![]() |
יש פה מישהו שעושה בזה לחיצת חזה או כתפיים?
ציטוט:
שמעו בחדר כושר שלי קנו את הכלוב הזה ואני מתלבט אם להעביר כמה תרגילים אליו תציעו אתם תיקון:http://img142.imageshack.us/my.php?i...ksystemjp0.jpg |
זה החלום שיהיה כזה דבר במכון כושר שלי.
זה כלוב, הדבר הטוב ביותר בשביל סקוואט. |
ציטוט:
|
קשה להבין מהתמונה.. המוט שם זה כמו סמית' או חופשי?
|
ציטוט:
זה גם טוב ללחיצת חזה, בכלל לא רע. בכלל, אם אתה רוצה לעשות חדר כושר בבית, אתה צריך רק כלוב, מוט אולימפי, סט משקולות, 2 דאמבלים וספא. |
ציטוט:
|
כן אני עושה בזה חזה עליון ובתוכנית הקודמת הייתי עושה כתפיים,אחלה דבר מאוד ממוקד על השריר אם יש לך במכון אז תרביץ עבודה.
|
אם אתה עושה במוט חופשי בשום פנים ואופן אל תעבור לסמית'.
זה כמו לנסוע על bmw ולשאול אם כדאי לקנות פיאסטה 82 בלי אגזוז. |
ציטוט:
|
אתה עושה צחוק?
אם היה לנו כלוב בחדר כושר הייתי עושה את כל האימון על זה זה בטח הזמינו מחו"ל, לא ראיתי כלוב כזה למכירה בארץ איזה השקעה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
כל מי שאומר סמית':
מה אתם מפגרים? אתם לא רואים שזה כלוב חופשי? המוט נמצא על הדברים האלו שזזים... ודבר כזה זה השקעה בטוחה, חלום. |
ציטוט:
|
אז הוא הביא תמונה לא נכונה.
|
נו באמת מביא תמונה של כלוב הארדקור מטורף ומתכוון בעצם לסמית'
חרפה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובחיאת תענו על השאלה למה חופשי עדיף מסמית' |
ציטוט:
|
"והיתרונות של הסקוואט לא נגמרים פה . כ75 אחוז משרירי הגוף פועלים בעת ביצוע סקוואט (העיקריים שבהם זה הגב ,הטרפזים ,הגלוטיאוס (או בקיצור הטוסיק) ושרירי התאומים בנוסף להאמסטרינג ) ,הסקוואט הוא התובעני ביותר מבין תרגילי המשקולות החופשיים ,ובנוסף לאפקט בונה מסת השריר שלו ,עוזר לשפר סיבולת שרירי וסיבולת לב ריאה (כל מי שביצע סט קשה של סקוואט יודע כמה נושמים חזק בתרגיל הזה) "
http://israelbody.org/index.asp?cate...rchparam=חופשי |
ציטוט:
כי העברתי את רוב התרגילים שלי לסמית'(לחיצת חזה,לחיצות כתפיים,סקוואט,אחיזה צרה) והמטרה שלי כמובן לעלות במאסה ובסמית' הרבה יותר נוח לבצע תרגילים כי זה מייצב ובחופשי אין תמיד איזון |
מכיוון שבחופשי אין תמיד איזון אז השרירים המייצבים שלך עובדים, לעומת הסמית' שבעצם מייצב אותך אז שם הם לא עובדים.
|
אני עושה שם לחיצות חזה
|
אז אם אני עובד על מאסה לא כדאי לעשות בסמית'?
|
אלוהים אדירים, לא הייתי באותה תקופה אבל צריך להחיות את הצ"י.
|
ציטוט:
ספא בבית זה וואחד דבר... רק אני לא רואה איך זה הכרחי לאימון, זה סתם לוקסוס. וד"א שכחת ספה :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ