![]() |
סקר:התוסף הכי יעיל שניסיתם:כנסו !!
אשמח לשמוע איזה תוסף לדעתכם היה הכי יעיל בכל תקופת האימונים שלכם שלקחת תוספי מזון,איזה הכי הרגשתם ושווה את הכסף לדעתכם?אשמח מאוד לשמע דעות ותגובות....
לא משנה אם הוא היה לחיטוב,או למסה,בכללי מה התוסף שהכי הרגשתם אותו ולאיזה מטרה? |
סינטה 6 ונו אקספולד היקפיצו אותי המאסה אדירה.
|
קריאטין מונוהידרט של צ'מפיון
|
קריאטין מונו אופטימום.
|
אני אישית הכי הרגשתי את הנאנו ואפור ואת הליפו 6 x בחיטוב...הם המוצרים שהכי היו שווים את הכסף מכל מה שקניתי...
|
הקראטין מונו התוסף הכי יעיל לדעתכם...???
|
קריאטין מונו של אופטימום
(ניסיתי סלמס,נו אקפלוד ואת 2 הווסיב של אופטימום..) מונו הכי טוב :) |
קרטיאין מונו
|
אתם רציניים בקשר לקריאטין מונו ?
תכנתי קובסא גדולה בזמנו וכול מה שהרגשתי זה כלום ! |
קריאטין מונו בפעם ראשונה .
|
תגידו יש הבדל בין המונוים של חברות שונות?
|
כן יש קריאטין סיני ויש גרמני משהו כזה
גרמני יותר איכותי . לפחו זה מה שאומרים פה . |
אני מבין מהתשובות שבעצם התוסף היחידי שבאמת יעיל לדעתכם זה הקראטין מונו ?
|
כן :)
|
ציטוט:
|
תאכלס אני גם יושב עכשיו על קריאטין מונו של נייצ'ר בסט,
וכוח זה לא הביא לי, מאסה כן.. אבל להגיד שעפתי במשקלים, לא. |
ציטוט:
|
Massfx + 3-ad + hypodrol x2 אין דברים כאלה
|
ציטוט:
אני ראיתי רק סוג אחד שהוא גרמני שהוא לא נמכר בארץ, אתה רציני לגבי זה או שזה משמועות, |
קריאטין לא עזר לי בכלום מונו של אופטימום
משהו שכן השפיע..? 3 שקים של סיריוס מאס שהעלו אותי במשקל הפצצת קלוריות |
ברגע אני משתמש בסיריוס מאס עליה דווקא טובה לקחתי תקראטין אקסטרים לא הרגשתי שיפור איתו
|
מישהו ניסה את הcell mass או הcell tech hardcore?יכול להגיע מה יותר טוב ואם הם שווים משהו?
|
ציטוט:
5 קילו כל צד בבנץ' 7.5 קילו כל צד במילטרי פרס 10 כל צד בסקווט מסור מ30 ל40 קילו מקבילים, עוד 20 קילו ועוד 20 כל צד בדדליפט :) כל זה תוך שלושה אימונים.. |
ציטוט:
זה עבד עליך בצורה פסיכולוגית, אתה כניראה התחלת לבוא למכון עם המחשבה: אני אמור להרים יותר בגלל השימוש בקריאטין !!! לכן הרמת יותר ! מסור זה לא אינדיקציה לכח, אני לפעמים עובד מסור עם 35 ולפעמים עם 45 +, אותו דבר לגמי מיליטרי, וחזה סקוואט ודדליפט אולי אף פעם לא השקעת באמת לפני השימוש... כדי לראות שאתה באמת מתקדם אתה חייב לאכול אותה כמות קלוריות, להתאמן באותה צורה,לישון מס שעות שישנת קודם וכו' אחרת אתה לא יכול לבוא ולהגיד שחומר כזה או אחר "עובד" ! אתה מסכים איתי ?:11: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
The best supplement iv'e yet to try is SUPERPUMP 250 by gaspary nutrition.
|
ציטוט:
אוקי,אז אם שהבנתי אותך נכון (האנגלית שלי לא משהו) אתה מנסה להגיד שספיגה של קריאטין מונו היא מאוד איטית, ואת האמת את זה לא ניסיתי (לשלב קריאטין עם פחמימות) תודה על הטיפ ! אבל 2 כפיות לפני אימון ושני אחרי - זה מה שעשיתי ! וביום ללא אימון היתי לוקח 2-3 כפיות שזה 10-15 גרם והיתי לוקח בבוקר ובערב ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מ67 קילו עם 16 אחוז שומן ל88 קילו מטר 83 גובה על אחוז שומן דיי נמוך .. עלייה של 21 קילו...ואני עוד לא בן 17 |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצר אם אתה מכיר מישהו שמתאמן בגו אקטיב תלאביב תשאל אותו עלי או את The animal מהפורום הוא מתאמן איתי.. |
ציטוט:
בהצלחה גבר !!! |
ציטוט:
|
נאנו ואפור, אחריו המונו...............
אבל זה לא משנה ת'אמת....... הכל סתם........ עדיף להשקיע זה התוסף הכי טוב והכי משתלם !! |
בינינו, אוכל זה ה-תוסף :boxing:
|
ציטוט:
אכול בשביל לגדול, אכול בשביל להתחזק, ואכול בשביל להתאושש - נשמע כמו התוסף האולטימטיבי לא.. ;) |
[quote=Bodybuilder;654017]אוקי,אז אם שהבנתי אותך נכון (האנגלית שלי לא משהו) אתה מנסה להגיד שספיגה של קריאטין מונו היא מאוד איטית, ואת האמת את זה לא ניסיתי (לשלב קריאטין עם פחמימות) תודה על הטיפ !
אבל 2 כפיות לפני אימון ושני אחרי - זה מה שעשיתי ! וביום ללא אימון היתי לוקח 2-3 כפיות שזה 10-15 גרם והיתי לוקח בבוקר ובערב ![/QUOTE Almost,its not slow absorption,it just doesnt stay stable in your stomach to be fully absorbed by your body to be delivered to the muscles,because of the high ph-levels,acidity in your stomach.see,if you mix creatine mono with water or any liquid-after 8-min it breaks down to a compound called creatinine.with KRE-ALKALINE-you dony have that problem and the body can absorb the full dose |
ציטוט:
אוו, סוף סוף מישהו שמדבר קצת לעניין אני יחדד את הדברים שלך tal_s - או שהרמת משקל של כוסית לפני, או שפשוט לא התאמנת כמו שצריך שום קריאטין ושום נעליים לא יתנו לך קפיצה כזאת במשקלי עבודה, בטח שלא ב3 אימונים כמו שכתבת עליי למשל קריאטין עובד אבל המקסימום שהוא הצליח לעשות זה לעזור לי לצאת מה plateau, וזה גם בלחץ זה לפעמים מרגיז שאנשים מייחסים תוצאה ונותנים הרבה יורת מדי קרדיט לגורמים אחרים במקום לתת קרדיט לעצמם כשצריך ולרדת על עצמם כשצריך 7.5 כל צד במילטרי - וזה לא שאתה עושה 50 כל צד, שזה שינוי עוד יותר גדול באחוזים מה5 קילו כל צד בבנץ' פרס. לצורך העניין אני מתערב שחצי מהפורום פה אם יקבל פלסיבו של איזה סטרואיד ויעשה איתו סייקל פתאום יעשה קפיצה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ