![]() |
חיטוב קצר באמצע מסה ?
במידה ואני מעוניין להכנס לחיטובון קצרצר של שלושה שבועות לאחר בנתיים מסה של שלושה חודשים.. האם ניתן ואז לחזור למסה מבלי חשש לפגוע במשהו?
אני כרגע בשבוע השלישי הקריאטין אחרי העמסה. מרגיש בהחלט שיפור ניכר בכוח. האם כדאי לחכות עם החיטוב למתי שאני אסיים עם הקריאטין או שזה לא משנה? |
שמע זה אפשרי אבל אתה יודע שקריאטין עוסה שפיחת נוזלים אז אם תמשיך לצורך אותו בחיטוב אתה לא תראה מאוד חטוב אבל אחרי שאתה מפסיק איתו כל הנוזלים יוצאים ואז תראה תחיטוב אם כבר עדיף להמשיך את המסה עד סוף החורף ואז לתת חיטוב לקראת הקיץ
|
מה הטעם?
אתה תיפתר ב-3 שבועות מהנוזלים ואז תקבל אותם שוב במסה |
ציטוט:
אבל האם זה באמת מוכח שקריאטין באמת סופח נוזלים או שזה מיתוס? כי כרגע אני סתם מתבאס שהפנים שלי ככה התנפחו והצמיגים התחילו לצאת.. |
אל תפחד ממסה ! פעם אחת בחיים תרגיש קצת באסה עם עצמך.. תאמין לי אני מכיר את זה מקרוב... אבל זה ייתן לך פוש רציני לגוף .. אתה תראה הרבה הרבה יותר טוב אחרי שתסיים לחטב.. תן במסה תהנה מהאוכל .. (תהנה קצת פחות מלהסתכל במראה ותיפרד לכמה חודשים מהפסים וההפרדות אבל זה ישתלם לך ! ) בהצלחה
|
לא יודע אם הוכיחו זאת מדעית אבל לא תמיד יש שפיחת נוזלים זה שונה מאדם לאדם
|
ציטוט:
בכל מקרה, אני עולה כרגע במסה.. פשוט לדעתי קצב העלייה קצת רצחני מידי.. ברגליים כבר החלטתי שאני מפסיק להשקיע עד הסוף כי זה קצת הזוי.. ממידה 29 בקיץ בשיא החיטוב אני מידה 33 עכשיו בג'ינסים ורק עולה.. |
ציטוט:
|
אחי עזוב אותך חיטוב עכשיו תעשה מסה עד סוף החורף ואז לקראת הקיץ תחטב תאמין לי תראה פצצה ..
ככה זה במסה אחי אין מה לעשות תנסה פחות להתסכל בראה ותאכל ותהנה מהאוכל ואתה תראה שבקיץ אחרי החיטוב זה ישתלם לך |
ציטוט:
אני מתלבט.. כי הרי אם אני אעלה יותר נקי ככה גם אני אצטרך לעבוד פחות קשה בחיטוב? :10: |
ציטוט:
|
אני כרגע על 2500 שהמאזן שלי הוא בסביבות 2200 לא כולל אירובי.
אני מרגיש שאני הולך כמו ברווז.. |
ציטוט:
|
לדעתי אני חושב שפשוט אני אשלב קצת יותר אירובי במסה ונקווה לטוב..
|
ציטוט:
|
277895004
|
ציטוט:
|
אי מה לעשות זה מבאס אבל תזכור שהכל זה בראש, הנוזלים זה מה שאתה רואה ותוך שבוע חיטוב הוא ירדו.
תזכור שכל 7700 קל' חיובי מעלים אותך רק ב1 ק"ג שומן כך שתקח הרבה בפורפורציות. |
אז יש מצב לעשות שבוע חיטוב? :o
|
ציטוט:
|
משפט אחד יש לי להגיד לך- בפיתוח גוף אסור לפחד משומן.
|
אני גם החלטתי שאני לא יכול יותר עם כל השומן הזה במאסה, ונכנסתי לחיטוב לחודש. הבנתי באמצע הדרך שזה סתם יחזור עד שאני אסיים את המאסה (כי כמה כבר מורידים בחודש) ואני מבזבז זמן. בסופו של דבר איבדתי קצת יותר משבועיים מהמאסה, וזה היה כ"כ מיותר.
בקיצור, תמשיך להפציץ! |
ציטוט:
|
צודק. אני אישית הגעתי למעל 20 אחוז שומן במסה הראשונה שלי, אבל העלתי הרבה שריר יחד עם זה ובקושי איבדתי משהו בחיטוב. ואחרי מסה של שלוש שבועות לאחר החיטוב גם החזרתי הכול וגם העלתי עוד שריר. ככה שזה לא קריטי..
|
בטח היה חיטוב ארוך וקשה הא ?
לאיזה אחוז שומן הגעת בסוף החיטוב ותוך כמה זמן ? |
אני החלטתי כנראה להכנס לחיטוב בסיום השבוע ה-7 עם הקריאטין..
זה כבר נראה מגעיל.. כאילו שאני לא מתאמן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה קריאטין אתה לוקח? אני רוצה לתת פוש אחרון למאסה לפני שאני סוגר עיניין לחורף הזה.. |
ציטוט:
|
אוליי תעלה תמונה... :idea:
וכחה נגיד לך אם אתה באמת צריך את החיטובון הזה. |
ציטוט:
אבל היה שווה מאוד המסה שעשיתי, ועכשיו גם אם הייתי במצב שלא פעם באותו אחוז שומן עם זה שיש לי יותר ידע מפעם שעברה אני יכול אפילו לקצר אותו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל מה גם ששמרתי על כמות פחמימות טובה וגם עשיתי המון אירובי . |
לא בא לי בדיוק לעלות תמונה.. סתם אתבאס..
|
לדעתי אני חושב גם שזה נובע גם מחוסר הפעילות של חנוכה. כל היום בבית חוץ מבחדר כושר.
כשאני בבית ספר שורף יותר.. הורג אותי העניין שאני על 2500 קל' וה-bmr שלי בסביבות 2000 ולמרות זאת אני עולה ככה.. כבר שבועיים לא נשקלתי.. |
תמשיך מסה אל תהרוס לך באמצע אתה צריך להסתגל לדברים חדשים של חיטוב וחבל שזה יהיה באממצע של מסה אם כבר אז תעשה חיטוב עד הסוף(חיטוב נורמלי לא של 3 שבועות)
|
ציטוט:
|
סתכל תעשה חיטוב תוריד ת'נוזלים והכל סבבה
ואחרי כמה זמן אתה תעלה אותם בחזרה ותפסיד זמן למסה... חבל גם ככה חורף בגדים מסתירים על הזין... לדעתי תמשיך מאסה עד אפריל ומשם תן חיטוב תן בראש בנאדם!!! ובהצלחה |
לפי התגובות הבנתי שאתה הולך לגיל, אז למה אתה מבזבז את זמנך? שלח אימייל/תקשר לגיל שאל אותו הוא יפתור לך את הבעיה...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ