![]() |
מישהו פה עושה מכרעים?
באימון רגליים?
|
עד התוכנית הנוכחית שלי הייתי עושה, והייתי מאוד מרוצה מהתרגיל
|
כן.. כל אימון רגליים שני...
|
ציטוט:
תרגיל קורע |
מכעריים = לאנגים?
|
כן, כתחליף לפרונט סקוואט לבנתיים
|
ציטוט:
אגב התחלתי היום תרגיל קורע |
כן גם אני עושה , תרגיל מעולה !
|
ציטוט:
תחכה עוד יומיים ולא תוכל ללכת... תרגיל חזק. מכרעים בסמית' משין. או מכרעים עם דאמבלים. והכי קשה - מכרעים בהליכה, עם דאמבלים או עם מוט. |
גם אני עושה, תרגיל רוצח
תגידו מי שעושה: אתם יורדים עד שהברך (של הרגל השניה) נוגעת ברצפה? עם מה אתם מבצעים את הפעולה? אתם" דוחפים" עם העקב כך שהקוואדס יעבדו? |
ציטוט:
123 |
ציטוט:
אצלי הדחיפה באה מהעקב |
ציטוט:
יש לי קצת בעיה גם עם השווי משקל בזה, כשאני מחזיק את הדאמבלים בחזרות האחרונות אני עוד שנייה נופל לצד:huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה:book: |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהתחלה באמת כל פעם עוד שנייה הייתי נופל והיה הולך לי כל התרגיל על זה עם הזמן תתפתח לך יציבות, עניין של שבועיים-שלושה. תקפיד מאוד לשמור על גב ישר וזקוף וראש מסתכל קדימה, רצוי שתעשה מול מראה. זה מאוד תורם ליציבות ותפסיק ליפול :) |
ציטוט:
|
סעמק עשיתם לי חשק לאימון רגליים!
|
לאנגים בהליכה עם מוט 60 קילו על הטרפזים זה הדבר!!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כבר עברתי ת'כאבים בתחת :d פשוט שקיבלתי abcde הפסקתי לעשות אותו כי התחלתי סקוואט |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה מה שטוב.. זה האתגר האמיתי!!! דורש הכי הרבה ריכוז, הכי הרבה שליטה בתנועה שלך, הכי הרבה מאמץ.... בשבילי הגורמים האלה הם המהות של פיתוח הגוף מכל התרגילים שיש, הסיפוק הכי גדול מלעלות במשקל העבודה מגיע אצלי בתרגלי הרגליים |
ציטוט:
:boxing::boxing::boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אצטט לגבי סקוואט:
"ההרגשה של אחרי סט סקוואט היא שוות ערך להרגשה שאתה יושב בשירותים ובדיוק הורדת כמה חתיכות - הקלההההההההה" Reshos123 - |
ציטוט:
|
מי עושה בכלל פשיטות ברכיים ? :\ אתה עושה סקוואט לאנג'ים ופשיטות ברכיים באותו אימון? חירבנת במקרה את ההיגיון באסלה?
כפיפות לפעמים |
דווקא כפיפת ברכיים זה דווקא תרגיל שצריך לעשות... מכיוון שבדד ליפט רומני לא כל הראשים של ההאמס עובדים, לכן לדעתי חשוב להכניס כפיפת ברך לאימוני רגליים
ומכרעיים זה התרגיל השנוא עליי במיוחד כשעושים אותו אחרי סטים קשים של סקוואט |
אף אחד לא אמר שכפיפות זה מיותר ;)
|
כן כפיפה זה תרגיל די חשוב, אני תמיד מכניס אותו...
פשיטה בתוכנית הנוכחית אני עושה האמת.. אבל זה לא תרגיל חובה... אנימל, מה מוות בפשיטה? תרגיל קליל כזה חח זה כמו שתגיד פשיטה במרפק זה תרגיל מוות... |
ציטוט:
חחחחחח תנסה לעשות 20+ חזרות ותחזור לכאן;) |
למה שיעשה 20 חזרות ? למה בכלל שיעשה אם כבר מדברים על זה ? תרגיל מיותר לדעתי
|
לפעמים טוב לתת לשריר גירוי שהוא לא רגיל אליו.... תנסה פעם אחת סט אחד לא יזיק !
|
אז תעשה milking לפרונט סקוואט, אני בטוח שזה גירוי שהשריר יזכיר לך יומיים-שלושה אחריי :-)
קיצר הבנתי מה אתה אומר, ואני עדיין חושב שזה מיותר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ