![]() |
תפריט לחבר מה דעתכם?
תפריט לחבר שלי ...מה דעתכם?
גיל:17 משקל:63 גובה:180 תפריט לעליה במאסה: בוקר: 40גרם גבינה צהובה 9% 2פרוסות לחם אחיד 1מלפפון כף שמן זית ביצפר: 20גרם שקדים 2פרוסות לחם אחיד 2פרוסות פסטרה דלת שומן צוהרים: 100גרם חזה עוף כוס אורז לבן מבושל 2מלפפון 2עגבניה לפני אימון : תפוח אחרי אימון : חצי מנה של אבקה-פרפקט 3000 ערב: כוס אורז פרוסה 1 לחם לילה-לפני שינה: 3ביצים-רק לבן 2כף שמן 3023קלוריות 126חלבון 66.3שומן 478.4פחמימה סיבים9.5 כולסטרול88 |
העלייה תהיה לא נקייה אבל במשקל שלו זה טוב... אחלה תפריט!
|
אין מספיק סיבים, אין כולסטרול(משום מה אנשים חושבים שזה "רע " ומזיק אבל זו טעות לחשוב ככה.) תוסיף חלמונים!!! למה 3 לבן ?
אם זו תהיה עלייה נקיה או לא זה תלוי בחילוף חומרים שלו, אם הוא פעיל במשך היום , משלב אירובי.... |
דווא נקיה אחי...
Bmr1718 כפול 1.2 =2061 227 מכון כושר ועוד 700 כי לדעתי בשביל עליה רצינית וטוב 500 קלוריות לא מספיקות יוצא 3000 בקשר לחלמון אתה צודק חשבתי על זה ואמרתי נירא מה תגידו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל ב500 קלוריות זה לא ניקרא נקי לדעתי זה לא מספיק |
ציטוט:
700 קלוריות כבר נחשב מלוכלך... ואיך קבעת ש500 לא מספיק? |
כי האנשים שעולים 500 קלורות בתפריט וחושבים שזה נקי...אתה רואה באמת עליה שנחשבת עליה?
ואלה שעושים 700 800 רואים אצלהם שינוי והאחוז שומן אולי היה טיפה יותר גדול אבל ממש בטיפה |
Tipakess עלייה של שני קילו בחודש ( נניח לאחד שמתאתמן מעל שלושה חודשים ) זה נקי?
כי לדעתי זה לא. |
ציטוט:
אני לדוגמא עליתי ב -3 חודשים הראשונים שלי 13 קילו . ועליתי באחוזי שומן מעט. אני כרגע עומד על 12% . |
לא יודע אחי אצלי רק בחודש הראשון העלייה היתה מהירה
אבל מה שאני מנסה לומר שבשביל מתאמן בינוני- מתקדם עליה כזו היא לא כל כך נקיה |
ציטוט:
אבל שוב , אני עד לא מזמן עשיתי מאסה מלוכלכת ביותר מבחינת אכילה, ולא עליתי במשקל בכלל :) רק עכשיו אני חזרתי להיות גרזן ולעבוד לפי תפריט מסודר. כל 3 שעות , 5 ארוחות ביום . |
ציטוט:
|
ציטוט:
זהו האמת שזה קשה... קשה לי לאכול ככה , אבל בשביל לגדול צריך לסבול :) בעיקרון מתחיל להיות לי קל יותר הארוחות ... ומה10 לחודש שתכנס משכורת ואחזיר חובות . אקנה לי גם אבקת חלבון ואת כל המוצרים שאני צריך לתפריט של החודש. |
אל תקנה גיינר ותכסוך כסף
קנה חלבון וש"ש וחלב |
לדעתי סתם מיותר כל כך הרבה קק"ל, אפשר להתחיל מ 2200-2300 ולראות מה הולך, ד.א - גיינר זה דבר מפגר לפי דעתי..
|
ציטוט:
|
[quote=the animal;713862]גם לדעתי, אבל יש אנשים שלא מסוגלים לאכול מעל 1500 קלוריות...[/quote]
דווקא מהסיבה הזאת, רצוי לעודד את הגוף לאכול יותר (ולא ע"י גיינרים) אלא, תפריט לעיחוי משקל |
[quote=MG_HairHorse;714204]
ציטוט:
|
איפה יש פה 3000 קלוריות?
|
בטח שזה משנה!
גיינר זה תוסף, למה להשתמש בתוסף אם אפשר לעשות את זה כטבעי? קודם תגיע לרמה המקסימלית (בשיטות של, מה לעשות.. תזונאיים עם פיקוח ממשרד הבריאות) ואז תיקח תוספים, אחי, זה מלא כסף.. אתה לא צריך את זה בשביל לגדול.. תאמין לי |
ציטוט:
הקיבולת שלו תגדל ככל שהוא יתמיד עם התפריט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ