![]() |
קריאטין אקסטרים - טעם בלתי נסבל! מה לעשות?
לקחתי את הטעם לימונדה עפ"י ההמלצות פה.
שתיתי את זה לראשונה הבוקר ובאמת שכמעט הקאתי, עד עכשיו יש לי טעם לוואי ממש חזק בפה. הפעם שתיתי את זה בליווי של כמה ירקות ושייק עם ש"ש אז היתה לי דרך להעביר את הטעם, אבל מה אני אעשה כשאני אצטרך לשתות את זה ככה רק את זה לפני האימון? אני באמת עלול להקיא :\ כמו כן עוד שאלה - האם גם אצלכם הרגשתם גרגירים כאלה? זה לא מתערבב מי יודע מה.. או שזה רק אני? תודה מראש :) |
בחיים אבל בחיים אל בתכה על טעם של קריאטין לפני שתטעם את
Cee של אייג' פאוור וביום שתטעם תבין למה רשמתי לך את ההודעה הזאתי |
חח ל CEE נקי יש באמת טעם נורא בגלל זה קונים בקפסולות!
P-a-n-1-c ידידי תנסה לדלל את המוצר עם יותר מים ככה הטעם שלו היה פחות חזק או לערבב אותו עם משקה דיאט שיתן לו טעם יותר טעים. |
שתיתי את זה עם די הרבה מים, אני מאמין שמשהו כמו 400 מ"ל~ והטעם די נוראי.
יש לזה צבע של שתן ומרגישים גרגירים וזה מתוק מאוד ולא יודע עד עכשיו יש לי טעם לוואי. אני אישית מאוד רגיש לטעמים, כשאני בוחר מוצר מאוד חשוב לי הטעם, ולכן פתחתי אשכול (שבזכות כמה אנשים פה הפך לקטסטרופה) על מנת לשמוע חוות דעת על הדעם. קיבלתי איזה 2 המלצות על לימונדה.. כנראה שנפלתי :sad: אם אני אשתה את זה עם דיאט קולה למשל או דיאט ספרייט (דווקא שילוב עם הספרייט יהיה שילוב טוב לדעתי) זה יהיה בסדר? |
אני דווקא ההפך אחי
אני דווקא ההפך אחי אם הקריאטין אין לי בעיה
קריאטין אקסטרים אבל האבקה לעליה במסה נקייה גועל נפשהההההההההההההההההההה אבל בכל זאת מיתעמצים אחי להיתעמץ לאט לאט ניתרגל לחרא הזה חחחחח |
אני בן אדם שלא מסוגל לאכול דבר שלא טעים לו. ברגע שמשהו לא טעים לי אני לא מסוגל להכריח את עצמי לאכול, רפלקס ההקאה אצלי פועל שעות נוספות :sad:
כמה פעמים ניסיתי לאכול קוטג'\גבינה לבנה זה לא להאמין, כל פעם שאני בא לאכול את זה תוקפת אותי בחילה נוראית :\ אז בסדר קוטג'\גבינה לבנה אני לא אוכל למרות שזה אחד המוצרים הכי טובים מבחינת חלבון\שומן\פחמ' אבל את הקריאטין אין מצב שאני לא אשתה, גם כי שילמתי עליו כסף וגם כי אני באמת רוצה להשתמש בו. בעיה.. אז מה בקשר לשילוב עם דיאט קולה\ספרייט? ועוד שאלה, קראתי פה באיזה כמה אשכולות שאם קריאטין נמצא משך זמן מסויים (אפילו באיזשהו אשכול קראתי שזה 5 דק') הוא נהפך לקריאטנין והתועלת שלו פגה. נשמע לי קצת מופרך האמת, האם יש דברים בגו? עריכה: עכשיו קראתי שהסוכר ענבים מאט את התהליך הזה אבל לא מונע אותו לחלוטין. האקסטרים מכיל בתוכו סוכר ענבים ולכן התהליך יואט. השאלה היא אם אני יכול לקחת כבר מהבית את הקריאטין בתוך בקבוק עם מים? (כמו שאני עושה עם השייק) הזמן שיעבור מאז שאני מערבב עם מים עד לשתיה הוא כשעתיים-שלוש. תודה. |
הדבר היחיד שאני יכול לומר לך הוא א-מ-ר-ת-י לך חח, אי אפשר לטעות עם ענבים.
|
יש לי את זה ... גם לי מונדה.
עם הזמן הבנתי שקריאטין מונוהיידרט הכי טוב, משתלם, וטעים (מכיוון שהוא לא מגעיל חח). |
ציטוט:
בכל מקרה אתה יכול לערבב עם מה שאתה רוצה.. |
שים יאמבה מיים אחי. אני שותה את הענבים, זה אחד הדברים הכי טעימים שיש בעולם!
שים מים קרח קרח. מעל חצי ליטר. רק אל תערבב את זה כמוני עם החלבון, זאת וואחד טעות. |
מה אתה מערבב את זה אם חלבון???
סים מים או לפי מה שהבנתי מערבבים את זה אם סוכר ענבים וזה יכול לצאת ממש קטלני :jockey: חלאס לקטר גבר תחשוב על התוצאות שהקריאטין יביא לך! מי שזורע בדימעה ברינה קוצר אחויה:jockey: |
הטעם מצויין דווקא... אם אתה אוהב את זה מתוק אז שים קחת פחות מים ואז זה יהיה מרוקז. אחרי שתה מים לבד..
אני אוהב את הטעם פחות חזק דווקא.. וכן, נשארים גרגרים כאלה בסוף שלא נמסים.. תאכל אותם כזה. זה כיף =] איזה כמות אתה לוקח? |
אוקיי דיברתי עם גיל הוא אמר לי לשתות את זה עם המון מים ומים קרים מאוד.
לשים ככה 600 מ"ל ננסה מחר :] |
בהצלחה אחי
בהצלחה אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אם אני לא שותה מהר את הקריאטין אז אני צריך לערבב בין שלוק לשלוק. |
טוב לא חשוב מבחינתי ההפיכת לקריאטנין הבנתי שזה שטויות אז לא אכפת לי כ"כ.
היום בבוקר שתיתי עם המון מים, מעל חצי ליטר, האמת שהפעם היה די בסדר אבל עדיין די מגעיל :\ השאלה היא איך אני אהיה מסוגל לשתות אחרי אימון מעל ליטר מים ואז לעשות אירובי אין לי מושג :sad: |
איך הבנת שזה שטויות אם קריאטנין פשוט מופרש בשתן?
הכי חשוב שתשתה מהר אחרי שאתה שם בזה מים. |
ציטוט:
(אאני שם בזה דיאט ספרייט ;) ) |
כי קריאטין לא יציב בתמיסה , הוא עובר המרה לקריאטנין. אמרתי את זה כבר.
|
ציטוט:
איזה בסאה, יש לך כיוון לתת לי איפה לחפש לגבי זמנים מדוייקים ומה בקשר למשקה מוגז? |
בקשר לדיאט ספרייט - נשמע לי דווקא רעיון טוב, האם הוא באמת כזה?
|
יש לי קילו CEE של higher power חחח נקווה שזה לא כזה מגעיל!
שהשתמשתי במונו פשוט הייתי שם כפית בפה מגרגר ובולע, הכי נוח. |
דווקא עם דיאט ספרייט זה יוצא חמוד
|
היה לי פעם את הקריאטין אקסטרים ואני באמת לא מבין על מה אתה מדבר הוא טעים מאוד , יחסית לקריאטין שיש לי עכשיו ה Pre Load של אופטימום.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ