![]() |
סקוואט
איזה שריר עקרי הסקוואט עובד? כואב לי בעיקר בירכיים
וקצת ב4 ראשי |
"בירכיים"הכוונה להמסטרינג?
אולי ההמסטרינג קצת יותר חלש מה4 ראשי. תנסה לעמוד עם רווח פחות גדול בין כפות הרגליים.. שהעקבים יהיו בערך ברוחב כתפיים. אתה אמור להרגיש 4 ראשי, המסטרינג, גלוטס.. רק מקווה שהתכוונת להמסטרינג ולא לבירכיים. |
תחת וארבע ראשי.
|
ציטוט:
פעם הבאה אני יבדוק אם הרגליים שלי ברוחב של הכתפיים ההמסטרינג והה4 ראשי שלי היו תפוסים ממש חזק והלכתי לתאמן ואז בסט השני של הסקוואט התחלתי להרגיש כאבים כאילו השריר שלי עומד להיקרע ואז בסט השלישי לא הייתי יכול לסיים אותו מרוב שכאב לי עכשיו שאני מתכופף בתנועה של סקוואט ממש כואב לי (פעם ראשונה שלי שאני עושה סקוואט) |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי השאלה איזה שרירים עובדים בסקוואט, אי אפשר לענות לך על זה כי יותר מ60% משרירי הגוף עובדים בו |
אוף אימוני רגליים זה כל כך קשה...
סקוואט עובד על ארבע ראשי האמסטרינג גלוטוס וכל השרירים שם באזור חח תרגיל בן **** |
דאבל.
|
ירך = מפרק
(בדומה לברך, מרפק, כתף) אין שריר כזה. שריר ההאמסטרינגס יכול להקרא בהרבה שמות (חבליים, האמס, דו ראשי ירכי) אבל לא ירכיים :wiggle: |
אל תעשה את זה זה דופק תגב אתה תהיה גמד!!!!!!!!!!!!!!1
חח סתם :p |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה עדיין רוצה תמונה? :wiggle: |
ציטוט:
לא תודה אחי |
|
קורה שמתאמנים חדשים או שמבצעים פעם ראשונה סקוואטים מרגישים את ההאמס ממש ממש חזק בגלל שהשריר הזה לא מקבל התייחסות ע"י מתאמנים בד"כ ואז בסקוואט בגלל פרדוקס לומברד מרגישים את ההמסטרינגס חזק מאוד....
תמשיך ככה אל תוריד סקוואט בחיים!!! |
ציטוט:
|
:8:יופי!!!!!!!!!!!!!!!
|
ציטוט:
למה דווקא יש לי תמונה מעולה של זה: http://farm3.static.flickr.com/2085/...8170ac0a21.jpg :whistle: :ok: :ohmy: |
שכחתם זוקפי גב, בטן, סולאוס, מותניים, תאומים ומקרבים.
|
ציטוט:
|
היי חצוף!!!!!!!
זה התחת של החברה שלי! מה נראה לך שאתה עושה ? D: |
ציטוט:
|
אתה בן 15 ועושה סקווט ?
חבל אחי על הגדילה שלך אני בן 16 ואני לא עושה כי זה לא מומלץ תן לגוף שלך לגדול עד גיל 18 ואז תתחיל סקווט . בכל מקרה - חיים שלך |
ציטוט:
טוב, זאת כבר 100% בדיחה. |
אני רוצה לציין משהו בקשר לעבודה של ההאמסטרינג (ירך אחורית) והגאסטרו (תאומים) בסקוואט
היות ושני השרירים דו מפרקיים, בסקוואט שניהם מתקצרים במפרק אחד ונמתחים בשני בו זמנית עם שינוי מינימאלי באורך השריר (מייצב דינאמי) בתכלס מה שזה אומר זה שהשרירים האלה עובדים רק בתור מייצבים השרירים הפעילים בסקוואט הקלאסי: אגוניסט: 4 ראשי סינרגיסטים: גלוטאוס,סולאוס |
ציטוט:
יודע שהוא עובד, מרגיש אותו עובד, אבל לא מצליח להבין למה בדיוק הוא עובד.. |
ציטוט:
אם אתה מדבר על דדליפט קלאסי (ירידה עד שהירך מקבילה עם הרצפה) ולא על סטיף לג, יש פשיטת ירך לכן ההאמסטרינג עובד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2.בשל היותם דו-מפרקיים הם מתקצרים סביב מפרק אחד ומתארכים סביב המפרק השני (תלוי האם מדובר על השלב הקונצנטרי או האקסצנטרי של התנועה).באשר להמסטרינגס בתרגיל הסקוואט,בשלב האקצנטרי מתקצר סביב מפרק הברך ובשלב הקונצנטרי מתארך סביב מפרק הברך 3.וגם שריר המטרה משתנה בהתאם לתנועה הספציפית המתבצעת,ואם כבר היינו מגדירים פריים מובר קלאסי אז בראש ובראשונה ניצב הגלוטאוס מקסימוס |
שכחת לציין שהאמסטרינג מתקצר בירך בשלב הקונצנטרי
וע"פ אתה קובע שגלוטאוס אגוניסט? יש בנושא הזה הרבה מחלוקת |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואה הייתי מביא לה לקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ