![]() |
שכיבות סמיכה אגרופים
שעושים שכיבות סמיכה על האגרופים זה אותו הדבר כמו הרגיל מבחינת השרירים שזה מפתח?
אז למה זה יותר קשה לעשות על האגרופים מאשר רגיל? |
כי מין הסתם כל המשקל יושב על האגרופים וזה כואב ביד ,חוץ מזה אותו דבר כמו הרגיל
|
לא ידוע אם זה משנה, אבל גם המנח של היד אחר בגלל הצורה שבה שמים את האגרוף
|
כי אתה יורד יותר בגלל שהאגרוף מגביהה.. זה מה שנראה לי בעיקרון..
|
בגלל זה האמה עוזרת פחות ושאר השרירים עובדים יותר ,כתפיים ,חזה ,תלת-ראשי וכו'...
חוץ מי זה גורם לאגרופך להיות פחות רגיש,מחזק את העצמות ביד..האגרוף יהיה פחות כואב לך... |
ציטוט:
|
ניסית לעשות שכיבות סמיכה על שתי אצבעות?
זה קשה!! אבל ניתן לעשיה!! |
אממ אני אישית יכול על 3 בכל יד.. אבל זה לא הנושא xd
בכל אופן נירא לי שזה פשוט מפעיל יותר לחץ על האמה בגלל זה זה יותר קשה.. |
למישהו יש מושג איך זה ששכיבות שמיכה על האגרופים מקשה את העצמות?
|
תן אגרופים לקיר מדי יום תחזק את העצמות בצורה דרסטית, אני לא בטוח כל כך איך ומה התהליך, אני לא רוצה לחרטט סתם תהליכים ביולוגים שאני בעצמי לא שולט בזה,
כך לדוגמא נזירי שאולין למיניהם, הם נותנים מכות עם הכפות ידיים שלהם בקירות, חח ראיתי בערוץ 8 נראה לי פעם אחת נזיר ש24 שעות כל מקום שהולך נותן טפחות עם הכפות ידיים שלו לקירות בכך מחזק את העצמות. זה נראה מצחיק, דבילי אולי אבל זה באמת עוזר זה באמת עובד. |
אגרופים למשהו קשיח כן יכול לחזק מאד את האגרוף כל עוד אתה מתמיד אבל לא לקיר! כי זה הורס את הצעבים או סחוס ביד או משהו כזה אז אם כבר(לא ניא יל זה קשור לנושא בכלל) תביא לעץ או לקיר עם עיתון עליו או משהו..
|
אני אישית מביא אגרופים למשהו שיביא תוצאות... נגיד לערסים או לאנשים שעוקפים בתור וכו'.
|
חחחחחXD
|
תיתן בוקסים בקיר זה יחזק את הכף יד
זה מה שאני אוהב לעשות,כבר לא מרגיש כלום כשאני מביא |
שוב תישראו את ההודעה שלי למעלה..
זה מזיק לעצם/עצבים ביד! תתנו או בעץ או בקיר שיש עליו עיתון או משהו שקצת מרכך! |
ציטוט:
בעץ זה לא טוב יש לו את השכבה האחרונה של הגזע עם הקליפות שאם נותנים הרבה אז אפשר להחתך כזה כמובן לא להביא מליון בוקסים לקיר וזה,כמה מספיקים אם אתה רוצה לחזק אגרוף וזה אז תקנה שק איגרוף |
שאחד המנהלים ייתן פה הודעה לא לנסות את זה בבית ויסגור את הפוסט... האנשים פה עוד מעט יתחילו לתת אגרופים לקירות!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובקשר למה שכתבו מקודם, זה נכון אני פעם לקחתי ערימה של עיתונים הדבקתי אותם בדבק נייר הצמדתי לקיר והתאמנתי עליהם באגרופים. |
מה אתם בסדר איזה קיר מה אתם משופעים..
כמו מיש הוא אמר פה זה הורס את הסחוס שבין אגרוף לאמה.. והיו לכם בעיות אחר כך בדוק תנו לשק איגרוף משהוא פחות קשיח אבל עדין כואב.. |
הפתרון הכי טוב זה:לשים הרבה עיתונים על הקיר ולתת בוקסים וכל פעם שאתה מרגיש שזה כבר מתחיל להיות קל אז את מוריד עיתון ועוד עיתון עד שבסוף תגיע למצב של לתת בוקסים בקצת עיתונים או אפילו קיר שזה לא ממש מומלץ.
|
ציטוט:
|
זה לא הנושא פה , אבל עדיף לא לתת אגרופים לקיר זה סתם יכול ליצור בעיות בסחוס כמו שאמרו ואין שום סיבה לעשות את זה , אם אתם הולכים מכות אז תכוונו למקומות "הרכים" ומה שלא צריך יותר מידי כוח כדאי לשבור
מקומות רכים- לכיים (הדבר שמתחת לעיין) , בטן והצד מקומות שבירים במיוחד - הצלעות , האף והלסט\ת ( קצת קשה יותר לשבור אותה צריך לתת יותר כוח אבל עדין יותר קל מדברים אחרים) זהו , לא צריך להיות גאונים כדאי ללכת מכות oם. עזבו את זה , עושים על אגרופים כדאי שיהיה אפשר לרדת יותר וגם בגלל הכאב שיש באגרוף זה יותר קשה |
ציטוט:
עוד סיבה משמעותית שעושים בגללה שכיבות סמיכה על האגרופים היא בגלל שאם עושים רגיל עם כף היד על הרצפה זה יוצר לחץ על פרק כף היד ולטווח הארוך אם עושים זאת בקביעות יכול לעשות נזק.. על אגרופים זה הרבה יותר בטוח ואין לחץ כזה על פרק כף היד |
ציטוט:
|
אני עושה עם משקולות בידים , כלומר מחזק במשקולות ביד ומצמיד אותה לריצפה עם רגלים על הספסל , כה אפשר לרדת יותר נמוך...
|
בעיקרון בוקסים לדברים קשיחים [אפילו שק איגרוף] ושכיבות שמיכה על אגרופים מיישם את חוק וולף שאומר שעצם מתחזקת ונדחסת בהתאם לכיוון ההתנגדות.....נדחסת=מתקשה
זה לא אומר שהיא תתקצר כי אז באמת מי שהיה מתאמן בחד"כ היה גמד עם גפיים קצרות...זהו |
ציטוט:
|
האמת שאני בישביל הכיף נותן בוקסים קטנים יחסית לקירות....אבל בישביל ממש לחזק עדיף להתאמן על קרש...
|
כשאתה מאמץ את העצם וםוגע בה , היא שולחת למוח אוטות והוא שולח אליה יותר סידן ובכך היא גודלת,
אבל זה קורב כשעושים באופן מבוקר ובוודאי לא מבוקסים לקירות |
חח אני גם סתם בהפסקות שמשעמם נותן אגרופים לחלונות, לדלתות (ברזל)....
|
תמיד אפשר לתת אגרוף לאגרוף השני בבשביל לחזק את העצם
|
ציטוט:
אבל למה לעשות את זה...? נ.ב. למה להקפיץ כזה פוסט ישן?! |
ציטוט:
לעשות את זה בשביל לחזק את העצם וההודעה האחרונה של הפוסט הייתה לפני יומיים |
ציטוט:
זאת לא הדרך לחזק את העצם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מכיר את חוק וולף |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ