאני לא משיג בשום מקום אחר

ולכל התומכים תודה :11: רצתי לאימון

!Demon! 14-01-09 19:17

תבקר יותר בפורום תזונה ואימונים

Pro_XXL_Universe 14-01-09 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 744690)
אהבתי!!!
אמממ נתונים
53
173
מתאמן 4 חודשים
מן הסתם שמסה
בן 15

לא שמתי לב -__- (תוצאה של חבר שלי שפשוט תקועה לי בראש...) צודק כבר משנה

ותודה על התגובות פשוט חשבתי שהתקדמות כזו זה די עלוב.... (ומתברר שלא =])
וכל אלה שאומרים שהכי קל זה לפרוש אז זה הדבר שאני לא רוצה...

תודה חברה העלתם לי את המצב רוח לפני האימון :sbb2::10::11::3::9:

אתה כולה 4 חודש במכון...כך את זה יותר באיזי... ההתקדמות שלך בסדר תמשיך להשקיע תעלה תפריט תזונה ותוכנית אימונים שלך שנוכל לדעת מה אתה עושה ואיך...

MartialArtist 14-01-09 19:52

אתה בדיוק כמוני..
ד"א אני כמעט בטוח שאני יודע מי אתה.. אתה מי'8 ממקיף ג' אשדוד, ואתה מתאמן בבית לברון ובא לשם עם יוסי מהכיתה שלך? (אם אני טועה יצאתי דביל :):):):))
בקיצור, אני מאמין במשהו אחד- לפרוש זה משהו שאסור לעשות סתם מסיבה ש"אתה לא מתקדם".. הכל יותר טוב מלפרוש.. אפילו לעלות קילו בחודש.. תחשוב שאם תתאמן בערך שנה, זה כבר תוצאה מאוד מאוד יפה.
העיקר להתמיד במה שאתה עושה, ואם זה לגמרי מפסיק להשפיע, לתת קצת יותר פוש.

!Demon! 14-01-09 20:01

מה רע בקילו וחצי בחודש????:eek::eek:

L&T 14-01-09 20:12

אתה סתם מתנהג בצורה דבילית כולה 4 חודשים מה אתה מצפה??? ועוד קילו וחצי בחודש זה מצויין...
אם אין לך סבלנות עכשיו ...זה לא התחום בשבילך

jfolk 14-01-09 20:52

תגיד זה אתה שאול שבשכבה שלי שהיה מתאמן אם מקסים בעוזיאל?

Max90kg 14-01-09 21:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jfolk (הודעה 744874)

כן איציק זה הוא

bored2death 14-01-09 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי martialartist (הודעה 744792)
אתה בדיוק כמוני..
ד"א אני כמעט בטוח שאני יודע מי אתה.. אתה מי'8 ממקיף ג' אשדוד, ואתה מתאמן בבית לברון ובא לשם עם יוסי מהכיתה שלך? (אם אני טועה יצאתי דביל :):):):))
בקיצור, אני מאמין במשהו אחד- לפרוש זה משהו שאסור לעשות סתם מסיבה ש"אתה לא מתקדם".. הכל יותר טוב מלפרוש.. אפילו לעלות קילו בחודש.. תחשוב שאם תתאמן בערך שנה, זה כבר תוצאה מאוד מאוד יפה.
העיקר להתמיד במה שאתה עושה, ואם זה לגמרי מפסיק להשפיע, לתת קצת יותר פוש.

אני מניח שאתה מהמקיף
מי4 כי הם היחידים שהלכו לח"כ בלברון
ויוסי הפדלעעה הזה כבר פרש אחרי חודש
ציטוט:

פורסם במקור על ידי jfolk (הודעה 744874)

כע זה אני

ובסדר רק עכשיו הבנתי שקילו וחצי זה סבבה

Mad_dog 14-01-09 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 744657)
לא מצליח? אז תיפרוש, זה הכי קל..

+1 התשובה הכי טובה שיש :)

MartialArtist 14-01-09 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 744915)
אני מניח שאתה מהמקיף
מי4 כי הם היחידים שהלכו לח"כ בלברון
ויוסי הפדלעעה הזה כבר פרש אחרי חודש

כן אני מי'4.. אתה בטח מכיר את אלדד, אז אני חבר שלו שהיה בא איתו כמעט תמיד..

yishai 14-01-09 22:52

קילו וחצי נקי זה הרבה איזה טמבל >_<
ואתה עוד מתבאס
מ47 קילו ל53 זה אחלה שינוי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ