![]() |
הBmr שלי
הגובה שלי הוא 1.66 ומשקלי 55 ק"ג כך שהbmr שלי הוא 1684 אמרו לי משהוא על גירעון קלורי מה עלי לעשות והאם יש מדריך לעניין הזה
|
ציטוט:
תקרא את זה - http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 אתה מעוניין להוריד שומן תקרא את זה - http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
המדריך לחיטוב סיכום פחמימות-להוריד את כמות הפחמימות ב50%, 150 גרם פחמימות ביום=600 קלוריות חלבון-להקפיד לצרוך2-2.2 גרם חלבון לכל קילוגרם ממשקל הגוף+150 גרם חלבון השלמה לפחמימות סלקציה בפחמימות-להימנע מפירות 2-3 מנות פרי ביום!,יש לצרוך בין 9-12 ירקות ביום,מומלץ להשלים את החוסר התזונתי במולטי ויטמין לספורטאים שומנים-כאשר נאכל כמות נאותה של שומן איכותי בתקופת החיטוב שלנו, גופנו ישרוף יותר שומן !,יש לצרוך מכל 500 קלוריות שאני צורך להקפיד על בין 8-10 גרם שומן *מקורות מומלצים לשומנים: שמן זית שמן דגים –אומגה 3 שמן פשתן אגוזי מלך ושקדים אבוקדו חלבון מי גבינה-יש לצרוך בין 1-2 מנות על בסיס חלבון מי גבינה קפאין-מומלץ לשתות קפה שחור לפני אימון זה יסייע לך לשרוף שומן ביעלות ובעלות יחסית נמוכה אימונים-להקפיד לא לעבור את השעה וחצי באימון כוח+אירובי ביחד! מומלץ לבצע את אימון האירובי מיד לאחר האנאירובי,5 אימונים אירוביים בשבוע |
הבנת פחות או יותר את הקטע... תעלה לפה תפריט ונוכל לעזור לך לתקן אותו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תחשב כמה קלוריות אתה מוציא ביום קודם כל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה בטוח שאתה צריך חיטוב ? 1.66 על 55 ק"ג נשמע רזה עם צורך במאסה..תקנו אותי אם אני טועה.
|
ציטוט:
|
חח חשבתי שאני כבר דפוק
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כדי לחשב כמה קלוריות אתה מוציא ביום אתה מחשב bmr כופל ב1.2 ומוסיף את כמות הקלוריות שאתה שורף על פעילות גופנית באותו יום |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
המשקל שלך כפול 0.18
|
ציטוט:
|
ואיך אני מחשב כמה אני מוציא בפעילות גוופנית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם שיצא לך דירעון מקסימלי כל כך גדול, אל תאכל פחות מהbmr שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
למרות שאני לא כל כך מאמין במחשבונים האלו... |
ציטוט:
המחשבונים האלו לא הכי מדויקים כי זה מאוד תלוי דופק, משהו שהם לא יכולים להעריך, אבל זה הכי קרוב שנגיע... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ