ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   גרג ולנטינו (https://israelbody.com/showthread.php?t=42765)

sandrik 13-10-08 01:07

גרג ולנטינו

יש למישהו מאמר טוב עליו???

כפי שהבנתי הבנאדם חלה בראש מכיוון שבנעוריו היה ילד קטן שחיף נמוך ורזה, וכל פעם היו יורדים עליו וכו'..
וברגע שהחל לעסוק ב BB התלהב מהתוצאות ורצה יותר ויותר, וכאן הוא נהיה אובססי.

בכל מקרה אשמח לכתבות או משהו

תדוה רבה
:cool:

SiX PACK 13-10-08 01:11

ביוטוב יש מספיק חומר עליו, הוא נהפך לבדיחה לאחר שהשתמש בסינטול בצורה מופרזת ובסופו של דבר גם קיבל זיהום דלקתי בבייספס ונאלץ להגיע לחדר המנתחים.

למעשה אם תכתבי סטרואידים באנגילת - steroids, את תווכחי לגלות שהו נמצא בראש העמוד.
אחרי זה לא פלא שאנשים כל כך נגד סטרואידים.

עלוש 13-10-08 01:11

http://www.greggvalentino.net/bio

http://www.t-nation.com/free_online_...n_bodybuilding

Yoshi-Moto 13-10-08 01:11

חלה בראש?
על זה לא שמעתי...

אני יודע בזאת הסיבה שהוא התחיל עם פיתוח גוף... הוא היה בסה"f ילד קטן גם לגובה גם לרוחב, דימוי עצמי שלילי, ופיתוח גוף היה בעצם הפיתרון לזה....

אני לא חושב שיש איזה סיפור מדהים מאחוריו... סה"כ סיבה דיי נפוצה להתחיל להתאמן...

יש עליו איזה סרט דוקומנטרי... אני בטוח שכבר ראית אותו... אם את רוצה אני אחפש לך...
בכל מקרה, סרט שמעלה פיוז או שניים לכל חובבי פיתוח הגוף. הוא מאשים את הסטרודאידים בכל המצב שלו ולא מזכיר בכלל את המילה סינטול אלוהיום יודע למה..

BodyKilo 13-10-08 01:11

סתם אהבל.

sandrik 13-10-08 01:12

עלוש,אלון
תודה רבה לכם

עלוש 13-10-08 01:12

בכיף :)

ArschGesicht 13-10-08 08:51

במקום להתעסק בספורטאים האמיתיים כל הזמן את מתעסק בתחתית.. הילד הקטן הזה שכלום לא יצא ממנו וסתם היה הייפ מסביבו
ועכשיו הולנטינו הזה שאין לי מושג כמה שילמו לו או מה אמרו לו בשביל לעשות את הסרט הדבילי שלו עם הפיצוץ בבייספס שלו, ממש מעניין לי את העכוז איך הוא התחיל.. אנשים מכירים אותו רק בגלל הסינטול שלו והוא צריך ללכת לאיזה גן חיות להשתתף שם בפריק שואו כי לתחרויות הוא לא ילך והוא סתם נראה כמו ליצן (יש עוד איזה פלצן שנראה כמוהו.. איזה קלאוס משהו, פשוט מגעיל)
אני אישית לא אטרח לקרוא אפילו את הביוגרפיה שלו, הוא לא שווה את ה-5 דקות קריאה הליצן הזה שמוציא לפיתוח גוף שם רע

trx--->sus 13-10-08 09:11

[quote=Yoshi-Moto;670503]חלה בראש?
על זה לא שמעתי...

אני יודע בזאת הסיבה שהוא התחיל עם פיתוח גוף... הוא היה בסה"f ילד קטן גם לגובה גם לרוחב, דימוי עצמי שלילי, ופיתוח גוף היה בעצם הפיתרון לזה....

אני לא חושב שיש איזה סיפור מדהים מאחוריו... סה"כ סיבה דיי נפוצה להתחיל להתאמן...

יש עליו איזה סרט דוקומנטרי... אני בטוח שכבר ראית אותו... אם את רוצה אני אחפש לך...
בכל מקרה, סרט שמעלה פיוז או שניים לכל חובבי פיתוח הגוף. הוא מאשים את הסטרודאידים בכל המצב שלו ולא מזכיר בכלל את המילה סינטול אלוהיום יודע למה..[/QUOTE]

למה אלוהים?

תשאל את יהודה

sandrik 13-10-08 09:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 670501)
ביוטוב יש מספיק חומר עליו, הוא נהפך לבדיחה לאחר שהשתמש בסינטול בצורה מופרזת ובסופו של דבר גם קיבל זיהום דלקתי בבייספס ונאלץ להגיע לחדר המנתחים.

למעשה אם תכתבי סטרואידים באנגילת - steroids, את תווכחי לגלות שהו נמצא בראש העמוד.
אחרי זה לא פלא שאנשים כל כך נגד סטרואידים.

אני יכולה להשבע שהיה לי אתמול חלום עליך:|

אל תשאל למה,
גם הייתה לי בחלום התלבטות קשה בין יונברסל ואופטימום.

רק אצלי דברים כאלה מתרשים...:confused:

BodyKilo 13-10-08 09:21

מעניין באמת איזה חלום היה לך איתו... :lol:

ומה התלבטות קשה? ברור שאופטימום.

Shauder 13-10-08 09:33

הוא אוצי כזה שם רע ל bb הבן אדם בדיחה

or16 13-10-08 10:36

יש לי תמונה של עוד 2 שיש להם ידיים שדחפו חומרים..אני יעלה את זה בהמשך אני לא יודע לעלות דברים אני יביא לחבר והוא יעלה לאשכול הזה.

monster 13-10-08 10:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 670661)
יש לי תמונה של עוד 2 שיש להם ידיים שדחפו חומרים..אני יעלה את זה בהמשך אני לא יודע לעלות דברים אני יביא לחבר והוא יעלה לאשכול הזה.

אלי האנה ועוד אחד?;)

Pro_XXL_Universe 13-10-08 10:40

אני אפילו לא אתחיל לכתוב מה אני חושב עליו כי זה יגמר בתגובה של 10 דפים.
מה שאני יכול להגיד לכם על האופי של גרג שהוא היצור הכי גועלי והכי מטונף ובושה לעולם הבודיבילדינג!הוא שקרן והשקרים שלו והסרטונים שעשו עליו זה לדעתי מינימום 70% מהשינאה והאי הערכה ואי מודעות של הקהילה לבודיבילדינג ובגלל זה הם רואים את הסרטונים של האפס הזה וישר שוללים כל דבר שקשור לאבקת חלבון,לתחרויות פיתוח גוף,לקריאטין,לחומצות אמינו או לבייספס גדול או רגלים חטובות.

אני מקוה שהוא ימות ולאט אגב הוא היה סוחר סמים מלא זמן לא חסרים אנשים שרוצים לחסל תזבל הזה גם בלי קשר לbb

חבר'ה גרג ולנטינו הוא לא בודיבילדר!הוא שקרן ואפס שעשה צחוק מעצמו ובעיקר מעולם הבודיבילדינג על חשבון הבדיחות הסדיסטיות שלו!ככה שאפשר להעביר את הפוסט הזה לאוף טופיק לא צריך לציין את השם של האפס הזה בפורום של פיתוח גוף.

Rendi Orton 13-10-08 10:43

יהודה בן נעים חבר שלו?

Yoshi-Moto 13-10-08 10:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 670668)
יהודה בן נעים חבר שלו?

כן.
13985731241

Pro_XXL_Universe 13-10-08 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoshi-moto (הודעה 670677)
כן.
13985731241

מה המספר הזה אומר ?חחחחחחחחחחחחחח :1:

The Sun 13-10-08 11:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 670690)
מה המספר הזה אומר ?חחחחחחחחחחחחחח :1:

מספר הפעמים שצריך לבעוט לולנטינו בראש עד שהוא ימות

Pro_XXL_Universe 13-10-08 11:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 670694)
מספר הפעמים שצריך לבעוט לולנטינו בראש עד שהוא ימות

אה אז אם כבר 83274823748924374982374983724982378947239847238947 89237498237489237489237498398374983279843479847389 24798327489327498 ככה יותר טוב לא?:laughing:

Dr. Muscle 13-10-08 12:15

האמתי שמכל מי שמכיר אותו שמעתי שהוא אחלה בחור וחבר אמיתי.
בתור "באדיבילדר" למרות שקשה להגדיר אותו ככה... הוא לא מרשים בלשון המעטה.
דווקא גלעד מפתיע אותי עם השנאה שלו לסינטול :) לא ראיתי את זה מפריע לו אצל אחרים :)

Rendi Orton 13-10-08 12:20

לגלעד לא מפריע הסינטול,מפריע שגרג מאשים את הסטרואידים במה שקרה לו וזה מוריד את הרמה של פיתוח הגוף.

monster 13-10-08 12:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 670764)
דווקא גלעד מפתיע אותי עם השנאה שלו לסינטול :) לא ראיתי את זה מפריע לו אצל אחרים :)

"באדיבילדר לא מרשים בלשון המעטה"?....שלוקח את מר ישראל אם היה מתחרה כאן....

///Efi/// 13-10-08 12:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 670764)

בתור בן אדם הוא דווקה ניראה אחלה.. מי שראה ביגר סטורנגר פסטר יודע על מה אני מדבר, הוא מודע לזה שהוא מטומטם, והוא בעצמו לא יודע איך מישו יכול לירצות להראות ככה. וביכלל הוא בן אדם דיי מצחיק

Pro_XXL_Universe 13-10-08 12:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 670764)

הינה עוד פעם אתה מכניס לי מילים לפה:thumbdown:
בחיאט אחי אל תיתן לי לבוא למקום שאתה גר בו ולשבת עליך אם כל המשקל שלי 138 קילו זה לא קצת...

אני אמרתי בחיים שלי שאני שונא סינטול?להיפך!!!אני מעריץ בן אדם שמשתמש בסינטול בצורא מקצועית למען השלמת פרופורציות בישביל תחרויות פיתוח גוף בלבד!!!!ולא בישביל ליצנות כמו שגרג המפגר הזה עשה ואחרי זה האשים את הסטרואידים כמו איזה לוזר וקיבל צומי מכל מיני תוכניות טלויזיה שעזרו לו להוציא שם רע לבודיבילדינג בכל העולם:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

דרך אגב חבר'ה תסתכלו בסרטון של גרג ותיראו בישביל מה גרג השתמש בסינטול הוא לא השתמש בזה בישביל תחרות כלשהי...אלה הבן **** הזה סתם רצה "THE BIGGEST BICEP IN THE WOLRD" וזה מה שהקריין והוא אומרים בסרטון המגעיל ומריח משירותים ציבוריים שלו,הוא סתם רצה לעשות צחוק ולנסות להוציא מזה כסף לשבור שיא ובטח ללכת לגינס או משהו גם כן סרחון והמבטא האיטלקי שלו עוד יותר מעצבן אותי.

dethMAN 13-10-08 14:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 670788)
בחיאט אחי אל תיתן לי לבוא למקום שאתה גר בו ולשבת עליך אם כל המשקל שלי 138 קילו זה לא קצת...

אני אמרתי בחיים שלי שאני שונא סינטול?להיפך!!!אני מעריץ בן אדם שמשתמש בסינטול בצורא מקצועית למען השלמת פרופורציות בישביל תחרויות פיתוח גוף בלבד!!!!ולא בישביל ליצנות כמו שגרג המפגר הזה עשה ואחרי זה האשים את הסטרואידים כמו איזה לוזר וקיבל צומי מכל מיני תוכניות טלויזיה שעזרו לו להוציא שם רע לבודיבילדינג בכל העולם:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

דרך אגב חבר'ה תסתכלו בסרטון של גרג ותיראו בישביל מה גרג השתמש בסינטול הוא לא השתמש בזה בישביל תחרות כלשהי...אלה הבן **** הזה סתם רצה "the biggest bicep in the wolrd" וזה מה שהקריין והוא אומרים בסרטון המגעיל ומריח משירותים ציבוריים שלו,הוא סתם רצה לעשות צחוק ולנסות להוציא מזה כסף לשבור שיא ובטח ללכת לגינס או משהו גם כן סרחון והמבטא האיטלקי שלו עוד יותר מעצבן אותי.

זה כל כך נכון... אתה הסטיגמה שהוא הוציא לסטרואידים אף אחד לא יכול לשנות...

Dr. Muscle 13-10-08 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 670788)

דרך אגב חבר'ה תסתכלו בסרטון של גרג ותיראו בישביל מה גרג השתמש בסינטול הוא לא השתמש בזה בישביל תחרות כלשהי...אלה הבן **** הזה סתם רצה "the biggest bicep in the wolrd" וזה מה שהקריין והוא אומרים בסרטון המגעיל ומריח משירותים ציבוריים שלו,הוא סתם רצה לעשות צחוק ולנסות להוציא מזה כסף לשבור שיא ובטח ללכת לגינס או משהו גם כן סרחון והמבטא האיטלקי שלו עוד יותר מעצבן אותי.

קודם כל גלעדוש אל תשב עליי ! אני עוד בחיטוב! ההבדל ביננו הוא 55 קילו ! אני אמות :(
דבר שני, לדעתי יש הרבה דימיון בין מה שאמרת לבין עוד אדם אחר - יש לי הרבה דברים להגיד לך בנושא את זה נדסקס בפרטי.
דבר שלישי, מסכים איתך שיש בו משהו מעצבן. בעיקר הקטעים שהוא מוציא לעצמו את המוגלה עם מזרקים, כאילו בנאדם - לך לבית חולים!!!

Pro_XXL_Universe 13-10-08 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 671423)
קודם כל גלעדוש אל תשב עליי ! אני עוד בחיטוב! ההבדל ביננו הוא 55 קילו ! אני אמות :(
דבר שני, לדעתי יש הרבה דימיון בין מה שאמרת לבין עוד אדם אחר - יש לי הרבה דברים להגיד לך בנושא את זה נדסקס בפרטי.
דבר שלישי, מסכים איתך שיש בו משהו מעצבן. בעיקר הקטעים שהוא מוציא לעצמו את המוגלה עם מזרקים, כאילו בנאדם - לך לבית חולים!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לא הוציא לעצמו הוא סתם זרק את עצמו אם מזרק כמו איזה פסיכופט והחזיק מצלמה ביד השניה וחשב שזה יהיה מגניב כי זה יקבל מלא צפיות בסרטון שהוא יעלה לYOUTUBE ותאמת?זה עבד בישבילו...חחחחחחחח :mad:

custello 13-10-08 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 671427)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לא הוציא לעצמו הוא סתם זרק את עצמו אם מזרק כמו איזה פסיכופט והחזיק מצלמה ביד השניה וחשב שזה יהיה מגניב כי זה יקבל מלא צפיות בסרטון שהוא יעלה לyoutube ותאמת?זה עבד בישבילו...חחחחחחחח :mad:

לא הבנתי מה הוא עשה עם המוגלה אחי

Pro_XXL_Universe 13-10-08 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי custello (הודעה 671431)
לא הבנתי מה הוא עשה עם המוגלה אחי

חחח שם את זה באיזה כוס בירה שהייתה לו באמבטיה וצילם אותה צפה בשלולית של דם זה דבר די מגעיל ואפשר לראות את זה בסרטון אחי.

custello 13-10-08 21:06

פאק איזה גועל נפשש

Ferrari F430 13-10-08 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 671435)
חחח שם את זה באיזה כוס בירה שהייתה לו באמבטיה וצילם אותה צפה בשלולית של דם זה דבר די מגעיל ואפשר לראות את זה בסרטון אחי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בנאדם מסכן.
יש לך את הסרטון ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ