![]() |
תמיד ידעתי שאתה סוס רציני אחי!
אחלה תמונות ובהצלחה בהמשך הדרך! ד"א גם אתה אוהב חרבות וכל השטויות האלה :1eye: ? |
נראה טוב, בהצלחה.
כבר עכשיו אתה לא על אחוז שומן גבוה במיוחד |
ציטוט:
וכן חחח יש לי אוסף על הקיר, חבל שלא יצא בתמונות.. FATTY, תודה גבר. |
מאסיבי ביותר!!!
ידיים גדולות מאודדד הלוואי עליי... |
גדלת בצורה מטורפת מאז שהעלת תמונות בפעם הראשונה. יפה מאוד! בהצלחה בחיטוב.
|
יפה מאוד!!!:jockey:
תן נתונים? משקל גובה היקפים וכו' אחוז שומן לא נראה לי שאתה ממש על אחוז שומן גבוה אתה נראה לי מתחת ל15 תקן אותי אם אני טועה?:huh: |
ציטוט:
משקל 89 גובה 180 היקף ידיים 40.5/41 אחוז שומן משוער אין לי מושג.. משהו בין 15 ל 18 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה רק תמונות לפעמים הם גם מטעות |
יפה מאוד אחי מה עם תמונות של חזה רגליים?
|
אחי אתה חתיחת סוס במיוחד הגב שלך ויש לך אחלה של בסיס תעלה עוד קצת שרירים נקי וזהו אחי אתה מסודר...
|
שור הבר! כל הכבוד, נדב, אחלה גוף ובהצלחה בחיטוב!
|
סוס :]
|
סוס !
בהצלחה בהמשך אחי!
יא שועל אנטריקות צעיר שכמוך דרך אגב אח שלי מי עושה לך תחיטוב כיאלו לבד או אם תזונאי? |
ואללה יפה אח שלי ראיתי ת'תמונות הקודמות שהעלת גדלת אחושרמוטה לדעתי אתה יכול להמשיך עוד קצת עם המסה עוד חודשיים ככה ואז תחטב
|
יש מאסה!
נראה טוב מאוד, יש פרופורציות טובות, חוץ מהחזה, או שאני טועה, בכל מקרה בהצלחה, אחרי החיטוב תראה מעולה! אז תמשיך לעדכן! |
יפה מאוד אחוז שומן לא גבוה לפי התמונות אני במקומך לא מתבייש לתת
מסה בפול כוח , תצלם גם תמונה של פול-באדי / מאסט מוסקיולר שנראה גם את מצב הבטן והחזה בפרונט... |
יפה מאוד!
ענק! |
תודה רבה אחים שלי אוהב אחד אחד מיכם.
ואני אציין כמה נק' שראיתי ששאלו לגביהן. * תמונת רגליים אני אשים היום בערב/לילה או מחר בצהריים. * כנ"ל לגבי חזה, פשוט יש תמונה בחתימה והחזה לא גדל מאז, אז לא חשבתי שצריך. * את החיטוב אני עושה לבד, בלי תזונאי.. כנ"ל לגבי המאסה. * הסיבה שאני עושה חיטוב מעכשיו, זה בגלל שמעולם לא חיטבתי.. ואני לא רוצה להתקע. אני מעדיף להיות מוכן חודשיים לפני, מאשר להכנס לתקופת הרחצה עם אחוז שומן גבוה. * שועל אנטריקות? חחחחחח הרגת אותי אחי צחקתי איזה 5 דק'.. * אני לא עולה נקי מהסיבה שאני לא מאמין בשיטה, אני מאמין בדרסטיות... או חיטוב רצחני או מסה אכזרית. נקי = קקי. תמשיכו להגיב אחים שלי זה ממש עוזר ונותן כח להמשך ! |
כל הכבוד אחי נראה טוב בהצלחה בחיטוב
|
נראה מעולה.
אין מצב שאתה יותר מ15 אחוז שומן, אתה נראה לי 13-15. את האמת היית יכול להיות עוד חודש במסה ואז חיטוב, בכל מקרה בהצלחה! |
מאסיבי יפה מאד נראה טוב לדעתי האחוז שומן לא כל כך גבוה שמצריך חיטוב אבל אם המטרה שלך היא מסה כזו עם חיטוב טוב אז תחטב
|
אוקיי הנה תמונת פרונט שרואים את החזה:
http://img393.imageshack.us/img393/4267/frontxj2.jpg לינק: http://img393.imageshack.us/img393/4267/frontxj2.jpg |
אתה 14 אחוז שומן ככה ..
החזה ברמה יותר נמוכה מהידיים אבל עדין מעולה. |
יפה מאוד, לפני הזרועות והחזה אתה הכי הרבה 14 אחוז. לא יותר.
|
ציטוט:
הייתי בטוח שב 14% רואים קצת ריבועים בבטן או משהו... מאיזה אחוז רואים את שרירי הבטן במצב רפוי ללא מאמץ? אחרי שאני אוריד 8 קילו, על איזה אחוז אני אהיה בערך? |
אחלה גוף אחי בהצלחה בחיטוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי ירידה של 8 קילו אתה תראה הרבה יותר חטוב זה בטוח....8 קילו זה הרבה על אחוז כמו שלך עכשיו. נראה טוב, ידיים מרשימות וחזה טוב.... אחוז לא גבוה. בהצלחה בחיטוב. |
ציטוט:
|
אחלה תמונות אחי נראה סוסו רצח.......
התמונה בחתימה שלך עושה אוצתך קשן לעומת התמונות האלו.... |
ניראה מצויין.. חוץ מחזה שטיפה מאחורה לא?
|
ציטוט:
במאסה הבאה אני אשקיע כמו שלא השקעתי בחיים שלי, ואני יתן דגש חזק על החזה. |
בן כמה אתה אחי?
|
אחלה מסה!
אני במקומך ממשיך לדפוק עוד מסה אתה לא על א.ש גבוהה, ואז תתחיל חיטוב עוד חודש חודשיים. |
נראה יפה אחי בעיקר טרפזים וידיים
|
ציטוט:
|
חבל ששמת דווקא את התמונה הכי פחות טובה בחתימה. החזה שלך די חלש, לעומת זאת הגב די טוב.
בהצלחה בחיטוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ