![]() |
איך אתם מכינים את החזה עוף שלכם?
?______? יאללה אני הולך להיתאמן מקווה ליראות תגובות :sbb2: :sbb3: light weight baby |
על מחבת עם רוטב צ'ילי
|
בתנור עם מלח פלפל פפריקה חריפה או תבלינים של בשר
|
בתנור בלי כלום איכססס :|
יאללה נתחיל לשפר ולהנות קצת... the animal אתה עושה במחבת עם שמן רגיל,תרסיס שמן,מחבת טפלון? כמה פה אוכלים את החזה עוף שלהם מטוגן? |
ציטוט:
במחבת עם מלח, פפריקה וצ'ילי מתוק |
ציטוט:
|
לפני שאני מטגן את החזה עוף הוא 200גרם אחרי שאני מטגן אותו הוא 150+- אז מה מחשיבים? (אני לא יודע אם זה טיגון,צליה,צריבה.((בלי שמן)).xD)
|
על מחבת טפלון עם פפריקה מלח שום פלפל קצת בצל קצוץ וקצת שמן זית ואז שזה מוכן מורח על זה ממש קצת רוטב צילי מתוק או בברבקיו
|
ווואי התחלתי להיות רעב מהאשכול הזה :):):):) יאללה זזתי לאכול חזה עוף הפעם טעים על מחבת.:)
|
ציטוט:
|
אני צריך לאכול 170גרם אחרי בישול אז להוסיף עוד?
טוב יאללה להיתאמןן ביי... :) עריכה: יש לי עוד 10-15דקות..יותר מדי פיצוצים בחוץ. (או שזה הצבא או קסאמים..) |
ציטוט:
:| אלוהים ישמור.. מפחיד. |
מלח, פלפל, על הטפלון עם שמן.
|
על מחבת טפלון, מלח פלפל ושום:):):)
|
על מחבת, עם פפריקה מתוקה, מלח, שום, פלפל וזהו :)
|
זורק אותו במחבט ושם קצת גריל עוף (תערובת של פפריקה, כורכום, כמון).
|
ציטוט:
לנושא- שם על טפלון עם טיפה שמן זית... אני ממש לא מקורי אני יודע:\ |
מחבט טפלון שם כמה טיפות שמן מורח אותן ככה ששמן אין לי בכלל בשניצל ואוכל את זה ככה בלי שום תבלין, מקסימום אורז או לחם או ארוחה מלאה.
|
מערבב בקערה קטנה שמן זית, הרבה פלפל, קצת מלח והכי חשוב "תבלין על האש".
מורח על החזה עוף עם מברשת ושם במחבת טפלון. הכי טוב תאמינו לי |
ציטוט:
מאז שאני בחיטוב יש לי מלאה תבלינים בבית. :) |
משרה את העוף (מינימום 20 דקות) בתערובת:
שמן זית שום כתוש מיץ לימון מלח פלפל שחור אורגנו מטגן במחבת טפלון. |
את האמת שאת שלי אני מכין על המנגל :):):):)...
ושם תבלין של שניצלים אני יודע קניתי אותו מתישהו... |
טוב ילדודס, בו אני אלמד אתכם קצת לבשל...
חזה עוף אפשר להכין אותו כמו שניצל או לחתוך לרצועות קטנות ולהכין על מחבת. אל תפחדו מטיגון, כי על מחבת טפלון צריך רק כמה טיפות של שמן, וכשהשמן חם א הוא נמרח ומתפשט על כל המחבת... עכשיו, אם אתם מכינים אותו כשניצל, תשימו עליו קצת מלח, פלפל, ואיזה תבלין שאתם אוהבים, ושימו על המחבת... אם ברצועות, אז אתן יכולים לשים בקערה, ולשים את התבלינים שאתם אוהבים, קצת רטבים (מומלץ מאוד), ומומלץ להשרות את זה משהו כמו 10 דקות רבע שעה (כמובן שאפשר להכין בלי)... והנה טיפ שיסדר את הארוחה - אם אתם מכינים ברצועות, תוסי]ו עוד תבלינים ורוטב, ושהבשר חצי מוכן, תוסיפו את הפחמימה שאתם אוכלים ביחד (אחרי שבשלתם אותה), וא יוצא לכם מוקפץ מעורב של פחמימה ובשר מתובלים... זה יכול להיות כל סוג של פסטה, אורז, קוסקוס - הכל! |
תודה על ה"מדריך" :)
|
מטגן על מחבת עם מלח ושמן זית קצת ואז לקראת הסוף לפני שהוא מוכן אני מוסיף איזה רוטב נותן לו עוד קצת להתבשל ויאללה לאכול עם עוד קצת צ'ימיצ'ורי בצד :p
|
עם רוטב צ'ילי וקצת מונוסודיום גלוטומט...
|
צ'ילי מתוק שולט111111111111111111
פשוט אין עליו כל חתיחה גן עדן, אתה שם את החזה עוף לפני הטיגון בצ'ילי מתוק (אפשר חריף לאוהבי החריף) ובזמן הזה לטגן בצל במחבט אחרי לא הרבה זמן להוסיף את החזה עוף וזה פשוט תענוג. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ