![]() |
עצה| טונה במים....
אתמול ניסתי משהו, הוספתי כפית מתרכיז עגבניות לטונה במים והטונה יצא מעדן. ממליץ בחום :)
תנסו.... ערכים תזונתיים: (תרכיז עגבניות) 100גר' (כפית זה 15גרם) קלוריות:84 פחמימות:18.6 שומן:0 חלבון:2.5 זו הייתה הפעם ראשונה שנהנתי לאכול טונה במים. |
הכוונה לרסק עגבניות?
תראה מה אני עושה בד"כ: חותך סלט ירקות של 3-5 ירקות טריים, זורק לתוכו את הטונה במים ומערבב. עם זה אני אוכל 2-3 פרוסות לחם עם טחינה גולמית. |
כן רסק עגבניות.
|
תיסחוט כמה טיפות לימון בטונה זה גם בא טוב ..:)
|
זה ישמע לכם מוזר אבל תנסו את המתכון הבא:
פחית טונה במים כף דבש חצי אפרסק וענבים |
ציטוט:
|
לא בא לי בטוב... אני בחטוב. :(
אני מכין כחה: פחית טונה במים. 2 שני שום. כפית רסק עגבנית. |
ציטוט:
|
תנסו את המתכון הבא:
טונה במים פלפל שחור מלח |
תנסו את המתכון הבא :
אל תאכלו טונה במים !!! למה לסבול שיש חזה עוף ???? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תיהיה בריא... תנסו את זה: טונה במים כף שמן זית חלב 1% חצי כפית קינמון הכל בבלנדר, משהו תותחני!!!! |
תהיו בריאים איזה מתכונים מגעילים אתם אוכלים...חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם שומן איכותי ... וגם אחלה טונה אני אוכל טונה בשמן בכלל ... :) |
טונה במים כפית סלט טורכי וכפית קטצופ קצת טבשקו על לחם עם עגבניה מעדןןןןןןןןןןןןןןן
|
הייתי עושה לי משהו טעים יותר אם לא הייתי בחיטוב :(
|
מה רע בכפית טורכי או כפית קטצופ אחי אתה מדבר על כמויות של כפיות זה כלום זה זניח מאוד אתה מוריד את המכנס להשתין אתה שורף כפית
|
אני מת מרעב עכשיו, שורף לי הקיבה מה זה אומר? (אני יודע שזה אומר שאני רעב אבל, זה אומר עוד משהו? אולי הקיבה מתקבצת או משהו?)
|
ננסה ניראה מה יהיה,
קח טונה שים אותה בתוך חביתה עם כמה ביצים, זה בפיתה עם חומוס/טחינה. הדבר הכי טעים בעולם |
:( אני רעב עכשיו לא לדבר על פיתההההה :cry:
|
ציטוט:
|
גם אני מוותר על צ'ט גדול של שישי של עוגיות אלכוהול ופיצוחים בגלל שאתמול אכלתי בחתונה בשביל חודש שלם נשבע לכם !!!! אבל מה שכן היום אני יוכל רק המון פיצוחים בלי עוגיות ואלכוהול ומחר חזרה לשגרת תזונה !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואי איזה צחוקים איתכם אני מת !
|
לא צריך להוסיף כלום פשוט פותחים ואוכלים :|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ