![]() |
גאה בעצמי(-:
חזרתי אכשיו ממסעדה איטלקתי עם המשפחה אחרי שעשיתי אימון בן **** היום של חצי שעה ריצה ושעה ורבע משקולות ולא הרבצתי צ'יט רציני בכלל אכלתי רק אטריות עם חתיכות חזה עוף ברוטב עגבניות זה הדבר היחיד שאכלתי אחרי האימון לא לחמים ולא קינוחים (-: הרגשה טובה שהאימון לא הלך סתם !!!
|
אני דווקא תמיד מרגיש בן **** אחרי שביום שישי אני עושה שעה רגליים למוות ואז דופק המבורגרים..
אבל כל הכבוד לך אחי, אם דבקת במטרה שלך למרות הקשיים אז ניצחת. |
אני טועה שזה לא נקרא צ'יט ? אטריות חתיכות חזה עוף ברוטב עגבניות וזה אחרי אימון שהיה לי אחרי צהריים של חצי שעה ריצה (6ק"מ) ושעה ורבע אנארובי ? בלי מנה ראשונה בלי קינוחים שוויתרתי
|
אתה בחיטוב?
|
את האמת אני שומר כמו בחיטוב אבל אני 1.81 ושוקל 63 אני סתם מאוד מפחד להשמין זהו !
|
תפציץ במאסה!!
|
מנסה תשמע אחי המנה שאכלתי גדולה למה שאני רגיל התפוצצתי אש !
|
אחי אל תתחשבן יותר מידי
תאכל ותהנה אתה לא צריך לחשוב על דבר שאתה אוכל 10 פעמים. חוץ מזה שגם ככה אתה רוצה לעלות במשקל אז למה לא? ואין מה לעשות אם תרצה או לא אתה תעלה גם בשומן. |
כן זה ברור לי שאי אפשר לעלות רק בשריר אני מקווה לא לעלות בהרבה שומן בגלל אני משתדל כמה שפחות לאכול דברים לא טובים ..וגם אתה רואה שאני הולך למסעדה מה אכלתי ! מחר עוד יש על האש עם כול החברים ! נילך לרוץ ולעשות אימון גם לפני זה ונקצץ בארוחת צהריים מחר כי העל האש בערב !לא ככה?
|
ציטוט:
אתם חבורה של ילדות אנורקסיות. מי שעושה ספורט ואוכל נורמלי כל השבוע לא ישמין מצלחת פסטה עם עוף במסעדה. במיוחד אם הוא שוקל 63 קילו על 1.81.. תאכל משהו. |
ציטוט:
תהיה עלייה יחסית גדולה מאוד, (גדולה? לא משמעותי.. נוזלים בעיקר), שבועיים לערך, לאחר מכן היא תיעצר, ככה זה היה לי בכל אופן, הגיע הזמן שלך לעשות צעד נכון שחר, זה ישתלם לך תאמין לי, תחזור לאכול נורמלי.. ה 3-4 קילו נוזלים שתעלה לא יעשו כלום, הגוף שלך ישתקם:bow: |
ציטוט:
תעשה המסה נקייה ולא יקרה כלום, נכון שתעלה בשומן אבל גם במסת השריר, וגם ככה הכל ירד בחיטוב הבא! |
זה לא העניין להשמין, אם הוא הכניס את כל מה שבתפריט שלו בשביל מה להכניס עוד דברים סתם?
אל תבינו אותי לא נכון , אני לא מפחד להשמין ואין לי בעיה לחרוג מהתפריט, אבל שזה בא בתדירות של כל שבוע לדפוק צ'יט עצבני זה נורא מיותר , במיוחד למתחילים. |
לדפוק צ'יט עצבני זה משהו שעושים רק אחרי חיטוב... במאסה אני לא רואה שום סיבה או צורך לדפוק צ'יטים ענקיים - פשוט לאכול די הרבה אוכל טוב ולחטוא בקטנטנה מדי פעם.
|
ציטוט:
|
אחי ממה אתה מפחד אתה רציני ? אתה בתת משקל אתה חייב מסה גבר .. !
תאכל ותהנה אתה יותר מדי תחשבן אחי אתה ממש רזה לגובה שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מה זה חפרן אוראל, אתה חייב לצאת מזה. לא כולם מתאוששים מאנורקסיה.. הוא ממש לא ישמין מזה, אתה חי בסרט. |
ציטוט:
|
כול הדברים שאתם אומרים אני יודע ומעריך ומודה גם עדיין יש את הפחד אין מה לעשות במיוחד שיש עלינו תקופה של חגים וארוחות אחת אחרי השנייה כמו היום למשל יש על אש גדול בערב אומנם אני כן התאמן לפני אבל עדיין וגם בצהריים אני מתכוון לא לאכול הרבה כי בערב יש ארוחה גדולה !(גם שהיא באה אחרי האימון שלי )
|
שהגעת לפורום היית 66 ק"ג ומאז אני רק שומע "יש לי נטייה להשמין" ,תעשה עם עצמך משהו זה כבר ממש לא נורמלי.
|
צודק מסכים איתך במאה אחוז ..אין לי מה לעשות או להגיד ....!זה שאני לא עולה ואומר שיש לי נטייה להשמין זה כי אני לא אוכל מספיק בכוונה כי באמת יש לי את הנטייה הזאת ... אבל אני מחמיר עם עצמי !. הנה כמו לדוגמא שאני רוצה לקצץ היום בצהריים כי בערב יש על האש ..
|
ציטוט:
תתבייש. |
אז תפסיק להחמיר עם עצמך, אם לא שמת לב לא רק שאתה לא מתקדם, אתה ברוורס. להיות במאזן קלורי חיובי ולשבת כל היום על הספה זה לא כמו להיות במאזן קלורי חיובי כשאתה מתאמן בחדר כושר.
|
השאלה עם אני צריך באמת להוריד בארוחת צהריים לדוגמא עם בערב יש ארוחה גדולה של על האש עם כול החברים למרות שיש לי אימון בין לבין !
|
ציטוט:
לא ! לא יקרה לך כלום אם תחרוג מידי פעם מהתפריט, בטח שלא במצב שלך. תגיד בן כמה אתה? |
22 זה לא קשור לגיל אבל
|
ציטוט:
תכלס ...מה כבר יקרה לך ...לא יקרה לך שום דבר ואני יחזור על זה שום דבר לא יקרה לך .אתה רזה לאלה לפי מה שאתה אומר לפי המישקל והגובה.אתה צריך לאכול כול יום פרה ואתה לא תשמין |
מה עשיתם פה טיפול פסיכולוגי? הוא לא איזה חולה נפש
|
ציטוט:
"את האמת אני שומר כמו בחיטוב אבל אני 1.81 ושוקל 63 אני סתם מאוד מפחד להשמין זהו !" מה מפחד להמשין מה? "כן זה ברור לי שאי אפשר לעלות רק בשריר אני מקווה לא לעלות בהרבה שומן בגלל אני משתדל כמה שפחות לאכול דברים לא טובים ..וגם אתה רואה שאני הולך למסעדה מה אכלתי ! מחר עוד יש על האש עם כול החברים ! נילך לרוץ ולעשות אימון גם לפני זה ונקצץ בארוחת צהריים מחר כי העל האש בערב !לא ככה?" מה לקצץ בלעט, תסתכל את המשקל שלך. "שהגעת לפורום היית 66 ק"ג ומאז אני רק שומע "יש לי נטייה להשמין" ,תעשה עם עצמך משהו זה כבר ממש לא נורמלי." הוא הגיע לפורום במשקל 66 על 1.81 ומאז הוא הרזה 5 קילו? Wtf יש לך חשיבה של אנרוקס. אולי אני אנורקס עם 0% שומן ו 0% שריר, אבל אני טורף.... |
ציטוט:
אתה מתכנן לאכול גם את החברים שלך או שאתה סתם מזכיר אותם כל פעם שאתה אומר על האש? אם אתה במסה זה בסדר, אין סיבה שתתחיל לקצץ ולהתחשבן על כל קלוריה. לך תאכל.. |
אם בן אדם בוא נגיד מחליט לעלות משקל גם עם זה לא הכי נקי בעולם טוח כמה זמן הוא ירא עליה מהירה במשקל ?
|
אחי יש לך חשיבה של אנורקס אחושרמוטה .. אתה חייב לעלות במשקל .. גם לי היה מצב כזה שהייתי שמן ורזיתי הרבה מאד ואז שהייתי צריך לעלות במסה גם פחדתי והכל אבל התגברתי על זה ועכשיו אני עולה כמו גדול בלי פחד..
אחי אין לך מה לפחד תאכל כמויות כי אתה ממש בתת משקל |
ציטוט:
תתאמן חזק, תאכל טוב (והרבה במקרה שלך כנראה), תישן!!!!! |
תודה אנשים מעריך את זה מאוד ... עם כול הקושי זה מה שאני עושה כרגע מעלה כמויות של אוכל ... היום נילחמתי עם עצמי לא לעשות ארובי ועמדתי בזה עשיתי רק תאימון משקולות שלי ועוד מאט ארוחת על האש משהו מטורף ביותר !!!
|
ציטוט:
רק כך בחשבון את נושא התזונה ואל תפחד מאוכל- הוא אחד האמצעים להשגת המטרה. שבוע טוב.:) |
שבוע טוב ותודה רבה !!! אתמול רצתי 30 דקות אז החלטתי שכדי שהיום אני אוותר ..
ונאכל כמו בן אדם בעל האש הרבה בשר בלי פיתות לחם ומשקאות קלורים |
כמה בשר וכמה מצפון יש לי אכשיו
2 חזה עוף ברוטב טאריקי שיפוד פרגית אחד ,נקניקיה מרגז אחת ,סלט ירקות כף סלט טורכי,ומאפה עם בצל(שחייב להגיד שהוא היה ממש ממש קטן) זה מה שאכלתי אכשיו ...! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני שחיף אש עכשיו אני לא מתאמן..אבל התיאבון נשאר..וזה מה שאני אוכל כשאני רק פותח את המנגל..והמנגל אצלנו יכול להימשך 3 שעות אם לא יותר (מרגע שהבשרים עלו על המנגל) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ