![]() |
תחרות מר הצפון 2009
איגוד החובבים הישראלי לפיתוח הגוף מזמין את הספורטאים לתחרות מר הצפון 2009.
התחרות תיערך ביום שבת 14/3/09 במלון קלאב הוטל טבריה להלן קישור לאתר האיגוד: http://www.ifbb.co.il/mrzafon2009.aspx |
אחלה, תודה, אני אהיה שם!
|
גם אני. אין כמו תחרות שמתקיימת 4 דקות מהבית שלך.
|
גם אני אהיה שם :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אבל אם אני לא אבוא אשר יתבאס עלי הוא הרי ממש ממתין למפגשים בינינו. :d |
מאמין שגם אני יהיה שם
אמור להיות מגניב. |
רחוק מדי באסה!
|
ציטוט:
איך אני מתגעגע לחיקויים שהייתה עושה לי בטלפון של אשר ושל המקרה הזה במר צפון אם אופיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איי חחחחחחחחחחחח חולה עליך ניגרי! |
מה הרעיון בלעשות תחרות כזאת אם הרי הם יודעים שלא יהיו יותר מ3-4 מתחרים? לא מבין את העניין.
|
ציטוט:
LOL חה חהחהחהחהחהח |
נוסטלגיה אח אח....
|
בשביל הספורטאים
ציטוט:
האיגוד עורך את התחרויות במשך כל השנה למען הספורטאים, למען אלה שרוצים להיות "הכי טובים", למען אלה שרוצים לבחון את עצמם למול אחרים, למען אלה שיודעים שאימון לבד אינו מספיק ושעליית מסה היא רק חלק מהספורט והעיצוב והדיאטה הם חלק בלתי נפרד ממנו, למען כל אלה שרוצים לא רק "להשתתף בתחרות יופי" פעם בשנה אלא להתקדם בספורט, למען אלה שרוצים להיות מדורגים בקורות חיים שלהם. אז לכל המזלזלים אומר: ספורטאים, הרימו את הכפפה ובואו להראות מה אתם שווים באיגוד שיכול להביא אתכם הכי רחוק שאפשר. כי התחרות היא עבורכם ובשבילכם. |
יש מצב שאני יגיע משו צריך טרמפ מכרמיאל?
|
אני רוצה לבוא איתך אייל .. אבל אני מפחד לנסוע איתך :o
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא משנה על איזה אוטו .. הבעיה איתו שהוא עבר טסט 12 :\
|
ציטוט:
אמזלג חשבתי אתה תבוא על איזה הונדה יא ערס:sad: |
לא עברתי טסט 12!!@ $! מה אתה מגזים
ג'יפ של קיה:p 2500 tdi |
ציטוט:
חמוד ביותר דווקא :) |
איזה טסט עברת בסוף ? :p
|
ציטוט:
גם יש עליו אחלה מערכת אמ.. עזוב איזה טסט עברתי מזה משנה:helpsmilie: |
יואב טל אתה כזה נוסטלגי לאן נעלמת????
אתה כזה עתיק שנראה לי אתה האדם היחידי שעדיין כותב "lol" לנושא יש טעם שאני אבוא מירושלים עד לטבריה בשביל 4 מתחרים? אם יש פה עוד חבר'ה מירושלים שרוצים ללכת תשאירו הודעה |
ציטוט:
מי שמתחרה באיגוד הזה הם אלו שיודעים שלא יצליחו באיגוד השני, וכאלה שיודעים שהרמה שלהם לא מספיק טובה, לדעתי גם אם משהו יבוא על 20% שומן יקח אצלכם מקום ראשון בקטגוריה בהנחה שהוא לא יהיה לבד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל עוד אשר חוסיין פריג' מנהל תאיגוד הזה אין על מה לדבר בכלל! ה3 דברים היחידים שאמינים וטובים באיגוד הזה זה עמית ספיר,מאור זרדז ומישל טרוני. אם הם היו מנהלים את IFBB הדברים היו לגמרי אחרת:sbb2: |
ציטוט:
למרות שהמתחרים אצלנו בארץ כולם כלל לא מוכנים בנתיים לתחרות רצינית בחו"ל ואם הם יודעים שהם לא יהיו ב top3 לדעתי לא שווה בכלל להתחרות. |
ציטוט:
עמית ספיר לדעתי זה הבודיבילדר היחידי בארץ שבאמת קרוב לקבל את זה אם קצב ההתקדמות שלו. |
ציטוט:
בהתחשב בקטגוריה החדשה של ה202 ליברה ,עמית יכול לעשות המון נזק בחו"ל גם במקצוענים. |
ציטוט:
תקרעו תתחת במכון תישנו ותאכלו כמו שצריך תסייקלו נכון ותיתפללו שיש לכם את המבנה והגנטיקה לקבל את זה. ומאור חופשי בדרך הנכונה להגיע לטופ שהייתי אצל ליאור גייניש לא האמנתי לאיזה שיפור והתקדמות מאור עשה מאז שהוא סיים את השירות בצבא 2 עולמות שונים באמת תותח אמיתי:) בהצלחה לכולם :sbb2: |
ציטוט:
מסכים לגמרי. לעמית יש את הגנטיקה, הנתונים, ובעיקר ה"גטס" לעשות את זה. הוא כבר היום דחוס ועבה ברמה של חו"ל, וגם הוכיח את זה בתחרות האחרונה, אם ימשיך להתקדם אנחנו נראה באדיבילדר ישראלי עושה כבוד ברמה הכי גבוהה שקיימת, ואין שום סיבה שזה לא יקרה. |
ציטוט:
|
לא ידעתי על התחרויות האלה פעם ראשונה שאני שומע מגניב לדעת :d
|
ציטוט:
אין מה לעשות אחי, זה הספורט שלנו. הוא לא מדיד ולא יהיה מדיד, תמיד תמיד אפשר שזה ילך לכאן או לכאן, אתה תלוי בטעמו של שופט כזה או אחר, וגם אם לכאורה יש קריטריונים מסויימים - זה לא שחור או לבן. אבל בגובה שלו על משקל כזה, עם שיפורים קלים פה ושם, עמית יכול להיות שם גדול בקטגוריה הזאת. ונכון, דיויד הנרי יש רק אחד, זו גנטיקה של אחד למיליון. |
ציטוט של מה שכותב הניגרי "ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות
כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה" :mad:ניגרי אתה בכלל לא צודק!!! אני לא מסכים איתך! זה שבנאדם לא מתחרה לא מונע ממנו להיות B.B!!! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו ללא מקצועי! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו לפחות מוערך! זה שהוא לא מתחרה לא אומר שהוא ברמה נמוכה! אחי אני ממש לא מסכים למה שאתה חושב! יש המון מפתחי גוף שלא מתחרים ויש לתת להם את הכבוד על העיסוק בתחום וכן הם ספורטאים וכן הם מקצוענים וכן הם מוערכים והגיעו לרמות גבוהות מאוד רק שפשוט תחום והעיסוק בתחרות לא מעניין אותם אז מה הם לא מהמשפחה שלנו?! :diractor:חברים אני דורש תגובות לדברי הניגרי שלדעתי הוא הגזים ושם בצד ובפינה את אלו שלא מעוניינים להתחרות. |
ציטוט:
אבל הניגרי מנסה להגיד:winked: שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול. או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות:) נ.ב כמה ערכתי אני עייף פצצות |
שלום לכולם חברי...מזמן לא הייתי כאן!;) הייתי אומר שפורום הזה פעיל מאוד!
|
אלהן היטמן מה איתך?
|
[quote=Pro_XXL_Universe;754554]תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרות:(וכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לIFBB לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא:)
אבל הניגרי מנסה להגיד:winked: שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול. או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות:) לא מסכים איתך! מי שלא מתחרה לא משקיע?! לא מתאמן חזק?! לא אוכל כמו שצריך?! לא ישן כמו שצריך?! לא קורע את עצמו?! אולי הוא לא עושה את הדיאטה לתחרות כי אין לו צורך לרדת ל-4% אז מה הוא לא מוערך כי הוא לא מתחרה?! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ