![]() |
מר ישראל 2008 בערוץ 5
סוף סוף...
כנסו:http://www.nabba.co.il/nabba_international__inhalt.htm |
אהלן אדמור יקר!
מה שלומך אחי? תודה על העדכון יהיה מענין לראות שוב את התחרות מה לגבי 2009 מתכוננים להפציץ בעד 75?;) |
ציטוט:
לגבי 2009... לא נראה לי, אני רוצה לקבל עוד קצת עובי ולהגיע גדול ומוכן יותר מבכל שנה! |
איך אני מת כבר לראו תאת השידור אני סופר ימים
|
ציטוט:
|
באמת הגיע הזמן.
|
אופיר מה המצב ? באיזה שעה ישדרו את התוכנית ?
|
באיזה שעה השידור הראשון?
רשום רק את השעה של השידור החוזר |
ציטוט:
לגבי השעה...אין לי מושג אבל אפשר לבדוק כבר יום קודם דרך מערכת השידורים של הטלויזיה. |
אדמור אופיר בכר שליט"א, אולי רבנו ומורנו יעדכן אותנו בכמה תמונות עדכניות? מענין לדעת מה קורה איתך יא מפלצת טרופית במשקל קל..
|
תודה האדמור תודה רבה אחי.ציפיתי לזה כבר זמן רב.45 דקות?זה הכול :) זה אפילו לא חצי ממה שהיה .
|
חחח איזה מצחיקים הם ..רושמים תאריך והכל אבל אין שעה?? שירשמו שעה
|
חחח איןן הפוטושופ של ימנו קורע אותי,
תכנסו לסרטונים שלהם ותגלו לראות שאין להם 2 פרטים שלכול גבר צריך להיות: פופיק xd ופיטמות |
ציטוט:
|
אלי יצא מלך , תודה גבר
|
ציטוט:
אעדכן בתמונות חדשות בהמשך. |
ציטוט:
|
אם מישהו יוכל להקליט ולהעלות כקובץ להורדה עבור החברים בתפוצות שאין להם ערוץ 5 (וגם לא טלויזיה בבית חח) זה יהיה מצוין ! תודה :)
|
היום במקרה ראיתי את זה במכון כושר.
בסביבות שעה 17:30 בזמן אימון חזה שלי, ראיתי את התחרות... היה נחמד לראות את עצמי, נתן לי מוטיבציה לאימון. היה שידור של כחצי שעה. צריך לראות מתי שידורים חוזרים. |
ציטוט:
אני חשבתי מדובר בשידור של כל התחרות :unsure: |
ציטוט:
התחרות היתה משהו כמו 4 שעות. אתה לא מצפה שיהיה שידור של 4 שעות. עשו עריכה. |
ציטוט:
בכל אופן אם זה חצי שעה חתיכת עריכה מה הראו שם רק את הפוזינג חופשי והמנצחים בכל קטגוריה? |
ציטוט:
ערכו את זה יפה. קצר ולעניין. גם קצת ראיון אישי עם אירה, במכון. |
ציטוט:
אבל עם אירה מעיין ואלון צוקרמן הראיון היה הכי ארוך אני מחכה כבר למחר לא ראיתיי את השידור כמו שצריך:( הייתי במכון |
יא !יראו את אדעל אדעל אדעל אני הכי אוהב את אדעל
! |
באיזה שעה זה ואיזה יום ואיך קוראים לתכנית ?
|
למישהו פה יש YES והוא ראה את התחרות?אם כן מה היה השם של התוכנית?
לא פשוט יותר אם הם היו רושמים "מר ישראל 2008" וזהו?!:confused: |
רשום באתר שזה בשעה 11:50..רשמו הוספיו אאת זה כנראה
|
מחר בשעה 11:50 "פיתוח גוף 2008"
|
שוב, אם מישהו יכול להקליט ולהעלות זה יהיה מצוין. אין לי טלויזיה ואני לא גר בארץ :)
כנ"ל לינק לראות תמונות מהתחרות אם למישהו יש זה יהיה מעולה! תודה. |
מתחיל עכשיו מי שרוצה לראות...
|
פשש יפה היה חוץ מזה שהשדרנים זיינו תמוח
סטאס הזה אחד הסוסים |
פייי ראיתי את זה ואני חייב לציין שכל המתחרים פה בפורום נראו ממש מעולים בעיקר סטס שהוא לא בפורום וגלעד וhell וזה מנתניה שכחתי תשם שלו,נראו אחלה כל הכבוד בהצלחה בהמשך הדרך מחכה לראות אותכם ב2009!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חוץ מכמה מרשימים, די התאכזבתי מהרמה הכללית.
(אין פה כוונה להתנשאות/שחצנות/כל דבר אחר בסגנון, רק הבעת דעה) |
חייב לציין שהופתעתי לטובה, קיבלתי את הדיסק של הסרט בלי קול ומאוד התאכזבתי שמה שיש שם זה הצצות של כמה שניות על כל מתחרה ולא התחרות כולה, אבל כשרואים את זה ערוך עם קריינות ופרשנות, זה נראה אחרת לגמרי.
שאפו ענק לערוץ הספורט על הסיקור המקצועי, זה בניגוד גמור ומוחלט לכל סיקור אחר לועג ומחפש גימיקים סטייל מה שעשו בערוץ 10. אני מקווה שזה לא היה חד פעמי, ושתהייה מסורת לצלם כל שנה את מר ישראל. הלוואי. |
ממש יפה היה! מיה יה הפרשן ? אמר שהוא התחברה וכדומה אין לי מושג מיזה.
ניגרי יצאת ענק! אבל אתה חייב לעבוד על פוזינג ממש ראו את זה. בסייד צסט או בפוזה הראשונה שעשית אין לי מושג איך לקרוא לה |
בואנה מזה גלעד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה נראה כמו הגורילה שראיתי בנשיונל גאוגרפיק ה"BigFoot" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה יא מפלצת אני מדביק לך שערות על כל הגוף וזהו אתה בול כמוה חחחחחחחחחחחחחח.. אם אתה בא חטו בויבש באוגוסט אתה תראה אחושרמוטה שמה מזה אתה מוטציה מפחידה
|
ציטוט:
תודה. כולם יודעים שכל מה שהיה חסר לי בתחרות הזו זה ייבוש, וכל ההבדל בין להתחרות על הראשון לבין לסיים חמישי (שזה המיקום שהשגתי לפי אמנון גאון) היה עוד קצת אירובי ושלושה ימים משתנים. בכל אופן אני לא אתחרה ב 2009 והמטרה היא לעלות עוד קטגוריה ולהלחם על הראשון בעד 90 ב 2010. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ