![]() |
עוד ג'אי קאטלר
|
|
|
ועוד סרטון שלו-
לא חשבתי שזה מצריך אשכול משל עצמו- ג'אי עושה קצת פוזינג ליד איזה בחור מוזר וגדול בתחפושת ירוקה http://www.youtube.com/watch?v=b1SwFNoEwXs |
לא הצלחתי להבין על מי להסתכל.
על הכוסיות שהיו שם או עליו :) חחח נראהפגז |
הוא תותח.
|
הזמן עושה את שלוווו הוא יורד מפעם לפעם אני רואה תתמנוות וקצת מובאס אבל אין מה לעשות ככה זה בחיים אנשים מזדקנים
|
ציטוט:
הבן אדם בן 34-35 איזה זקן ואיזה נעליים?!?!זה אומנם לא גיל 20 אבל זה השיא בבודי בילדינג! קולמן לקח את האולימפיה 8 פעמים מתוכם 4 פעמים מגיל 40-43 אז מה קרה לזיקנה? |
קולמן כבר בשנות הארבעיפ לחייו??
שיהיה בריא-עוד הוכחה שספורט שומר אותך צעיר!!! |
זאת שעומדת לידו עם השיער השטני נראה לי לקחה אותו אחרי התוכנית ישר למיטה
נראה מעולה אין מה להגיד |
אתה אומר שיא שיא אז למה משנה לשנה הוא יורד בממדים שלו
לא נישמע הגיוני אז תסביר אחי עם הוא בשיא שלו |
זאת עם הלבן פצצה [:
|
ציטוט:
זה שהוא לא בשיא שלו זה לא אומר שזה ביגלל שהוא זקן... זה יכול להיות ביגלל מיליון סיבות אבל לא ביגלל הגיל.. בbb בימיוחד פרו, 30+- זה הגיל שהם רק מקבלים הכרה ומתחילים להיתחרות בתחרויות רציניות. |
ציטוט:
זה שקטלר לא בשיא שלו יש סיבות הגיוניות מאוד לכך אולי למשל פציעה כלשהי?שגרמה לי להוריד תדירות באימונים שלו?אתה יודע שקטלר קרע את החזה לפני האולימפיה הזאת?ושהוא גם עבר ניתוח גינקומסטיה בפיטמה השמאלית או הימנית בלי קשר? הוא יחזור לעצמו ושזה יקרה הוא יקח את האולימפיה:winked: |
ציטוט:
הלוואי עליה "ירידה כזאת בממדים":D |
דווקא אלירן צודק ג'אי לא נראה משהו בכלל, ואני לא מדבר על הגודל שלו אלא על הצורה למרות שהוא צריך להראות יותר טוב מתמיד וזה בגלל שבגיל 35 באמת זה צמרת הבודיבילדינג.
|
לא אכפת לי איך הוא נראה קודם עכשיו הוא נראה מדהים.
|
אני חושב גם שבאולימפיה קטלר פשוט בייש את עצמו אם השייפ שהוא הציג שם השנה לעומת השייפ שהוא הציג 2007 ו2006 בכלל שהוא לקח פעם ראשונה.
אבל עדין אלירן טען שזה קשור לגיל והוא מזדקן חחח והשייפ היה בגלל פציעות שקרו לו השנה,מה שכן אם מדברים על זיקנה גיל 35 זה לא גיל 20 ולוקח הרבה יותר זמן להחלים מפציעות ולשפר את השייפ ולהחזיר אותו לקדמותו. אם קולמן היה בן 35 34 באולימפיה של 2006 אחרי שהוא פשוט קרע את הטרייספס ואת הגב שלו לדעתי הוא היה משתקם וחוזר לעשות לכולם בית ספר. החלום שלי זה שקולמן ומרקוס רול יחזרו לאולימפיה בשייפ הכי חזק שלהם שזה אומר ב2004 שם הם ניראו הכי מדהים שניהם בכל הקריירה שלהם! וכמובן שדוריאן ייטס יאמן אותם ואז זה יהיה חלום ותענוג לקום ב4 וחצי בבוקר:) |
ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שהבהרת פה הכל בצורה הכי טובה שאפשר :] חח ואני בספק שאתה היחיד פה עם החלום הזה :winked: |
ציטוט:
אם הוא היה מאמן את רול ואת קולמן בשיא שלהם?אף אחד לא היה עומד לידם(עזוב שליד רוני גם ככה לא היו עומדים חח)אבל הוא היה ניראה הרבה יותר מרשים ממה שהוא שלא לדבר על מרקוס. FREAK SHOW זה הדבר אחי! מייק מזארטסו ז"ל מרקו סאבולאיינן ג'ין פייר פוקס טופ פרינס קרייג קובאס לא חסרים:book: |
איזה כוזינות יא אללההה.
ג'אי ירד קצת בשביל לתת למותניים שלו "לקטון" הם ענקיות הוא צריך קצת לרדת ולעלות במיתון ולא במכה |
שיוריד כבר תפוני המזדיין הזה
חוץ מזה נראה מעולה . |
תודה רבה אחי :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ