![]() |
פרוייקט ספרטה
טוב, זה משהו שתכננתי לעשות שנה שעברה אבל לא ממש יצא. הרעיון הוא שמי שבא לו ומרגיש עם עצמו מספיק בנוח - לתת בראש כמו שצריךבחצי שנה הקרובה, כמה זמן לפני פורים לעשות חיטובון ולהתחפש לספרטנים בפורים. זה די פלמבוינטי אני יודע, אבל יכול להיות מגניב לגמרי אם עוד כמה חבר'ה ייקחו את זה כמטרה של ממש וליישם איזה מפגש משעשע בבוא היום.
|
פורים זה חורף - שום סיכוי שאני חושב אפילו על מילה שמתחילה באות "ח" לפני אפריל.
עריכה: אבל רעיון מגניב, אין ספק. |
אמרתי מי שמתאים לו, אני אישית במאסה די רצופה כבר שנה בערך ואין לי בעיה לחיטובון קליל במרץ
|
ציטוט:
|
אמר הבחור עם החתימה של "Spartan#1"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם אתה טוען שלהסתובב חצי עירום עם הלבשה תחתונה בלבד כשגופך חשוף לעיני הכלל זה גיי, אתה בפורום הלא נכון יא באבא |
פש איזה רעיון ענק, לבוא ככה 300 חבר'ה מהפורום חחחחח.. לאיזה מסיבה במרכז לפורים.. דומיננטי,
אבל יש לי עוד כמה ק"ג נחמדים להלביש על עצמי אז אני יוותר, אבל רעיון חריף אחי. |
ת'אמת רעיון חריף.
הבעיה למצוא מישהו לקראת סוך חיטוב בפורים. אני לא חושב שזה ישנה לאנשים תוכניות, ככה שכל מה שנותר לך לעשות הוא לשאול את אותה שאלה חוד שלפני ולראות מה הלך הרוח. |
אני הייתי משלב ג'קאס, זה יכול להיות חזק לאללה.
|
ציטוט:
אני מתאר לעצמי את Sugarzaza דוחף מכונית צעצוע לתחת ואחר כך עושה חקון בשביל להוציא אותה ! צריך להיות חזק :yup: |
אחי....שכחת משהו קטן....פורים=חורף+להיות בלי תחתונים=היפותרמיה חמורה אחושרמוטה....
|
חחחחחחחח יקפאו לכם הביצים
אבל זה באמת רעיון יפה, ממש התלהבתי אולי אני אחשוב על לפורים של שנה הבאה נראה איך זה יסתדר כי בקצב הזה לפורים אני אבוא שחיף עם כל הפציעות שיש לי:d |
באמת רעיון בן **** איך לא חשבתי על זה..
למרות שאין לי חברים שמתאמנים זה יכל להיות נחמד בפורים השנה אני כבר בצבא קצת איחרתי :( |
אפשר גם לעשות כמו השרדות .. שבט ישראלבודי
|
איזה קור בקיץ מה השתגעתם?!?
פורים שעבר חטפתי כוויות משזה שהייתי בחוץ |
אני בעד!!
|
אני ספאמר מקפיצן
|
צריך גם יהיה לארגן פרסים וכלי נשק ואז יהיה אפשר לפתוח במלחמה
|
להיפגש זה לא הבעיה, הבעיה היא התחפושות עצמם והנשקים כל המגנים האלה והכידונים והקסדות והגלימות שיהיה תואם אצל כולם וגם כולם צריכים להיראות מאסיביים ויבשים קיצר רעיון מעולה אבל קצת בעייתי.
|
רעיון טוב, אבל עד שאין 100 קילו אין מצב לרדת
|
אני מקווה להיות 100 קילו עד אז, אבל גם על 95 אני אוכל לעשות חיטובון של אחוז או שניים ולבוא מדוגם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ