![]() |
שאלה| הורדת ידיים אומרת למי יש יותר שרירים ?
אם x ניצח את y בהורדת ידיים ,
אז לx יש יותר שריר מלy ביד ? ועוד שאלה קטנה , אם לx יש היקף יד יותר גדול מלy , ורואים שלx יש אחוז שומן נמוך יותר מלy , או בערך אחוז שומן קרוב לזה של y, אז לx יש יותר שריר מלy ? תודה מראש לעונים :) ~! |
חח מה הקטע של הx וy סיבכת אותי.
הורדת ידיים זה גם הרבה טכניקה... ולשאלה השנייה לx יש יותר שריר מלy. |
בקשר לשאלה השניה כן אפילו שאי אפשר תמיד להיסתמך על העין הכי טוב למדוד(סרט מדידה)
אממ ובקשר לשניה כמו שזה שמעלי אמר הורדת ידיים זה לדעתי הרב טכניקה ופחות קשור למסת שריר. |
לא.... 80-90% זה טכניקה
|
אתה יכול לעשות נגזרת, ואז יוצר ש-y מתבטל כי הוא פרמטר, x נשאר ואל תצמצם את היקף הזרוע כי הוא קובע את האסימפטוטה האופקית של הפונקציה!
ונק' הקיצון של הפונקיצה יהיו בין 1 ל 1-, ובהצגה לינארית x>y. |
הורדות ידיים זה הרבה טכניקה , הרבה נק' שלא קשורות דווקא לשרירים .
|
מה הטכניקה הכי טובה להורדת ידיים?
|
ציטוט:
אותה הטכניקה של להביא ביד;) |
ואם x רוצה לשים את הרגל שלו בתחת של y אבל האחוז שומן של y נמוך יותר למרות שההיקף יד של x גדול יותר ובכלל דו של x חבר מאוד טוב של האח התאום של y שנמצע באותו אחוז שומן של x אבל עם ההיקף יד של y
אז מתי הרכבת תגיע לחיפה? |
ציטוט:
אתה מציב במקום y קרון משא, והתאוצה קטנה ב5%, מה שיקטין את המהירות ב70% בהתאם לשינוי החיכוך, וסך הדרך תלויה בזמן הנסיעה. תחשב לבד אין לי כח... |
שאלה ראשונה לא..גודל שריר לא תמיד קובע וגם יש עניין של טכניקה..וגם בהורדת ידיים משתתפים הרבה שרירים קטנים שכשאתה רואה מישהו עם ביצפס גדול זה לא אומר שהשרירים האלה מפותחים
שאלה שניה כן |
הורדות ידיים זה קשור גם לאורך של היד ,הגודל של הכף יד, והמשקל שלך
|
אלן פישר - הקשיש הממושקף עם הפדחת
אלוף העולם 26 שנים בהורדת ידיים יש גם סרטון וזה יענה לך על השאלה אם זה קשור לגודל או לטכניקה http://static.bakersfield.com/smedia...filiate.25.jpg |
ציטוט:
;) |
התנועה הסטנדטית בהורדת ידיים זה רוטציה מדיאלית של הכתף/כפיפת פרק כף יד
כמה אנשים בחדר כושר אתה רואה שעובדים על הדברים האלה? |
ר
שרירים באמה אולי..
|
הכל קשור,
גודל,גיל,משקל,מתאמן או לא, הרבה חלקים עובדים בזה זה לא רק אמה או אמה וביסייפ, טכניקה זה נכון שזה 80 אחוז זה טחניקה אבל רק למעטים ממש והסיכוי שתיהיה מולם היא קטנה, כי בדרך כלל הכוח קובע. |
אם אני זוכר נכון עשו פה פעם ניתוח של כל השרירים שעובדים בתנועה הזאת, אבל בסופו של דבר סיכמו שטכניקה זה מה שבאמת חשוב...
|
זה כמו משוואה במטמטיקה
x+y=y*15\2-x*4 /זה חלקי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הכלל הכי חשוב לגבי הורדות ידיים זה התרגול של התנועה הזו ו"למידה" של הגוף לתת כח בתנועה הספציפית הזו. למסת שריר יש יתרון בולט אבל אך ורק אם השרירים מתורגלים לתנועה הספציפית הזו. בדיוק כמו הנפות אולימפיות- יש חשיבות לשריר אבל הסנכון של הגוף עם התנועה וההתרגלות הארוכה שלו לשנים של הנפות יתנו שיפור בהנפות הרבה יותר מפיתוח כח כללי או מסת שריר.
|
אני ממש טוב בהורדת ידיים ומכל ההורדות ידיים שאני עושה, אני הכי מרגיש את שריר האמה, למרות שהוא מאוד מפותח אצלי, היקף 37
היו חבר'ה שניסו להוריד אותי בשתי ידיים ולא הצליחו :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אח שלי וכל החברים שלו ניסו ולא הצליחו:)\ אז הם הביאו בולדוזר שינסה להזיז את היד שלי אבל הוא התעקם:eek: הם הביאו את ג'יי קאטלר והוא היה זקוק לאישפוז:rolleyes: אז בא ילד קטן וקפץ עליי כשלא שמתי לב! גם הוא לא הצליח... |
ציטוט:
ציטוט:
למה אני לא מסכים? יש לי חבר יותר קטן ממני,שואל כמוני,לא מתאמן,מסת שריר יותר קטנה משלי והוא מוריד אותו בלי בעיה עוד דוגמא: יש ילדה שזה כבר משהו לא מתאמנת מסת שריר יותר נמוכה שלי והיא מורידה אותי עם הפטמה שלה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ