![]() |
רגליים במסה
בהמשך לעדכונים אני מעלה תמונת רגליים תתרשמו בעצמכם מהשיפור המתמיד שלי
בעזרתו האדיבה של גיל שמאמן אותי תודה לגלעד שצילם אותי עקום חחחחחחח http://img58.imageshack.us/my.php?image=016wv8.jpg |
אמרתי לך הרגליים שלך נהיו סוסות החצי טון לג פרס שלך משתלם אחי...
ומה יצא עקום יצא בן :):):):) |
חבל"ז פשוט חבל"ז נראה מעולה ברמה פשוט טובה מאוד. אין תלונות :jockey:
|
אתה זז שאתה מצלם בגלל זה שאר התמונות יצא חרא חחחחח
|
נראה מעולה!
|
פשש רגליים מרשימות ! כול הכבוד במת חזק :jockey:
|
סתכלו על הרגליים בתחרות של דחליל בהדרכת קובי עזרא לעומת המקצועיות של גיל שהרים אותי מהקרשים
|
ציטוט:
|
אנשים עומר דוחק 350 קילו לג פרס אני עולה על הלג פרס יושב עליו אם כל הטבעות ועוד ילד קטן ששוקל מינימום 60 קילו והוא מחזיק דמבל של 20 קילו ודוחק את כל זה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אני לא טועה היו לך רגליים קטנות בפעם הראשונה שהעלית לפה תמונות. עכשיו הרגליים נראות גדולות מאוד רק הבעיה היא שיש חרא תאורה ולא רואים הפרדה בארבע ראשי, תנסה לארגן תמונות יותר ברורות (גם של ההאמסטרינג). תעלה גם תמונות של כל הגוף ביחד עם הרגליים שאפשר יהיה לראות פרופורציות.
|
התמונות יצאו חרא תאשים את גלעד חחחח
אבל בכל מקרה אין פסי הפרדה ואין כלום זה יהיה בחיטוב רק יש הפרדה לקוואדס |
אפשר להשאיל את הרגליים שלך מההורים? =]
|
כל הכבוד לך!
אחלה רגליים!, אני רואה אתה הולך להפציץ טילים בתחרות, אתה וגלעד |
חבל"ז!!
|
נראה ממש טוב פשוט חבל על הזמן!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אפילו האיכות של התמונות על הפנים, אפשר לראות שיש לך רגליים גדולות ביותר!
|
וואי, בן אדם- יפה מאד!
כל הכבוד. |
ציטוט:
ודבר שני קובי עזרא הוא תזונאי ממתי הוא החליט להיות מורה פרטי של מישהו? |
כל הכבוד עומר רגליים של חמור תגיד לאיזה קטגורייה אתה נכנס השנה?:blush:
|
עד 70 ב 80 אין לי מה לחפש אם נאור זו פלדמן לבנה ספיר אביב ושות יהיו שם, אז אני הולך 70 בכל הכוח יבש עד העצם ולוקח מקום ראשון
|
אם אתה נכנס לעד 70 לא יהיה לאף אחד סיכוי נגדך.
|
ציטוט:
|
עזוב 21 יותר מדי מתחרים ואין מה לעשות גם כאלה שרמה מעלי כמו אדהם פארס
אז אני הולך איפה שיש לי סיכוי ריאלי ותודה איגור כך אני מקווה שיקרה |
ציטוט:
בנתיים אתה צריך לחשוב איך אתה עושה גדילה עצבנית וגם אני שאני מסיים תחיטוב למה לקחת מקום מעל אדם פראס ואסף אנגרסט זה לא משחק ילדים בעיקר ברמה שהם עכשיו! אבל אל תדאג שגיל בשטח כולם במטח:) אנחנו גם ניתן בראש אחי! נ.ב תיתחבר לאיי סי קיו חנון זלמה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מודה להשקעה ולידע הרחב של גיל ובתור אחד שהיה פעם קליינט של קובי עזרא אני יכול להבטיח לך ששיטות העבודה של גיל וקובי שונות לגמריי! אז אם גיל למד אצל קובי למה הוא לא משתמש בשיטות שלו? תפעיל תשכל לפני שאתה מדבר שטויות אחי אתה סתם עושה מעצמך צחוק! ומאיפה הבאתה את הסיפור הזה?מה מישהו שם סיפר לך את זה אז אתה מאמין??אתה חבר טוב של אמיר תשאל אותו מה דעתו בענין והוא יגיד לך! עכשיו מספיק לבלבל תביצים אחי זה לא מענין אף אחד ואל תדבר על שטויות בפוסט שקשור לתמונות וד"א אבל התפריט האחרון שהיה לי מקובי היה אם רק 850 קלוריות ליום ..זאת ניראת לך הדרך שאני עובד בה אם גיל ?בכלל 850 קלוריות ליום זה ניראה לך הגיוני?לא משנה מה הרמה שלך! אני שמח שאני אם גיל ואני מרגיש שממש התקדמתי איתו! |
אחלה רגליים! מה ההיקף?
|
התמונה מעט לא ברורה אבל אפשר להבין בהחלט ש... הרגליים שלך מאד מאסיביות!
|
רגליים מטורפות...לא חושב שיש מישהו בפורום עם רגליים יותר טובות.
|
תודה כולם
|
ציטוט:
|
נכון אחי זה מדידות מהפעם האחרונה שגיל עשה לי לפני חודש וחצי אני מאמין שהיום זה יותר קרוב ל 65 וחצי אני יהיה אצל גיל יום שישי ואני יגיד בוודאות :)
|
היקף לא גדול כל כך,(של הרגל) אצלי ההיקף יותר גדול קצת ואני בכלל לא מתאמן רגליים..
אבל שאר הגוף שלך הרבה יותר גדול משלי במיוחד הזרועות. |
הוא 1.62 גובה... היקף 65 בערך זה מעולה!
|
ציטוט:
גם במיוחד ברגל שתלוי איפה אתה מודד וגיל מודד לי קצת מעל הברך והכל גם יחסי לגובה שלי ולאחוזי שומן אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ