![]() |
העם להכין תה עם תיונים וסוכרזית זה בסדר בתקופת החיטוב יש בזה בכלל פחמימות וקלוריות?
העם להכין תה עם תיונים וסוכרזית שהבסיס הוא רק מים זה בסדר בתקופת החיטוב יש בזה בכלל פחמימות וקלוריות?
|
תשתה חופשי
זה יחד עם קפה,מסטיקים ומשקאות דיאט עזרו לי לשמור על התזונה בחיטוב |
אהה יופי תודה וזה גם אפשרי לעשות עם אפקת קאקו עם סוכר זית על בסיס של מים זה בכלל טעים?
|
ציטוט:
|
אבל תיוני תה זה בסדר? ומה בנוגע לתיוני תה בטעמים כגון תפוח וכו?
|
וגם קפה עם סוכרזית?
|
ציטוט:
סתם אחי שתה חופשי |
כן אחי אבל רציתי לשאול עפ תה בטעמים עם סוכרזית זה בסדר? וקפה שחור עם זוכרזית אין בזה קלוריות?
|
אני לקחתי את המלצת סיקס פאק :)
אני שותה תה ירוק סנצ'ה אורגני כבר הרבה זמן , עם כל ארוחה מביא המון תועלת לא צריך לא סוכר ולא סוכרזית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני גם שותה את זה, אבל זה במשקל :eek: אתם קונים את זה בקופסא? |
מזה סיקס פאק? ואיפה איפשר להשיג תה ירוק סנצ'ה אורגני
|
ציטוט:
|
חחחחח ...
אני קורא לו בכינוי כי הוא לא מעוניין שיכתבו את שמו כאן .. :whistle: הוא המליץ לי ונתן לי מחקרים בקיצור קוראים לזה תה סנצ'ה יפני אכן .. אבל חשוב מאד לשים לב שהוא אורגני אחרת כל התה הזה יכול ללכת לפח כי מי צריך תה מנקה רעלנים אם כולו ספוג בהדברה :flowers: |
ציטוט:
|
יש לי עכשיו 4 חבילות של 150 גרם
זה מספיק לי לכמה שבועות אני שותה עם כל ארוחה , במקום מים גם טעים וגם מועיל .. נ.ב זה של חברת ocha קיבלתי משלוח אחרי יום עם ups בקרוב אני יקבל משלוח של תה סנצ'ה מגרמניה ביקשתי מחבר של אבא שלי .. נראה אם יש הבדל |
ציטוט:
או שזה בא לך בקופסא? |
|
מישהו יודע אם התה הזה מגיע באריזת סיקס פאק ?
:ppppppppppp |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לא פשוט תזמין |
ציטוט:
|
אתה מאלה שמחשבנים את הקלוריות במסטיק?
|
ציטוט:
|
ותגיד איפשר לרכוש את התה הירוק אורגני מחנויות טבע וכו' וזה עוזר ליציאה בשירותים? וזה בלי פחמימות וקלוריות?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ