![]() |
היתערבות עם מישהי לגבי הבטן
ניסתי להסביר לה אולי 1000 פעם שבטן לא גודלת כמו שאר חלקי הגוף,
ואין טעם לתת לה כמה אימונים בשבוע, שסקוואט ודדליפט מספיקים. היא אומרת שבטן כן גודלת עם אימוני בטן. אשמח לחיזוקים ולהשתיק לה את הפה :) |
אני סוגר את הדיונים האלה שאני מראה להם את הקוביות.
:rolleyes: זה עובד על כולם |
סקוואט ודדליפט לדעתי לא מספיקים
עדיף להוסיף עוד 3-4 סטים |
לדעתי עניין של גנטיקה . לאחד היא תגדל רק מדדליפט ואחד יצטרך גם לעבוד עליה ישירות בנוסף...
|
(שכחתי להוסיף שגם אמרתי לה שבטן זה יותר עיניין גנטי לגבי הגודל של ה'קוביות')
ואני לא מאמין שצריך עוד אימונים ישירים לבטן.. |
ציטוט:
אם עבודה ישירה נוספת מביאה לך את השינוי המיוחל, סבבה לגמריי. לא כולם אותו דבר. |
מתח זה התרגיל הכי חזק לבטן :-p
|
ציטוט:
פשוט לדעתי עדיף לוהסיף עוד קצת עבודה ישירה |
אתה הולך לאכל אותה:)
|
הבטן יכולה לגדול ולהתחזק מאימוני בטן ישירים, זה לא סותר
|
אמנם גודל הריבועים זה עניין גנטי ,אבל באמצעות אימוני בטן ישירים ניתן לגרום להם להיפרטרופיה ,כנל לגבי אלכסוני הבטן.
|
ציטוט:
לפי דעתי כדי לעבוד על הבטן בין 2-3 פעמים בשבוע דרך אגב, ג'ה רול אחי, אני שמח שקיבלת ניהול! מגיע לך אחי! בהצלחה! |
זה נכון שהבטן עובדת חזק יותר בסקוואט מאשר בכפיפות זה ידוע..
אבל שוב ראיתי יותר אנשים שיש להם בטן יפה מכפיפות מאשר רק מסקוואט.. זה גם עניין גנטי..אני תמיד בעד 2 תרגילים של כפיפות כדי להגדיל את העצימות. ולשאלתך..בטן כן גודלת באימוני בטן אז לא כל כך צדקת..אומנם לא גודלת בצורה אימתנית כי הסיבים שבשרירי הבטן הם לא סיבי היפרטרופיה הם יותר סיבולת.. |
הכל עניין של גנטיקה ואחוזי שומן. אין פה קשר בכלל לכפיפות בטן או סקוואטים ודדליפטים בנוגע למראה שלהם.
שרירי הבטן עובדים בעיקר כמייצבים, ובתרגילים מורכבים הם עובדים מאוד חזק. לבן אדם בחיי היום-יום אין כמעט עבודה של כפיפה בעמוד השדרה ולכן זה מיותר לעבוד על הבטן כל כך הרבה בכפיפות וכל מיני שטויות. מה גם שהרוב לא יודעים לבצע כפיפות בטן כמו שצריך, אז חבל על הגב. |
תאכל'ס צדקת בצורה חלקית.....
השריר בבטן כן יכול לגדול אבל פחות זה נכון שהבטן עובדת חזק בתרגילי הנ"ל אבל לא עבודה שתביא לגדילה משמעותית אלא יותר לחיזוק השריר כמייצב... אז כן לא ממש חייבים לעבוד על בטן אבל שוב זה תלוי במטרות... |
שמע אחי כל אחד והבטן שלו אצלי זה לא גודל לא מי סקוואט ולא מי כפיפות ולא מי כלום גנים דפוקים בבטן
ויש כאלה שאפילו סקוואט הם לא צריכים לעשות ויש להם קוביות |
אחי עזוב ויכוחים כאלה באמת זה כמו להתווכח באינטרנט
|
מה זה החרא הזה כל אחד נהייה לי פה מנהל או חבר יהלום
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבטן לא יכולה ליגדול כמו החזה למשל.
היא יכול ליגדול אבל לא בצורה משמעותית. אני גם בגישה שלא צריך לאמן את הבטן. |
ציטוט:
צא מהסרט..תלוי בגנטיקה ואם אין לך גנטיקה טובה בבטן תצטרך לקרוע את התחת בשביל קוביות..קובוית זה לא רק אחוז שומן נמוך ואני מדבר מניסיון בחיים שלי לא עשיתי מאסה רציני ואני על בסיס קבוע באחוז שומן נמוך והיו תקופות שהיתה לי בטן מדהימה..תקופות של כיתה ט-י מאז שהזנחתי את הבטן בקושי יש לי קוביות..אז אם תזלזל בבטן כנראה שתזלז גם בשאר השרירים כי למה צריך טרפזים זה סתם מכוער למה צריך כתפיים במלא הם מקבלות גירוי בלחיצת חזה..זה מיותר. |
ציטוט:
אה וכן, אם יהיה לך אחוז שומן מספיק נמוך, אתה תראה קוביות בבטן, גם אם תאורתית לא עשית כפיפת בטן אחת. |
ציטוט:
ואני לא מדבר איתך על אחוזי שומן חד ספרתיים ששם זה סיפור אחר.. מדבר איתך על 10-11 אחוזי שומן..הנה אני נמצא על האחוזי שומן האלה ופעם שאימנתי בטן על אותו אחוז שומן שאני נמצא בו היום היה לי בטן יפה עכשיו היא סתם בררה.. |
ואני ראיתי אנשים שלא התאמנו בחייהם על הבטן ויש להם קוביות יפות מאוד. הכל אינדיבידואלי :)
עקרונית, זה הרבה יותר פאקטור של אחוז שומן מאשר מסת שריר. יכול להיות שאתה בשני אחוזים יותר ממה שהיית ולכן היא נראית לך בררה. יכול להיות שאתה בתקופה שהאימונים שלך הכללים פחות חזקים ואיבדת מהמסה הכללית שלך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
היה תקופה שהייתי מאמן בטן, כבר שנה ומשהו שלא נגעתי בה והמצב לא הישתנה ביכלל... |
אני נותן 2 אימוני בטן קלים מאד
ביום א' וביום ה' .. וזהו לפעמים אני גם עושה רק 2 סטים ממש עובד חלש לפי דעתי אין צורך לאמן אותה כמו מטורף.. רק לתחזק אותה ! |
ציטוט:
|
בפעמים הראשונות שהייתי עושה סנא'ץ הבטן הייתה מתפסת לי ממש חזק, עכשיו פחות אבל עדין נתפסת.
|
ציטוט:
אני מאמין שהבטן מתחזק בסקווט מספיק, עובדה שעד עכשיו אין לי שום בעיה איתה. מה גם, שבכל תוכניות בpl בחיים לא ראיתי אימון בטן... |
ציטוט:
לדוגמ: "ווסט סייד ברבל " עם אתה רוצה אני אתן לך לינקים לתוכנית הבסיסית . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ויכוח דבילי מכיוון שפיתוח גוף זה ספורט לא חד משמעי, יש כאלה שזה מספיק ויש כאלה שלא.
מה שבברור אני יכול להגיד לך, ש1-3 סטים פעם בשבוע, לא יהרגו לא אותך ולא את אף אחד, רע לא יצא לך מהם. בקיצור חבריקו, כמה אתה חייב לה? |
ציטוט:
בזוקה, יש לך אולי תמונות שנבין למה אתה מתכוון בטן יפה מול בטן שחיפית? אולי זה עניין של מסת גוף? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנת את הרעיון בערך? |
ציטוט:
זה שחיף? http://farm2.static.flickr.com/1331/...b7645be9_o.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ