![]() |
מה לעשות ?
היום בערב יש אירוע גדול (חתונה ) לא יוצא לי להתאמן רציתי לשאול מה כדי לאכול רגיל את הארוחת צהריים בשר פלוס פחממה אורז פתיתים או אטריות או לאכול משהו בחפיף כי בערב יש המון המון אוכל וג'אנק מה אתם הייתם עושים? תודה על התשובות !
|
רגיל ואז בארוחה בלילה תתחשבן
|
אז זהו אחי שאני מעדיף אחרת לאכול חפיף צהריים ולהתפרק בכייף בערב לא עדיף ככה ?
|
תחשוב ככה,
פעם בשבוע מותר לך להתפרק ולאכל מה שבא לך. תגיד שזה היום, תאכל שטויות תהנה, ושבוע שלאחר מכן תדייק, אז הייתי אומרת לך לאכל לפי תפריט את הארוחת צהריים. ורק בערב לתת לך איזו שעה להנות מהאוכל |
בתאכלס את צודקת אפשר לראות את זה ככה אבל יום שישי בדרך כלל יושבים החברים עם הרבה נישנושים ואלכוהול אז אמרתי יהיה לי יומיים חד פעמי כזה וגם ככה התאמנתי כול השבוע חוץ מהיום ושישי ארובי ואימון ברגיל ואכשיו בצהריים אני יאכל חפיף פסטרמה 5 פרוסות ו4 פרוסות מחיטה מלאה ואיזה מרק זהו
|
ציטוט:
|
צריך חיזוקים (-:
|
תאכל בלי חשבון
מספיק כבר להתחשבן על כל דבר אתם סך הכל חובבנים אז מותר לכם |
רוצים להראות טוב זה לא קשור וטוב אני מתכוון שנסתכל ונאהב איך שאנחנו ניראים לפחות אז כן לאכול ככה יומיים בכמות כזאת את סוג המאחלים זה "מלחיץ" אני מדבר לפחות במה שאני מרגיש וכן זה לא קורה יותר מפעמיים בשבוע או פעם אחת ברוב המקרים יותר נכון !!!
|
תאמת אני לא מבין אותך.
אני זוכר שלפני חודש באת לפה והייתה לך בעיה של חוסר אכילה , עכשיו אתה אומר שאתה אוכל יותר מידי. בן אדם זה לא כזה קשה לשמור על תפריט, בנה לך תפריט ופרסם אותו בפורום ותתמיד בו. מידי פעם תוכל לחרוג ולתת בראש. |
ציטוט:
|
זה מה שאני עושה חורג רק בשישי פעם בשבוע !!!
|
ועדיין אני 1.81 ושוקל 63 64
|
תעשה את זה בכיף אחי לבריאות אבל אין יום שאתה לא כותב על הפיצוחים והעוגות של יום שישי עם חברים....
אחי תבין זה מגרה אותנו ;) |
(-: עם זה מגרה אותכם מה תגיד על מה שעלוש אז פתח את הפוסט עם התמונות שבר לי את הלב (-:
|
איזה פוסט אחי?
|
הוא פתח פה בעבר תמונות של אוכל מגרה עוגות ובשר משהו מטורף אנשים גמרו פה על תמונות (-:
|
אם היתי שוקל כמוך לא היתי חושב על זה בכלל.
תאכל בכיף |
חברים
אלביישן , ושחר ...
תעשו לי טובה תתגברו על יצר הטימטום השוטף שנכנס בכם. ותפסיקו להפוך את הפורום הזה לגן ילדים. אלביישן, ממך אני מצפה לטיפה יותר בגרות , תפסתי ממך בחור רציני לפי התגובות שלך בפורום. תשימו לזה סוף או שאני אשים לכם סוף . |
אם אתה במסה תוכל כמו בהמה בלי לדפוק חשבון
אם בחיטוב תצמצם טיפה בפחמימום ויהיה טוב או שתשתמש ביום הזה להעמסה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ