![]() |
מה העונש על החזקת כלב מסוכן?
עריכה: לא משנה מצאתי
|
אם אני לא טועה זה קנס והרדמה של הכלב
אבל יש כלבים שמותר להחזיק בתנאי שהם מסורסים |
הנה מצאתי את העונשים...
ציטוט:
|
ד"א מישהו פה פעם החזיק כלב מסוכן ללא רישיון?(פיטבול, אמסטף, רוטווילר, בול טרייר וכו'..)
איך הסתדרתם עם החיסונים והבדיקות והכל? |
חחחחחח אם השמטרה תבוא לשכונה שלי תקח יתר מ 50 ילדים לכלא חח
|
האמת שאני לא יודע אם המשטרה ממש מקפידה על זה...
הבעיה מתחילה שאנשים וערסים למיניהם מחזיקים פיטבולים ואמסטפים לקרבות כלבים במקום לגדל אותם כמו בני אדם.. אפשר לגדל פיטבול ואמסטף וכל הכלבים האלה לתפארת, הכל תלוי איך אתה מחנך אותו, לא מרביץ לו וכו'... נגד כלבים אחרים יש להם פיוז את זה אני יודע... הם קשים, אבל היום כל אחד ששומע פיטבול אמסטף ישר אומר "כלב רוצח". חבל..... תראה איזה גור חמוד... כלב יפה לאללה.. (הייתי רוצה אחד כזה :) http://photos-b.ak.facebook.com/phot...53481_3340.jpg |
בשכונה שלנו הכלבים שותים דם :) :d
|
ציטוט:
כזאתי יש לי בול רק ששלי רוצחת והיא בת חודש וקצת |
תגיד יש אצלכם דוגו ארגנטינו? אם אתה מכיר את הכלב הזה..
|
ציטוט:
ומה אתה עושה בנוגע לחיסונים ולבדיקות? |
|
ציטוט:
|
למה שתחזיק כלב בלי רישיון וחיסונים?
|
אנחנו חיסנו וסירסנו את האמסטף שלנו, הדרישה דורשת גם שהכלב יהיה עם רסן זה אנחנו פחות מקפידים כי הכלב מאולף ולא תוקף בני אדם ללא סיבה p:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל שצריך ונותנים לו הוראה, הוא תוקף. |
מה הסיבה שאתה רוצה לגדל כזה כלב? כי לפי התמונה שיש לך בחתימה זה לא "כי הוא חמוד והוא יגן לי על הבית"
|
האמת פעם הייתי נרתע מהכלבים האלה כי תמיד אמרו "משוגעים, כלבים מסוכנים, לא משנה כמה שתחזיק אותם בסוף הם יתקפו את הבעלים"... אבל אחרי שהכרתי וראיתי כמה פיטבולים הם כאלה כלבים חמודים... הם חזקים ועקשנים אבל הם לא תוקפים סתם... תכלס הם מחזירים אהבה.
לא יודע בא לי הרצון לגדל אחד כזה... (היה לי ויסלה כלב ציד... כלב כ"כ טוב) ולא הבנתי אם אפשר לקבל רישיון גם אם מסרסרים את הכלב והכל? (לבחור עם האמסטף) אבל אחרי הכל זה כלב לא חוקי ככה שלא נראה לי שאפשר... |
כאלה חמודים
איזה כלבים חמודים שקורעים פנים של ילד בן 6 לגזרים ..
ולועסים איזה ראש של ילדה בת 4 פוצי קוצי מוצי ... אין פלא הם לא חוקיים ... |
ציטוט:
|
אחי ככה זה שהבעלים הוא ערס מסריח שנותן מכות לכלב שלו כל היום למה אתה מצפה?
|
לא קשור אחי... מה לעשות כלב זה לא בנאדם תאלף פיטבול כמה שאתה רוצה .. בסופו של דבר באחד מן הימים
הכלב מאבד את העשתונות רק לרגע קצר וקורע איזה מישהו לגזרים ... אין לך איך לברוח מזה.. אחד המקרים שהילד נאכל לו הפרצוף למוות היה על ידי פיטבול מאולף .. שלא נתנו לו מכות ולא נעליים .. והוא גם לא של ערס.. וזה הילד של המשפחה שהם הבעלים של הכלב .. אחי הכלב הזה רוצח .. ככה זה .. |
ציטוט:
|
ran7 לא דיברתי על זה זה שיש לו אמסטף... דיברתי על המקרה בכללי של כל התקיפות האלה...
יש הרבה סתיגמות חברים... אבל מה אני אגיד לכם.. התרשמתי לטובה מהכלב הזה.. הוא מסוכן שצריך, ואין שום סיבה שהוא יתקוף את הבעלים.. למה שיאבד את העשתונות? |
טאחלס?אין כזה דבר באמת כלב מסוכן...יש בעלים מסוכנים..
יש לכם בחור בצפון שמגדל אצלו בבית את כל הכלבים שנחשבים להכי מסוכנים(פיטבול ואמסטפים בעיקר) אבל מה?כל אחד אם אופי כמו שלו לא נובחים הרבה משחקים לא נושכים...זה הרבה תלוי גם בחינוך ובתשומת לב שנותנים לכלב. |
ציטוט:
כי ככה זה ... וזה גם מקרה להבדיל אלף הבדלות בין דוב לפיטבול כמובן ... אבל זו דוגמא שחיות אינן צפויות .. פיטבול זה כלב תוקפני מטבעו, הוא לא סתם "רוצח". אתה לא יכול לאלף פיטבול ... בסוף הוא מתפחלץ אפילו אם זה רק לרגע קצר ... כי הוא תוקפני ואגרסיבי ביותר מטבעו ... אתה לא יכול לדעת... וחבל לקחת את הסיכון ... |
אמיר אני לא יכנס איתך לדיבור באינטרנט למה אתה עדיין בחיתולים..
מאיפה אתהה ? |
חבר'ה בבקשה לא להתחיל עם הריבים דרך האינטרנט בחייכם תהיו בוגרים...
|
ציטוט:
נרגעו הרוחות .. חזרה לעניין :) |
לא הבחור צריך להיות מספיק גבר שיגיד מאיפה הוא......
כי זה לא היה במקום בכלל מה שהוא אמר! |
אוקיי יש משהו במה שאתה אומר כי לא סתם היו מוציאים חוק כזה... אבל עדיין יש המון אנשים ברחבי העולם שמחזיקים כלבים כאלה והרוב לא תוקפים... הפער בין אלה שמחזיקים כלב כזה ותוקפים לבין אלה שלא הוא גדול ואת זה חשוב שתדע... בנוגע להוא תוקפני מטבעו... זה ידוע כי הוא כלב אגרסיבי דומיננטי ועקשן, זה האופי שלו... אבל עדיין החינוך יכול לעזור מאוד ותמיד יש סיכון זה ידוע.
תשמע, אחרי הכל אלה כלבים שהיו מיועדים והוכלאו למטרה אחת: קרבות. אבל עדיין זה לא אומר שאי אפשר להחזיק אותם ולהתיידד איתם... שהייתי בארה"ב אצל דוד שלי, היה לו 3 פיטבולים בחצר והם היו נאמנים וצייתנים באמת... אבל מה שהלכתי איתו ברחוב עם הכלבים הם ראו איזה אמסטף או בול טרייר אם אני זוכר נכון והם ישר נדלקים.. אבל משום מה הוא הצליח להרגיע אותם.. יכול להיות שביום אחר הם היו תוקפים.. שמע זה תלוי בהרבה דברים וכמו שאמרת זה אם לקחת את הסיכון או לא... |
ציטוט:
אני הייתי לוקח כלב אחר :) אבל שוב זו החלטה של הבעלים.. חוצמזה שזה לא חוקי להחזיק אותו בכלל ותחשוב איזה חרא זה, אם יום אחד אחרי 4 שנים שאתה כבר התיידדת עם הכלב ואתה אוהב אותו יבואו ויקחו לך אותו ולא תוכל לעשות כלום ... חבל על הכאב לב גם |
זהו בגלל זה שאלתי את זה... מה אני אתיידד איתו והכל ואני אאבד את הכלב? זה כמו לאבד בן אדם זה אשכרה כאב לב מי שהיה לו כלב פעם יודע את זה..
|
ציטוט:
ויש לי עכשיו אחד , קוקר ספנייל אנגלי חמוד רצח :) |
איזה כלבים היו לך?
היה לי רועה גרמני ו-ויסלה(פוינטר).. |
ציטוט:
היה לי טרייר מעורב (זה שנפטר אחרי 15 שנה) היה לי אסקית גזעית יפהפייה שמסרתי (כי אין לנו חצר פה זה בניין קומות) מסרתי אותה לחבר שיש לו בית פרטי שתיהיה בחצר ... בלאגניסטית לא קטנה .. וזאב (רועה גרמני) שמסרנו גם .. את אלה שמסרנו מצאתי , ברחוב ? היו מטופחים ונזרקו מאיזה שהיא סיבה.. מצאתי להם בית :) אני מת להביא דוברמן ... אלה עם האף הארוך ... |
ציטוט:
תגיד ברצינות, לא נמאס לך לזיין בשכל? כל אשכול אתה בא ופשוט מוציא כ"כ הרבה שטויות שזה מדהים |
ציטוט:
|
אני אישית מגדל פיטבולית היא עוד מעט בת 3
התקשורת בארץ שטפה ת'שכל לציבור,הם הוציאו לגזע הזה שם של רוצח שאיאפשר לשלוט בו וכל מה שהוא עושה זה רק נושך.. הכלב הזה אינו תוקפני לאנשים מטבעו,אבל כן אם הוא באמת יתקוף זה לא יהיה כמו תקיפה של פינצ'ר .. הכל אבל הכל תלוי בבעלים,אם תחנך את הכלב טוב הוא יהיה כלב טוב כשיורים ברובה,אם מי מאשימים את הרובה או את היורה? |
mortex כמה שטויות אתה כותב..
BodyKilo וboris92 צודקים לגמרי. הכל מתחיל ונגמר באיך אתה מחנך את הכלב, בבעלים. מכלב כלב אתה יכול לעשות רוצח או לעשות ממנו אחלה כלב.. אני מכיר אנשים עם פיטבולים והם כלבים מדהימים :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ