![]() |
סתם תמונה ספונטנית
סתם ידידה שלי צילמה אותי לפני כמה ימים והחלטתי לשתף פה אתכם...
בן 17....... מצב רפוי לגמרי... סתם תמונת חזון.... ידיים יצאו על הפנים אבל לא נורא תהנו http://i34.tinypic.com/34yoeae.jpg |
אחלה חזה ממה שאפשר לראות תמשיך ככה .
|
אתה בסטודיו לריקוד או משהו?!?!
בקיצור אחלה חזה... |
כמו שאמרו אחי אחלה חזה רואים אותו יוצא יפה פעם הבאה תן לנו תמונות יותר מובנות שנראה מצב כולל
|
חחח אחי אחלה חזה
אני אוהב שאנשים אומרים תהנו חחח.. חחחחחחחחחחחחחחחח עוד לא.. חכה שאני יביא תקרם ידיים ! |
ציטוט:
ולא אני לא בסטודיו לריקוד שם זה סתם איזה אולם |
סתם תגובה ספונטנית - תסגור את הרצועה של השעון
|
ציטוט:
|
אלה שמעלים תמונות לא קשורות לקטגוריית הגולשים? או אלה שמגיבים להם?
|
אם לא היו רואים תחזה לא היה אפשר לחשוב שאתה בכלל מתאמן בשיא הרצינות:(
תעלה תמונות נורמליות יותר חביבי. |
ציטוט:
התמונה הזאת היא במצב רגיל שלי ביום יום ללא שום כיווץ או משו כזה או אחר... שגם את הצד הזה צריך לראות לפעמים... לא נאה לך, אל תגיב.... עדיף מתגובות כאלה |
לא רואים ממש שאתה מתאמן תמשיך לעלות במאסה
|
ציטוט:
בכל מקרה לפותח הנושא: אחלה תמונה, רואים חזה מפותח. ידיים גם קצת. תעלה עוד תמונות בצורה נורמלית. |
מצטער להגיד אחי אבל אתה ניראה מתחיל, זה מוגזם להגיד "אחלה חזה" אבל יש מבנה סבבה אחי ,
ורואים שאתה רציני ואתה גם חבר של אסף - אז בכלל הוא משפיע עליך לטובה אז יאללה אחי פרק =) |
סורי שיצאתי עליך אני עצבני רצח בכללי - אבל אם אתה רוצה תגובות שיתנו ביקורת כמו שצריך אז תן לראות גוף ולא גופיה ומכנסיים אחרת על מה אני יגיב? על הקצה של החזה שרואים?
|
ציטוט:
לפותח הפוסט החזה שלך נראה טוב ידיים נראות קצת חלשות תקן אותי אם אני טועה תעלה עוד במאסה ותראה מצויין אחי.. |
ממ התמונה הזאתי מלפני שבוע משהו כזה.. יש לי עוד תמונות חדשות.. רוצה שאעלה?
אבל גם התמונות החדשות לא בדיוק הכי מעולות. הם מטושטשות משהו. מחפש מישהו שיצלם אותי כמו שצריך.. הא ותודה. זה הכל עניין של השקעה :) |
תאמת אם לא הייתי רואה תחזה שלך לא הייתי חושב שאתה בכלל מתאמן
|
מאסה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חזה יפה לפי התמונה תפנק אותנו בעוד כמה תמונות .
לילה טוב לכולם 1 בלילה 8ואני כבר עיף {אנמי ממש שמח שסוף סוף נרשמתי לפורום אחרי אמון זמן שגלשתי בו } |
מזה האשכול הזה?
|
למה לזלזל אם תשימו לב בין הבייספ לאמה יש רווח כזה אני חולה על זה.. וכן רואים שהוא מתאמן..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ