![]() |
גנטיקה ואימון הגוף
בסרטון אני מסביר איך הגנטיקה מתקשרת לתחום הכושר הגופני, ועוד כמה דברים מעניינים.
http://www.youtube.com/watch?v=LC_QYhNgah4 |
גבר אל תעלב אבל אתה צריך אישפוז דחוף
|
איפה אולג מר אולימפיה שיצא עליך אם ההרצאות על הגנטיקה :carry86w:
|
ציטוט:
כל בן אדם שישקיע יגיע לתוצאות שלו טיפה יותר מהר טיפה יותר לאט לא קשור לגנטיקה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו ברצינות, מה גרם לך להגיד את זה(חלקים מסוימים בסרט?) |
ציטוט:
אתה אומר שכל אחד יגיע בסופו של דבר לאותם התוצאות רק בקצב אחר..? אם זה מה שאתה חושב אחי אז אתה כל כך טועה, גנטיקה משחקת תפקיד חשוב מאוד !! |
דווקא מאוד אהבתי איך שאתה מסביר, עם הומור וזה :)
יפה. אהבתי :) |
:):):):) יפה ממש אהבתי
תודה יש עוד ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הסרטון הבא, סרטון כללי על תזונה (אין לי סיכוי לכסות את כל הנושא בסרטון אחד) ואחרי זה אימון ופיתוח הגוף. אתה יכול לעשות subscribe ואז תדע כשזה יוצא. |
:):):):) אני דווקא אהבתי
|
ציטוט:
אהבתי מאד את ההרצאה, אם יש לך עוד דברים כאלה, אשמח לראות :) |
חחחחחחחחח
בדוק אתה אשכנזי.. אבל בכל מקרה תודה הרוב ידוע.. |
ציטוט:
ישנה בעיה עם אשכנזים ? :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מאלה שזורקים גרזנים ... |
לא אשכנזי בכלל. לא שזה משנה.
|
ציטוט:
דיי באמש'ך די עם השטויות. |
מה אתם עושים צחוק? מה נפלתם עליו?
היה אדיר. תודה בן אדם. |
גנטיקה זה הדבר הכי משמעותי בפיתוח גוף , ומאחורי המילה הזאת עומד יותר ממה שנראה , קובע הכל.!
|
תודה ששיתפת. גנטיקה זה הפרמטר הכי חשוב בפיתוח גוף, יותר חשוב מכל האחרים יחד (כולל חומרים).
|
נכון.. אבל לא אמרתי את זה בצורה כזאת כי אחרי הכל אני מנסה לעודד את כל מי שצופה לעסוק יותר בספורט, כולל "אנשים מדוכאים גנטית" :)
|
תודה רבה
אהבתי את צורת ההסברה :) |
יפה מאוד אחי
אהבתי :) |
רק אני חושב שהשקעה היא הדבר הכי חשוב בפיתוח גוף? :d .
תודה אהבתי. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחח ענק
|
פששש סירטוןן יפה הסביר כל כך הרבהה ..
|
יפה מאוד , אני ממש אוהב את הסרטונים שלך
|
אהבתי! כל הכבוד על ההשקה, היה כיף לשמוע העברת את זה יפה
|
ציטוט:
זה לא בן אדם שיש לו את זה הוא יהיה מטורף ואחד שאין לו הוא לא יגיע לשום תוצאות! לכל אחד יש את היכולת שלו לפי הגנטיקה שלו, אני לא מדבר על מרי אולימפיה וכו' כי זה באמת דורש גנטיקת על!!, אני חושב שמר ישראל כמעט כל אחד יכול להיות! הכוונה שאולי בן אחד יהיה לו מאוד קשה להתפתח ולגדול והשני יהיה לו הרבה יותר קל אבל בסופו של דבר עם השקעה והתמדה וניחשות הוא ישיג את התוצאה הרצויה ושוב אני לא מדבר על הרמות הגבוהות ביותר! |
ציטוט:
|
תודה על התגובות :)
וכן, כמו שאמרתי, לא משנה איזה גנטיקה יש לבן אדם, הוא עדיין ירוויח ויהנה מאימון גופני. |
ציטוט:
|
http://estb.msn.com/i/42/F2CBD4A61F6...1EBB5AB053.jpg
יש לו פוטנציאל? !yes, we can (http://news.il.msn.com/article.aspx?...entid=12309680) |
כפול......
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כי לקחת את סטס, עמית או מאור, זה בכלל בכלל בכלל לא קל ותלוי הרבה מאוד גם בגנטיקה שלך |
אני לא חושב שלמיתאמן חובב גנטיקה זה מה שיפשיע
(אלה אם כן חסרה לו יד או משו לא יודע )אם תשקיע תגיע רחוק אבל בנוגע למר אולימיפיה לשם לא נגיע גם אחרי אלפי שנות חומרים ואימונים כדי להגיע לשם צריך גנטיקה פשוט מפחידה ופוטנציאל אדיר שלאדם הממוצע אין |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ