![]() |
2 תמונות חדשות.. קצת יותר אסטטי שזוף ופרופרציונלי :)
:p2 תמונות חדשות שלי...
גובה 1.85 ס"מ משקל: 81ק"ג אחוז שומן: 9% כרגע בהפסקה של שבועיים בגלל אילוצי צבא מעיקים:mad::mad: עוד חודשיים למנאייק!!!! :idea::idea: לתמונות: 1 http://img377.imageshack.us/img377/4...2008121yi1.jpg 2 http://img185.imageshack.us/img185/9...2008115jp1.jpg יאללה להשתחרר כבר!!!!! |
:|
סקסי:) |
טנק'ס מאמי
|
יד אכזרית
|
נראה מצויין , דוגמן פיטנס כמו שאתה רוצה :)
חזה בפיגור קל . |
יפה מאוד
|
|
אחלה גוף, בול לפיטנס.
עוד 100 יום? :( מקנא |
נראה טוב,רק צריך לשפר את החזה.
|
נראה מצויין גוף יפה משקל טוב גובה בן **** הכל במקום חח.
|
ציטוט:
אז נכון שהחזה קצת בפיגור אבל זה רק כי היד פשוט עצבנית! לטעמי מיליון דולר |
יפה מאוד! גוף חטוב ואסתטי.
כמה זמן אתה כבר בחיטוב? והאם השתמשת בשורפי שומן כלשהם? :) |
גוף יפה מאוד אחי..
|
לא אמיתי!!!
אני רוצה גוף כזה!!!
איך? כמה? למה? איפה? קונים אחד כזה???? אפשר לעשות ניתוח :):):):) לא רציני אחי.... כמה זמן אני מגיע לדבר כזה....???? נו ראיתם דרך אגב...יותם ברח לאוסטרליה???? :mad: טוב אחי תן ת'סודות!!!! אל תשמור רק לעצמך.. |
אחי יש לך אחלה גוף לדוגמנות..
לא שזה לא גוף טוב פשוט גוף פיטנס.. |
גוף מצויין גבר כמה זמן אתה מתאמן? ומה ההיקף יד?
|
אחלה אלכסונים אחי!
אסתטי אחושרמוטה !! גדלת יא חביבי (: |
לא רע, אבל יש לך הרבה מאסה להעלות בשביל דוגמן פיטנס
|
סוסון
|
יפה מאוד, הגוף בכללי נראה טוב, אבל יש צורך בשיפור החזה, מה היקף המותן שלך ?..
בכל מקרה, בתמונה ה-1 היד יצאה ענקית, לאומת שאר התמונות, כנראה בגלל הזווית. תעלה תמונות פרונט, ופרופיל, כך נוכל להגיב בהתאם. כשאני אומר ענקית, היד נראת כמו 44 לפחות, ולפי הנתונים שלך, זה לא הגינוי. כי בשאר התמונות היא נראת באיזור ה 39. בכללי גוף מצוין, מסה יפה,חיטוב מרשים, מותן מאוד צרה, גב נראה לא רע בכלל.. יש לך עתיד טוב בדוגמנות, אולי כדי שתנצל את זה. בהצלחה! |
גוף מצוין אחי .. אבל פעם לא היית יותר מפותח ? זכור לי שפעם ממש התלהבתי מהגוף שלך ..
ככה או ככה אחלה גוף אחי תמשיך ככה ! |
ציטוט:
|
אם הייה לי גוף כמו שלך כמה בחורות היה לי וגם אחרי הכל הייתי דוגמן אני מדבר ברצינוות גוף נדיר אחי ..חסר עוד 5 קילו מסה ובן ****
|
יאא אני זוכר תמונות שלך איך גדלתה יזין עכשיו נזכרתי דנידין תראה להם תמונות קודמות שלך הם בטוח יתלהבו.
|
ציטוט:
ודנידין אחי אתה נראה פשוט מעולה אין מה להגיד.. אפשר להבין שהמטרות שלך הם לא לגדול לגודל ענקי אלא לשמור על פרופורציות וגוף פיטנס אז נראה מעולה :ok: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולדעתי חסר לו מעט משקל להיות דוגמן לא ? |
אחלה גוף :) רק לשפר קצת את החזה
|
כל הכבוד !
קצת קשה להאמין שאתה על 81 קילו, אבל עם הגובה שלך אז כנראה שכן . הגובה שלך כמובן מצויין לדוגמנות, אתה חייב להעלות עוד כמה קילוגרמים של מסה ואתה תיראה סוף הדרך. בהצלחה אחי |
לפיסטנס הוא צריך עוד מאסה
|
גוף אסטי יש מאסה אדירה בידיים מה ההיקף?
הייתי אומר לך לתת דגש על החזה ויש לך גוף מושלם. |
נראה טוב אש [= עם השיער הזה אתה משרת ?
|
חיטוב בן **** אחי.
|
שאני חושב על זה אף פעם לא ראיתי תמונה או שהיה בהודעות שלך איזכור לתקופה של מאסה.
אף פעם לא עשית אוף? |
ציטוט:
|
זוכר אותך עם יותר מאסה משום מה.. אבל עדיין נראה בן ****... אחלה גופה... עוד חודשיים נשאר לך? יפה... :)
|
מה מסה תיראו איזה דוגמנים שחיפים יש על מה אתם מדברים יש לך מסה מעולה.
|
אין שיפור...(זה לא אומר שהגוף שלך לא נראה טוב*)אבל אני מאמין בשביל להיות דוגמן (רגיל)פה בארץ אתה תתקבל ,בחו''ל אני בספק רב.
בהצלחה חביבי ואורי מה אתה גנוב??הוא צריך לקנא בך יא מסטול |
אחלה של חיטוב ומסה יש
עוד 6-7 ק"ג שריר אתה נראה מיליון דולר |
גוף חטוב ואסטתי, אחלה יד! נראה כאילו שאר הגוף טיפה בפיגור מאחורי היד. נראה כאילו גפ הטרפזים בפיגור אבל התמונות לא ברורות כל כך.
בכל מקרה ממש אהבתי את האלכסונים שלך! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ