![]() |
שאלה| שאלות בקשר לתזונה
1. מה כמות הפחמימות המורכבות שצריך שעתיים לפני האימון ?
2. מה צריך לאכול חצי שעה לפני אימון ומה כמותו 3. האם צריך לאכול חלבון לפני אימון? אם כן , מתי? כמה ? ואיזה חלבון (איטי ,מהיר) 4. אחרי האימון , כמה כמות חלבון צריך ואיזה חלבון (איטי, מהיר) ומתי ? 5. מה עוד צריך לפני אימון ואחרי אימון אם צריך בכלל ? |
ציטוט:
2. לא צריך, אבל אם אתה אוהב לאכול משהו קטן לפני האימון כמוני, אז הייתי ממליץ על פרי ויוגורט. 3. לא חובה. 4. לא צריך חלבון ישירות אחרי, החלון שאחרי אימון הוא די גדול. איטי, מהיר, בינוני לא משנה קצב הספיגה. 5. אחרי אימון חובה פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה |
תאכל חצי שעה בערך לפני אימון מנה פחמימה ומנה חלבון, ייתן לך גם בוסט.
|
ציטוט:
|
תמרים מיובשים (מג'הול) ,, סוכר ענבים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בד"כ ממליצים על 0.8 גרם פחמימה פר ק"ג גוף מיד אחרי אימון (נגיד ואתה שוקל 100 קג אז 80 גרם פחמימה...) כמה זה נכון אני לא יודע. |
תודה רבה לכם =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
באופן עקרוני כן, אין עם זה בעיה. אם אתה בדיאטה דלה בפחמימות אז לא.
|
נו זה כן..
תודה רציתי לשאול אותך אם אתה מכיר ויכול להביא לי אתרים (רצוי בעברית) על כל נושא פיתוח גוף שניתן להאמין להם ולהיות בטוח שמה שרושמים של זה לא חרטא |
ישראלבודי...?
|
ציטוט:
ומעבר? חרשתי על כל המאמרים פה כבר ::) |
ציטוט:
יש הרבה טובים באנגלית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני אשלח יותר מאוחר... |
בכיף
gmicooly@walla.co.il |
!Demon!
אני אגיד לך את האמת, את רוב המאמרים באתר לא קראתי ולכן אני לא מתחייב על התוכן שלהם. אני יכול להגיד באופן אישי שפרסמתי כבר 9 מאמרים שאני מתחייב לך על נכונות המידע שלהם ועומדים להתפרסם עוד מספר מאמרים בעתיד. לפי דעתי, בלי לפרגן לעצמי או משהו, אני חושב שהמאמרים באמת ברמה גבוהה יחסית למה שתמצא בכל מקום אחר, חלקם גם נוגעים בנושאים שלא תמצא בשום מקום אחר (אולי בהתייחסות מאוד שטחית בלבד). אם אתה מכיר את כל המאמרים האלה ובקיא בהם, כבר סללת לך דרך טובה ורכשת הרבה ידע שיהיה מאוד מועיל בשבילך, בעיקר בתחום התזונה אבל גם בתחום האמונים. הבעיה באינטרנט היא שיש המון פורומים והמון אתרים וברובם כל יומיים יוצא מאמר חדש ומיותר שבמקרה הטוב אין בו טעויות רציניות ובמקרה הפחות טוב הוא מלא בשטויות. הפורומים המאוד רציניים לפעמים "מאבדים את הראש" ומכוונים לקהל יעד מאוד ספציפי שמסוגל להתמודד עם המידע שיש בהם (הפורום של לייל למשל הוא פורום מעולה אבל בכלל לא מתאים לכל אחד לפי דעתי). קשה לי להגיד לך "הנה באתר XYZ יש מאמרים אחלה והכל נכון". אם תשאל על משהו יותר ספציפי אז אפשר לחפש לך מאמר טוב ספציפי, אבל אני לא מכיר אתרים קריאים שמדייקים בכל נושא שקשור לפיתוח גוף. |
ציטוט:
משה אתה יכול לענות על זה ? |
אני אתן לך קווים כלליים: שעתיים לפני האימון תאכל ארוחה רגילה (שכוללת נניח 30-50 גרם פחמימות, סתם מספרים), אתה לא חייב לאכול שוב חצי שעה-שעה לפני האימון אבל אם אתה רוצה אז משהו קטן (10 גרם פחמימות ו3-5 גרם חלבון נניח). אין חובה לצרוך ספציפית לפני האימון חלבון. לאחר האימון אתה צריך לצרוך 0.4 גרם חלבון פר קילוגרם גוף, מהירות החלבון לא משנה, ואסור לשכוח את הפחמימות (פי 2-3 מהחלבון).
|
ציטוט:
מסכים איתך , איזה פעם סתם עשיתי חיפוש מצאתי כמה מאמרים ניראים מקצועים כאלה אבל רשומים שם כאלה שטויות שאני אפילו יודע שזה חרטא..תאמת גם פה באתר יש כמה מאמרים שיש שם טעויות אבל בקטנה.. טוב תודה בכל מקרה ניראה איך נסתדר |
demon, שלחתי לך. תאשר אם קיבלת.
|
ניתקלתי כאן במאמרים (שבאתר) עם לא מעט שטויות (משה כמובן שלא שלך)...
|
ציטוט:
אבל ראיתי שלחת משהו של תפוז אפשר לסמוך על זה??? |
פורום חדרי כושר בתפוז? יש שם אחלה אנשים, המאמרים שם דורשים עדכון.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ