![]() |
אממ תמונה יד+כתף....
http://up13.siz.co.il/up3/mjzgdz3ygiyw.jpg
ברור שאני רזה ויש עוד הרבה לעלות ד.א לא להשים לב לבטן אני 11-12% שומן הבטן יצאה פה גדולה חח:) אממ תגיבו. |
מסה אחשלו
אי אפשר להגיד שום דבר אחר חוץ מזה |
רק
מסה...
תעלה הרבה מסה... :) |
ציטוט:
Motrex אי אפשר לקבל ביקורת קטנה ברור שצריך מאסה חח. |
באמת שאי אפשר לעלות שום דבר אחר חוץ מזה
אין על מה לתת ביקורת כי אתה צריך לעלות במשקל קח את זה בתור תגובה בונה ותתחיל לתת בראש |
ציטוט:
אחי אין על מה לתת ביקורת פה... העלת תמונה שלא ניתן לומר עליה כלום חוץ מאשר שאתה רזה וזקוק למסה... :) זה הביקורת הבונה היחידה שיש פה ... תן בראש ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז תן בראש.. אני התחלתי 53 קילו מטר 80 עכשיו אני 67 קילו אחרי כמעט 3 חודשים ... ואני ממשיך לתת בראש! כל הזמן ... אוכל אוכל אוכל אוכל ! מתאמן חזק 4 פעמים בשבוע , מעלה משקלים כל 3-4 אימונים ... ת-ן ב-ר-א-ש! :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש בפרופיל שלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מסה!
היתי נותן לך איזה ביקורת טובה אבל גם התמונה יצאה גרועה כמעט ואי אפשר לזהות כלום :/ תצלם תמונות ברורות יותר אתה לא חייב לעלות אותם אבל עוד 3 חודשים צלם שוב ותראה את השינוי אני בטוח תקבל מוטיבציה להמשיך.. אבל הכי חשוב באמת מסה קח את זה רציני או שלא תיקח את זה בכלל |
ציטוט:
אי אפשר לתת ביקורת על תמונה כזו, כל ביקרות שתתקבל גם ככה לא תהייה לעניין. |
ציטוט:
אתה מנסה "לרדת עלי" ? |
די לריב ילדות
|
ציטוט:
ממש לא , יש לך מסה מכובדת שם ... סתם רציתי לראות אותה שוב .. |
שחיף.. תעשה מסה של שנתיים ואז תחזור לפה מה אתה מעלה תמונה שאתה כולה מתאמן שבוע
קח דוגמא מילד בגילך שמתאמן ועולה נכון http://israelbody.com/showthread.php?t=37276 |
ציטוט:
באמת ביקורת בונה נתת לו... תעלה תמונה לפני שאתה זורק למישהו שהוא שחיף ... ובמידה ואתה גדול מימדים ממנו זה עוד יותר חמור שבמקום לתת ביקורת בונה כמו כל מי שכתב לו למעלה .. אתה פשוט נכנס בו.. כי להעלות מוטיבציה זה בטוח לא . |
ציטוט:
|
תרביץ אותה במאסה אחי.
ומי אתה לעזאזל? |
ציטוט:
יש לך מסנ? שאני יוסיף אותך וככה ניפגש בוייזן או משהו .. ד.א למי שקרה לי שחיף אתה ממש מבין בתחום אני רואה ואתה יותר מאסיבי ממני כבוד http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40003 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ציפתי ליותר תגובות עם יש בסיס בכתף ביד משהו אבל הדבר היחיד שרשמו זה שחיף פה. |
רק אותי מעסיקה השאלה למה הוא עשה צילום מסך ולא העלה את התמונה ישירות לאתר איחסון קבצים?
|
ציטוט:
שמע בלי קשר גם אם היית מאסיבי ,הפוזה שהעלת מוזרה לאללה אי אפשר לתת ביקורת על זה |
אחי תאמין לי אני מעריך אותך מאוד על זה שעלית כל כך הרבה במשקל ...אני בדיוק כמוך נלחם על כל 100 גרם שאני עולה במשקל ע"י כך שאני טוחן המון אז אני יודע שזה לא היה לך פשוט ולכן מגיע לך ח"ח , זה דבר ראשון.
דבר שני התמונה יצאה לך קצת לא ברורה , גם בגלל הזוית צילום וגם בגלל הפלאש שהורס ...תנסה לצלם תמונה מכמה זויות ותראה מה יוצא הכי טוב ואת זה תעלה לפה שנוכל לראות ולהעיר לך . תמשיך לעבוד קשה כמו שעשית עד עכשיו! בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
תמשיך להפציץ אחי אתה מלא מוטיבציה אבל אתה באמת שחיף אחי, אבל לך תדע, היו מקרים מעולם של אנשים עוד יותר שחיפים ועידן צודק, אתה מחפש תתגובותש אתה רוצה לראות |
אני לא מבין למה העלת את התמונה הזאת,אי אפשר להבין הרבה מהתמונה חוץ מזה שיש עליך מאסה אפסית,אני מציע לך לעלות כמה תמונות בפוזות נורמאליות כך שלפחות יהיה אפשר לנסות ולהגיב לזה ברצינות.
לפי התמונה הזאת אני רק יכול להגיד שאתה צריך עוד המון המון המון מאסה ואני מציע לך לעלות תמונה בעוד כשנה מעכשיו כדי שאפשר יהיה לראות שינוי משמעותי בהנחה שתנצל את השנה הזאת כמו שצריך. יאללה בהצלחה אחי ;). |
לא יודע מה איתכם צחי הוא בן הגדולים אני מכיר אותו נותן את הנשמה באימונים משקיע כמו מטורףף
בהצלחה בהמשך עוד חצי שנה 10 קילו יותר!! :d |
ציטוט:
אתה שחיף אחושילינג עם בטן ובכלל לא רואים שאתה מתאמן, עכשיו אתה מרוצה? ביקשת ביקורות קיבלת ועוד אתה מתרגז..... |
מותן יותר רחבה מרוחב הכתפיים.. בהצלחה בהמשך
|
ציטוט:
|
אתה כל כך שחיף כשאתה עומד ליד מגדל קוביות הם נראות לידך כמו פירמידה אתה כל כך שחיף כשעוצרים אותך במשטרה אתה משתחל דרך הסורגים אתה כל כך שחיף שאתה קונה בגדים ב fox baby קיצר זדיין מיפה ותחזור לנהל בfxp אם הילדים בימינו נראים כך אחרי שהם מתאמנים אז מצבינו במדינה קשה
|
ציטוט:
והוא בין הגדולים שאתה מכיר? |
ציטוט:
אז כנראה שאתה עיוור אם הוא היה באמת משקיע ממש היו כבר רואים אצלו תוצאות,פאק הוא מתאמן יותר מחצי שנה והוא נישאר ככה אז זה ניקרא "נותן את הנשמה באימונים"? |
ציטוט:
גבר עד כן אני לא מתאמן עדיין חצי שנה נתחיל בזה סבבה? אני מתאמן 5חודשים וחצי בערך דבר שני חבל שלא ראית איך התחלתי באיזה מצב התחלתי התחלתי 55קילו כיום 67 12קילו בחצי שנה זה לא רע חבל שלא ראית איך הייתי קודם אז קודם כל לא כולם כמוך יד 40 11 אחוז שומן ומתחילים עם בסיס של יד 35 אני התחלתי עם בסיס של יד 25 ושחיף מת צברתי נפח לעומת מה שהייתי ואני אן לי כוח לפורום הזה יותר נמאס לי הזלזול שאני מקבל פה זה פשוט לא יאמן אפשר להגיד יש עוד מה שלפר והכול אבל ככה לרדת עלי לא נראה אחד שמתאמן הדברים האלה פוגעים ביא כי אני באמת משקיע לא מפספס אימו ןאחד אוכל כמו מזזדייין וזה מה שאני מקבל הקיצר עצוב לראות איך הפורום הדרדר ואני יחזור לפה עוד חצי שנה כמה הולכים לאכול זין למה אני עכשיו מורעל בשכל יאלה למטבח להתראות אן לי כוח להגיב בפורום הזה יותר. |
ציטוט:
תראה איזה תמונה אתה מביא לנו... יענו באיזה מצב 5 וחצי חודשים = חצי שנה עוד שבועיים לא יעשו הרבה... הייתה מביא תמונה עוד חצי שנה וחוסך את כל הזיוני שכל שהלכו פה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ