![]() |
שאלה | איזה תרגיל עדיף לדו-ראשי?
פטישים או כפיפת מרפקים?{ניארה לי קוראים לזה כפיפות מרפקים התרגיל הרגיל עם המשקולות חח}
|
ציטוט:
הרגיל , הפטישים עובד על שריר שיושב מתחת לבייספס ויורד לאורך האמה. |
ציטוט:
אין יותר טוב... שלב את שניהם. |
ציטוט:
זה מה שאני עושה :) |
סליחה על הבורות
אבל מזה +1? |
ציטוט:
להביע הסכמה :) או להיות שותף לאותה דעה בדיוק |
הבנתי, אחלה..תודה
:) |
פטישים אתה עובד על הברכיאורדיאליס בכפיפות מרפקים עם דאמבלים אתה מתרכז על הבייספ .
|
ברכיאורדיאליס? זה מה שמקודםmortex ציין?
אתם שוכחים שלא כולם מבינים כמוכם..איזה מילה ארוכה שתיהיה בריא איזה זכרון פנומנלי חח |
כן, מה שהוא ציין.
|
שתיהם עובדים על אותם שרירים
בפטישים יש יותר עבודת אמה ופחות עבודת דו-ראשי והפוך |
מה שמורטקס ציין זה ברכיאליס כופף זורע, ברכורדיאליס רץ מ היד האחורית לקידמית שהוא חוצה במרפק ופטישים עובדים עליו יותר מאשר תרגילים אחרים
|
שניהם...
כול דבר זה משהו אחר ביד.. כמו שתגיד מה יותר טוב לעשות חזה עליון או תחתון אבל רק אחד מהם מבין? |
ציטוט:
אין שום סיבה לעבוד על כל שריר בקובצת כופפי המרפק בנפרד. |
ציטוט:
ועזוב אותך שזה גם בילתי אפשרי!! |
וכשעושים כפיפת מרפקים עם מוט wאז במצב כזה החזקת המוט (אכלסון כזה)על מה זה עובד יותר על הבייספס או הברכיאליס?
|
ציטוט:
כשאתה עובד עם מוט w עובדים כל הכופפים במידה ואתה עושה תנועה מלאה ונכונה. או שאתה מתכוון לפריצ'ר שם גם כן עובדים כל הכופפים חוץ מהברכיאורדיאליס. |
אני מתכוון למוט wבעמידה..
מה הכוונה כל הכופפים? ויש לך איזה סרטון שמראה "עבודה מלאה ונכונה"? (אני רוצה לראות אם אני מבצע כמו שצריך) |
אוי תעשו לי טובה, איזה בולשיט, "לא עובד על הדו ראשי"...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה |
ציטוט:
כרגע עברתי על שתי ספרי אנטומיה שמוסבר שם בבירור שהוא לא עובד. |
חח אבל למה אתם לא עונים על מה ששאלתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה ההבדל בין כפיפה עם מוט ישר לבין מוט W(עם הזוית)? |
הברכיאליס הוא כופף היד הראשי!!! כך שהוא תמיד עובד
אם אתה רוצה לתת ריכוז יותר גדול לדו ראשי אז את צריך להסתכל על איזו תנועות הוא עושה בנוסף לכיפוף. אני יעזור לך כאן- הדו ראשי גם מסובב את היד. לא לכל כיוון אבל את כף היד כלפי הפנים שלך (supinate), אז אם אתה רוצה לתת יותר ריכוז על הדו ראשי אתה צריך לסובב את היד תוך כדי כיפוף של המרפק ואז את עדיין מגייס אתה הברכיאליס ואת הברכורדיאליס. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ