ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הגוף המושלם כלפי חוץ (https://israelbody.com/showthread.php?t=43796)

QUAD-X 29-10-08 00:58

הגוף המושלם כלפי חוץ

אז ככה אחרי שאני רואה תגובות כלפי בודיבילדרים גרם לי לחשוב איפה הגבול הטעם הטוב אצל אנשים ששונאים אנשים עם מסת שריר גדולה במיוחד.
למשל כמו כל גבר, מה שהוא מחפש בגוף של בחורה זה תחת טוב, ציצים טובים לא רזה מידי לא שמנה מידי, או בקיצור כמו שנקרא גוף טוב.
אבל מבחינתי כל העניין הזה של גוף טוב אצלי זה התערער, בתור אחד שמקפיד על אימונים מבחינתי אני ימשיך ללכת ולהתאמן אין לי איזשהוא סף בראש שאני חושב לעצמי פה אני יפסיק, אני כל הזמן ירצה עוד.
אבל השאלה מבחינת אנשים שמסתכלים מבחוץ, מעניין אותי מה נחשב בשבילם הגוף המושלם?
למשל כל הדוגמני פיטנס האלה, יש להם גם מסת שריר מכובדת, והם גם מדגמנים, השאלה מה אלה שרואים אותם חושבים עליהם (שהם עוד נחשבים עם מסה לא כמו של בודיבילדרים)?
..
אני שואל את זה לא ביגלל שנשרט אצלי משהו, פשוט אני בשלב שאני נימצא (3 שנים מתאמן) כבר השתנו אצלי מה שאני חושב, תמיד שואף לעוד ואוהב את מה שאני רואה.

Bar's 29-10-08 01:06

שמע זה כל אחד ומה שהוא אוהב.. אני אתן לך דוגמא ממני,
אתמול היה לי טיול בבצפר, נכנסו למים וזה הורדנו חולצה,
איזה אחת אמרה "וואי איזה גוף איזה שרירים" יענו התלהבה, ואחת אמרה שזה יותר מידי (בטח מאוהבות השחיפים עם הקוביות). ולא שיש לי מאסה מי ישמע..
זה כל אחד והטעם שלו כמו שאח שלי הקטן אוהב את קולמן ואמא שלי לא.. זה כל אחד והטעם שלו בעניין של גוף.

The-One 29-10-08 01:41

בתשאל תשאלה הזאתאת הבנות אחי לדעתם צריכים להיות חטובים עם מאסתש ריר מינמלית וריבועים לא יותר.

DrGYM 29-10-08 02:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 686278)
בתשאל תשאלה הזאתאת הבנות אחי לדעתם צריכים להיות חטובים עם מאסתש ריר מינמלית וריבועים לא יותר.

גם כתבת בצורה מחורבנת, וגם הכללת בצורה מטומטמת.

לילה טוב

HardCor3 29-10-08 02:51

לדעתי,
שאם אתה הולך עם בגדים אתה נראה בנאדם רגיל ,זאת אומרת שרואים שמתאמן ,אבל לא ענק ושמוריד בגדים/הולך עם גופייה רואים שיש עלייך מסה גדולה הקיצר פיטנס.

or16 29-10-08 10:33

תכלס שם זין על מה שאומרים אם אני ישמע לכולם אני לא יהיה כלום ובימיוחד הבנות תן להם זין גדול וריבועים זה מה שההם רוצות.תעשה מה שבראש שלך תעשה לגוף מה שאתה רוצה תיהיה מה שאתה רוצה לא מה שאחרים רוצים ליראות יגנוב אחד

Dr. Muscle 29-10-08 11:04

כל הדיבורים האלו הם מאיתנו והלאה, מעולם לא ראיתי טבעי שהיה "גדול מדי" בשביל אף אחת.
וזה נדון כאן כבר מאה פעם... כל עוד תהיה טבעי אין לך שום חשש, אתה גם סביר להניח שלא תהיה ברמה של פיטנס ולא ברמה של שומדבר.

אדיר53 29-10-08 12:16

אם תדע לדבר עם בנות אז תביא אותם בכל מצב

אפשר להגיד שהגוף זה בונוס

ובקשר לשאלה שלך צריך לשאול בנות לא?..

TheRock 29-10-08 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 686278)

מה זה אתה רועד שאתה כותב? לא הבנתי כלום ממה שרשמת.

QUAD-X 29-10-08 14:17

וואלה יפה אהבתי את התשובה על הטבעיות ועכשיו כשאני חושב על זה, זה נכון מאוד.

Dr. Muscle 29-10-08 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 686405)
מה זה אתה רועד שאתה כותב? לא הבנתי כלום ממה שרשמת.

פאדיחות
אני באמצע העבודה
וקראתי את זה ופשוט פרצתי כאן בצחוק
:(

וקוואד x - שמח שאהבת זה יתן לך מוטיבציה להתאמן בלי פחד כל עוד אתה טבעי. גם המוצלחים מאיתנו שישארו טבעיים יגרדו את הפיטנס מלמטה :)

YOG558 30-10-08 16:01

אחי הכל עניין של טעם וריח כל אחד וכל אחת במה שהם אוהבים בדרך כלל בנות אומרות דיי אל תהיה יותר יש לך ככה גוף יפה ויש כאלה אומרות שזה יותר מידי הכל בראש שלך עם עד איפה שאתה מוכן ללכת ולא לעצור

dethMAN 30-10-08 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 686348)
כל הדיבורים האלו הם מאיתנו והלאה, מעולם לא ראיתי טבעי שהיה "גדול מדי" בשביל אף אחת.
.

חחח תתפלא אחי.. לא חסר

Vodex 30-10-08 19:07

ציטוט:

וזה נדון כאן כבר מאה פעם... כל עוד תהיה טבעי אין לך שום חשש, אתה גם סביר להניח שלא תהיה ברמה של פיטנס ולא ברמה של שומדבר.

זה נכון שכמעט אין טבעי שהוא גדול מדי אבל בנות מסתכלות על זה אחרת..רק שמשתמשים בממתקים אפשר להגיע להיות ענק באמת

Real 30-10-08 19:21

"בנות מסתכלות על זה אחרת.." כאילו מה אתה אמיתי? בנות מחפשות גבר דומיננטי!
אחד שיוביל ויקבע להן מה יפה ולא יפה, בחורה שתואהב אותך תואהב אותך אפילו אם תיהיה קולמן,
אבל אם תקבע לה שזה הכי יפה אז זה יהיה הכי יפה, אנשים פה התרככו לגמרי בואו לא נישכח,
שאם היינו כל מה שאנשים היו חושבים שטוב לנו להיות אז לא היינו בכלל,
ובקשר לבחורות, תשאב את הבחורה למציאות שלך והיא תואהב כל מה שקשור אלייך.

The-One 30-10-08 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Real (הודעה 687467)
"בנות מסתכלות על זה אחרת.." כאילו מה אתה אמיתי? בנות מחפשות גבר דומיננטי!
אחד שיוביל ויקבע להן מה יפה ולא יפה, בחורה שתואהב אותך תואהב אותך אפילו אם תיהיה קולמן,
אבל אם תקבע לה שזה הכי יפה אז זה יהיה הכי יפה, אנשים פה התרככו לגמרי בואו לא נישכח,
שאם היינו כל מה שאנשים היו חושבים שטוב לנו להיות אז לא היינו בכלל,
ובקשר לבחורות, תשאב את הבחורה למציאות שלך והיא תואהב כל מה שקשור אלייך.

חחח .. אני כבר גילתי שלבנות לא אכפת משום דבר

זה או שיש לך ביטחו ןעצמי לדבר איתם.. או שאתה אוכל זין גדול גם עם אתה עם הגוף הכי יפה בעולם.:diractor::diractor:

Rendi Orton 30-10-08 22:59

חח אלון מה עשית מהטבעים אחי,יש המון טבעיים שהם ממש ענקים (גוף שהישראלי המצוי לא אוהב..)

zuko 30-10-08 23:32

יש כמה טיבעים בעבודה שלי שגדולים יותר מהרבה לא טיבעים במכון שלי,אי אפשר להיות גדול משמעותי מהממוצע כשאתה טיבעי? קישקוש..

TheRock 31-10-08 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 687702)
חחח .. אני כבר גילתי שלבנות לא אכפת משום דבר

זה או שיש לך ביטחו ןעצמי לדבר איתם.. או שאתה אוכל זין גדול גם עם אתה עם הגוף הכי יפה בעולם.:diractor::diractor:

שתוק אחי עדיף...
ביטחון זה לא הכל.
אם יש לך פנים יפות וגוף עוד יותר יפה ואין לך ממש ביטחון תאמין לי שגם אז הבנות יזילו ריר עליך

or16 31-10-08 12:46

מזה חשוב תביא לה זין בכוס והיא תביא לך חיבוק.

ואם באלך תביא לה כמה כאפות ותישלח אותה הביתה.מזה איזה גוף הם אוהבות מזה משנה ביכלל?!

roma1992ster 31-10-08 12:54

השמנים שהולכים עם בחורות כוסיות זה סבבה, אבל השרירינים זה מגעיל?
תאמין לי שבת תעדיף מישהו שהוא 100 קילו שריר ולא מישהו שהוא 100 קילו שומן.

כמו שכבר ציינו פה, הגוף זה לא הכל. חבל שאתה שם זין על מה שאחרים חושבים..

megashape 31-10-08 13:26

http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8

denous 31-10-08 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 687971)
מזה חשוב תביא לה זין בכוס והיא תביא לך חיבוק.

ואם באלך תביא לה כמה כאפות ותישלח אותה הביתה.מזה איזה גוף הם אוהבות מזה משנה ביכלל?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתוק אתה אחי...
תפסיק להתייחס לבנות כמו איזה חפץ...
כנראה בחיים לא אהבת מישהי ואתה מושפע מחברים שלך או משהו...
(אל תיעלב... אתה לא היחידי יש עוד מלא כמוך...)

trx--->sus 31-10-08 15:24

מישהו יכול לאסור על the one להגיב פה בפורום או לפחות בפוסט?

or16 31-10-08 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 688056)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתוק אתה אחי...
תפסיק להתייחס לבנות כמו איזה חפץ...
כנראה בחיים לא אהבת מישהי ואתה מושפע מחברים שלך או משהו...
(אל תיעלב... אתה לא היחידי יש עוד מלא כמוך...)

מתוק?למה אתה קורא לי מתוק יגבר. אני לא נעלב אחי.אני חושב שלא צריך לשים לב למה שבנות אומרות זה מה שאני אומר שאם איזה מישהי שביגלל שיש לה כוס ורוד ותחת חלק.היא יכולה להגיד לי מה לעשות ?אפחד לא יגיד לי איפה לעצור את זה.ולכול בנאדם יש את ההכיף שלו להחליט מה הוא יעשה בחיים אז אני יכול לישמוע את הדעה שלה זה נחמד אבל להקשיב ?לדבר הדפוק הזה שהיא תוציא מהפה לאאא..:yup: :)

denous 31-10-08 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 688101)
מתוק?למה אתה קורא לי מתוק יגבר. אני לא נעלב אחי.אני חושב שלא צריך לשים לב למה שבנות אומרות זה מה שאני אומר שאם איזה מישהי שביגלל שיש לה כוס ורוד ותחת חלק.היא יכולה להגיד לי מה לעשות ?אפחד לא יגיד לי איפה לעצור את זה.ולכול בנאדם יש את ההכיף שלו להחליט מה הוא יעשה בחיים אז אני יכול לישמוע את הדעה שלה זה נחמד אבל להקשיב ?לדבר הדפוק הזה שהיא תוציא מהפה לאאא..:yup: :)

חח ואם יש לה כוס ורוד ותחת חלק מזה אומר ? שהיא עבד ? שהיא ****** ?

גם לך יש זין ותחת שעיר אני מאמין אז מזה אומר עליך אחי ?

תקשיב לי תפסיק עם השטויות האלו נשמה זה כל כך הרבה שטויות שגם אני פעם הייתי אומר אותן...
חלק מכל השטויות האלו זה האמירות כמו כל הבנות שרמוטות וזיין וזרוק וכו'
זה לא ככה וזה פשוט לא אמור להיות ככה...
אנחנו חושבים שאנחנו בעצם הזיינים פה בעוד שהן יוצאות שרמוטות..
תפיסה מעוותת ביותר לדעתי חבל שאנשים לא מבינים את זה.

itaiprz1 31-10-08 15:53

ציטוט:

וואלה אחי בידיוק מה שבאתי להגיד,
כל אחד אומר אני לא רוצה להגיע לזה ואני לא רוצה לזה אבל הוא לא יכול , ובנות
הם אוהבות בנים עם שרירים כמו שתעדיף אחד עם תחת גדול וחזה גדול ככה השרירים,

or16 31-10-08 15:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 688104)
חח ואם יש לה כוס ורוד ותחת חלק מזה אומר ? שהיא עבד ? שהיא ****** ?

גם לך יש זין ותחת שעיר אני מאמין אז מזה אומר עליך אחי ?

תקשיב לי תפסיק עם השטויות האלו נשמה זה כל כך הרבה שטויות שגם אני פעם הייתי אומר אותן...
חלק מכל השטויות האלו זה האמירות כמו כל הבנות שרמוטות וזיין וזרוק וכו'
זה לא ככה וזה פשוט לא אמור להיות ככה...
אנחנו חושבים שאנחנו בעצם הזיינים פה בעוד שהן יוצאות שרמוטות..
תפיסה מעוותת ביותר לדעתי חבל שאנשים לא מבינים את זה.

ניסתי להגיד שלא צריך לישמוע לאפחד .שלא משנה מה הדעות של האנשים זה רק שעות של בנות אנשים ילדים זה לא אמור להפריע לאפיחד :)

save_us_Y2J 31-10-08 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 688090)

לא מתאים :nono:

DrGYM 31-10-08 16:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 688125)
לא מתאים :nono:

אתה יודע מה לא מתאים?

זה שאתה מגיב פה בכלל, ואני פשוט לא ארחיב את הדיבור מכאן כי חבל לי על הזמן.
אני ממש לא מבין מה הוא עדיין עושה פה.
הפורום הזה פשוט פאתטי.

denous 31-10-08 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 688115)
ניסתי להגיד שלא צריך לישמוע לאפחד .שלא משנה מה הדעות של האנשים זה רק שעות של בנות אנשים ילדים זה לא אמור להפריע לאפיחד :)

חח לא הבנתי איך זה קשור לבנות זה שלא צריך לשמוע לאף אחד ?
לא משנה בכל זאת לא נכנס לוויכוח אני רק אומר לך שאתה לא חייב אולי להקשיב לבנות או לכל אחד אחר אבל לפחות תכבד את מה שהם חושבים ואל תירק עליהם... (לירוק זה בדיוק מה שעשית כמו מה שאמרת אלו הם הכוס הורוד והתחת החלק המטומטות... לא נראה לך קצת טיפשי להגיד דבר כזה ? )

coverme 31-10-08 17:05

האמת הגוף המושלם כלפי חוץ רק אתה יכול להחליט על זה עם אתה בקטע של בנות ואתה חרמן... גוף מחוטב יוכל לעזור לך. אבל בעיקרון זה כל מי שהיה שמן רוצה להיות מחוטב וכל מי שהיה רזה רוצה להיראות ענק

TheRock 31-10-08 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 688090)

+1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eyalamzleg 31-10-08 19:58

מזה הפוסט הזה מזה פורום תפוז

Soprano 31-10-08 20:12

נכנסת לתחום עם מטרה בראש?
והיא השתנתה לך במשך הזמן או שכאשר השגת אותה הצבת לעצמך מטרה נוספת?
לי יש מטרה, גוף יפה, אני לא מעוניין להיות שרירי למרות שזה גם יפה אבל אני מעדיף גוף מאסיבי קצת וחטוב, רוחב בהתאם חזה מנופח בהתאם ידיים בהתאם הכל בהתאם אבל לא יותר מדיי, אני יכול לדמיין את זה בראשי אבל לא יכול להעביר את זה בכתיבה :|

unique 31-10-08 23:04

בקיצור, מה שמושך בנות זה האישיות... המראה זה אחוז קטן מהמשיכה...
גם אם יש לך גוף הורס שבנות רואות אותך הן מתבלבלות אבל אתה חסר בטחון ומגמגם לידן הן יברחו ממך לפני תשים לב בכלל.
כל מילה שתכתב פה ותסתור את זה תהיה בגדר קשקוש.

save_us_Y2J 01-11-08 09:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי drgym (הודעה 688129)
אתה יודע מה לא מתאים?

זה שאתה מגיב פה בכלל, ואני פשוט לא ארחיב את הדיבור מכאן כי חבל לי על הזמן.
אני ממש לא מבין מה הוא עדיין עושה פה.
הפורום הזה פשוט פאתטי.

אם כלכך חבל לך על הזמן היית יכול לחסוך גם את התגובה הזאת.

or16 01-11-08 10:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 688147)
חח לא הבנתי איך זה קשור לבנות זה שלא צריך לשמוע לאף אחד ?
לא משנה בכל זאת לא נכנס לוויכוח אני רק אומר לך שאתה לא חייב אולי להקשיב לבנות או לכל אחד אחר אבל לפחות תכבד את מה שהם חושבים ואל תירק עליהם... (לירוק זה בדיוק מה שעשית כמו מה שאמרת אלו הם הכוס הורוד והתחת החלק המטומטות... לא נראה לך קצת טיפשי להגיד דבר כזה ? )

לא חייבים ליטפס על כול מישפט אם הייתי מדבר איתך פנים מול פנים לא הייתה ניטפס על המישפט אתה ניטפס עליו כי הוא רשום ו...הגבתי למישו שדיבר על בנות על הדעות שלהם ביגלל זה זה היה קשור ..

trx--->sus 01-11-08 10:42

בנות זה לא קשור לגוף.. תעשו את השיטה של קלסו "אני פשוט בוהה בהן כשהן מדברות ואחר כך כשהן סותמות את הפה אני נכנס לפעולה" חחח הוא כזה מלך

Pro_XXL_Universe 01-11-08 12:17

מרקוס רול
מרקו סאבולאיינן
דניס וולף
ג'ין פייר פוקס
מייק מאזראטצ'ו ז"ל
פול דילט
ויק ריצ'ארדס
קולמן

בקיצור FREAK SHOW זה הדבר הכי יפה לדעתי זה המראה שהכי הייתי רואה להראות,זה לא ריאלי ואני לא יודע אם איי פעם אני אגיע לרבע ממה שהאנשים שציינתי הגיעו אבל עדין ממשיכים להשקיע ונקוה אם השנים להגיע:ok:

בקשר לבנות?יש לי חברה אבל בלי קשר לזה..רק מסכנים הולכים לחפש להשקיע בגוף שלהם בישביל להשיג בחורות ואני אומר את זה בשיא הכנות.
ובד"כ בחורות שיתאהבו בכאלו אנשים אלו:פאקצ'ות(בגיל 14-16),שרמוטות שמתאהבות בכל גבר שני שהן רואות ולא מבינות למה(הוא עשה לה את זה),נצלניות.
תשיגו בחורות אם הדיבור והאישיות שלכם ותלמדו להיות בני אדם ולפנות לבחורה כמו שצריך להיות די מנומס ולא לשחק אותה איזה ערס אם "'צ'מעי יא פצצה בא לי עלייך" ותשיגו תבחורות הכי איכותיות שיש גם פצצות וגם אם אישיות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ