![]() |
תמונות מהופעת אורח של בראנץ' בהוואי !
|
יש לי הרבה תמונות מההרצעה שלו .פה בישראל אני פשוט לא יודע איך לעלות תמונות .(יש כמה ממש טובות)
|
הבנתי שהיה לו קרע בטריצפס... זה מה שקרה?
http://i34.tinypic.com/118dtnr.jpg |
לא משהו ביכללל
|
ציטוט:
|
שטויות אחי תראה איך הוא ניראהההה
בלי שום טקטת הוא מכועררר |
ציטוט:
|
כן אחי אני עושה צחוק עם הוא בישבילך יפה
אני לא יודע איזה טעם ישלך אפילו עם כל הכבוד שזה בראנץ' |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא באמת לא הכי מושלם שיש אבל הוא קרנף עצום ובאמת אחד הbb האהובים עליי. |
עם הוא אהוב עלייך אני לא יודע איזה טעם ישלךך
|
ציטוט:
הבחור על אחוז שומן לא נמוך אז תפסיק לדבר שטויות. |
סליחה אח שלי "ה"מביןן של הפורום
אתה מבין בהכל ואתה יודעעע הכללל הצעה שלי תיכנס שותף עם גיל גרנות אתה תעלה אותו בכמה דרגות עם הידע שלך וההבנה שלך בנושא |
http://i288.photobucket.com/albums/l...anchWarren.jpg
מה עכשיו תגיד אה ? הוא עדיין "מכוער" מר. נראה מליון דולר ? |
עזוב אחי לך תוכל שיבולת שועל אתה עייף
|
זה אומרים כשאין מה להגיב ..
ואל תדאג אם אני הייתי במקומך גם לי לא היה מה להגיד. |
נו אמרתי לך אחי אתה מביןןןןן
לך תיהיה שופט באולימפיהה אתה מבין בעניין ולנושא : לדעתי הוא גועללל נפששש וזה לא ישנה את דעתי גם עם תביא לי אותו על 4 אחוז שומן |
איפה ארבל?..
|
ציטוט:
מי אתה בכלל שאתה אומר על אחד כמוהו לא משהו בכלל.... כמה טמטום. חוץ מזה הבחור באוף-סיזן אז תפסיק להיות טמבל. |
ציטוט:
אלירן אלירן ...חביבי אחשלי.למה אתה מדבר ככה ססבבה נשמה, זאת הדעה שלך אני מכבד אותך פה אחי,אבל תישמע הבחור אלוף ברמה עולמית בנדאם הוא לא איזה מיתחרה זבלה הוא אשכרה מיקצוען אולי אתה לא אוהב את החלוקה שלו בגוף את השרירים שלו לא יודע מה אבל חביבי הבחור הזה היה בישראל והוא גדול ומרשים מאוד מאוד אחי באמת ! |
מה אתה מדבר פה !?
בראנץ' מלך . |
ציטוט:
|
איזה גב!!!
|
וואי איזה רגלים אינעל דינק=x
|
ציטוט:
|
חברים עם כל האהבה שלנו לבראנץ' , אלירן זכאי לדעה משלו. כן הדעה שלו אינה רווחת כמו של כולם והוא לא מוצא את בראנץ' כמשהו מושך ויפה...
בסדר גמור זכותו המלאה. בראנץ' וורן הוא אחד מהבאדי בילדרים הפייבוריטים שלי , אחד התותחים באמת . וזה בסדר אם אלירן לא מסכים עם כך . אין צורך לרדת לפסים אישיים בגלל דעתו על מתחרה כזה או אחר. אז בואו נשמור על קור רוח :) |
איזה קרנףף יא אלוהיםם
אחד התותחים... איזה רגליים |
חחחחחחחחחח הרגתם אותי,תירגעו כבר.....
ולנושא:גב קטלני! |
גם אני לא אוהב את המראה של בראנצ' ... ולא את המראה של פאקו באטיסטה, שהוא בכלל גוש מגעיל שהיה צריך להתבייש לחשוף את הגוף שלו (אבל גם לו מגיע כבוד, שיהיה לו לבריאות)
במקרה אני גם לא אוהב את טריי ברבר (אותו אחד שעולה ל150 קילו באוף סיזן, אבל שוקל פחות 40 קילו בתחרות-חולה נפש לגמרי) מה שהכי מצחיק זה שמישהו אחד התחיל ללכלך על אלירן, ופתאום כול הפורום הצטרף - זו פשוט תופעה כאן בפורום, מישהו אחד אומר fail, כול התגובות הבאות גם fail |
ציטוט:
נרשמתה רק בשביל זה חח. וכן גם אני לא מסכים עם אלירן. אי אפשר לצפות ממנו להגיע למצב של תחרות רק בשביל הופעת אורח.. יש לו מאסה אדירה וכשהוא מחוטב הוא נראה מעולה. (גם פה הוא לא נראה רע, בטח שלא גועל נפש..) |
ציטוט:
|
ול-בודי בילדר
כולם קפצו פתאום כי הם צבועים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח |
חבר'ה חבר'ה ,לא לריב על פארש
לכל המתלהמים: אלירן זכאי לדעתו והוא לא חייב לאהוב את בראנץ' (למרות שאני לא מבין איך אפשר שלא) לאלירן : יש איזשהם חוקים לא כתובים בפורום הזה ,ואחד מהם זה שלמתחרים מגיע כבוד ,גם על החבר'ה שנראים הכי בדיחה בעולם אתה לא תראה אותי אומר "זה גועל נפש" ,מותר לך להעביר ביקורת ,מותר לך אפילו לעקוץ בקטנה (ואלוהים יודע שאני עושה את זה המון..אבל המון ) אבל ימות העולם ביום שאני יאפשר לגולש בפורום לקרוא למתחרה באולימפיה "גועל נפש" ,אוהב אותו או לא ,מגיע לו איזשהו כבוד מינימלי על זה שהוא מתחרה איזה 20 שנה ויכול לגדל אותך אותי וכל כל הפורום הזה ועוד עשרים פורומים כאלו בכל מה שקשור לפיתוח גוף. אני מבטיח אישית שאני ידאג שהיוזר שיתבטא ככה כלפי מתחרים יענש בחומרה שבוע טוב והמשך גלישה מהנה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר להסתכל עליה שעות :eek::eek::eek::eek::eek: |
ההודעות שלא היו רלוונטיות נמחקו .
תרגיעו את הרוחות או שאדאג לך שתקחו לכם 24 שעות של מנוחה מהפורום ... Blabla144 תרגע... ואלירן תרגע גם אתה... |
ציטוט:
התמונות האלה ממש לא מחמיאות לו הרגליים שלו פה ממש קטנות... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ