![]() |
לגבי ארוחה לפני השינה
למה זה טוב? זה פוגע באיכות השינה כשמערכת העיכול פועלת...אז למה ממליצים על זה באתר באיזשהו מאמר שראיתי..?
|
ציטוט:
|
עד כמה שאני זוכר זה לא פוגע בשום דבר, וגם אם כן אז לא באופן רציני
חוץ מזה שהתועלת גוברת בהרבה מאוד על הנזק שינה = צום |
אין בעיה לאכול לפני השינה.
לרוב, ספורטאים ביניהם מפתחי גוף אוהבים ובצדק לאכול ארוחה עשירה בחלבון +מעט שומן ופחמימה לפני השינה על מנת ולספק לגופנו את כל אבות המזון לפני צום הלילה ( כפי שreshos123 ציין). |
ציטוט:
|
לא חייב לאכול לפני השינה.
אני אוכל לפני השינה כי אני רעב, מה לעשות. |
ציטוט:
|
מצרף לאלה שלא נרדמים שהם רעבים, היו תקופות שהייתי בחיטוב שנה שעברה שהייתי קם בלילה ולא חוזר לישון בגלל רעב מזל שהמציאו את הפייבר 1 בתוספת מים זה אחד הדברים היותר משביעים שפגשתי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תסביר את מה שאתה רוצה לומר, לזרוק הגיגים כל אחד יכול
|
ציטוט:
אם משעמם לך אז לך תביא קצת ביד יא בתול |
תאכל לפני השינה אם אתה צריך, או אם אתה רעב כשאתה במאסה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למשל אני שמעתי שעדיף לא לאכול אחרי 8 בערב, מכיון שאם נעשה כך אז הגוף שלנו יתעסק בלעכל את האוכל. ואם לא ניתן לו אוכל אז הוא יתפנה לצרכים אחרים כמו לחימה במחלות מסויימות, התאוששות, וכו'.. אבל אנחנו מפתחי הגוף לא צריכים להתחשב בזה, הרבה אומרים לי "לא בריא לאכול אחרי השינה" אבל לנו יש מטרות שונות. |
בדיוק
lift, eat, sleep and repeat מעבר לזה הכל חרטה |
בכל מקרה אין תועלת בארוחה הזו כשלעצמה, אפשר גם להפסיק לאכול ב6 בערב, זה לא משנה
|
ציטוט:
כמו שהיה כאשר אוכלים 6 ארוחות |
בזמן השינה הגוף נבנה.
יש האומרים שכדאי לאכול ארוחה עם הרבה חלבון שנספג לאט (קזאין) כדי שלגוף יהיה עם מה לבנות שריר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נכון, הרי החברות הכי מובילות מוכרות חלבון קזאין בטענה שהוא מנה "לפני השינה" שיספג בצורה איטית.
ויש גם קומפלקסים שמכילים חלבונים שמתעכלים בתזמונים שונים כמו סינטה-6. אז לכל אלו אין משמעות ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ