![]() |
איזה מוזיקה אתם שומעים באימון ?
מוזיקה
|
אני לא סובל רוק אבל זה הדבר היחידי שממריץ אותי, חוץ מזה יש גם כמה שירים לועזיים נחמדים כמו stronger של knye west..
|
לא שומע כלום.
|
את הנשימות שלי. לפעמים גם כל מיני אנשים שטוחנים במוח.
אה לפעמים אחרים פותחים טלוויזיה או רדיו, אבל אני מתאמן כעיקרון בלי כלום. |
מה ששמים במכון
|
ציטוט:
|
מטאלD:
|
אני מביא מוזיקה שלי רק כי אני שונא את מה ששמים במכון בעיקר שירים מעצבנים כאלה משנות ה70
משהו הפוך לגמרי ממה שצריך לשים במכון אז אני שומע rap/rock עשיתי רשימה של שירים עצבניים בMP כמה דוגמאות: 2pac - Ambition as A Ridah snoop dogg - Murder Ink Xzibit - Get Your Walk On The Game - One Blood Jadakiss - Knock Yourself Out וקצת רוק Element Eighty - Bloodshot Nonpoint - To the Pain Disturbed (כמובן) Adema - Giving In Shinedown - Burning Bright deezer.com |
ציטוט:
metal! כל הארדקור מטאל שניתן לשים עליו ידיים ... דברים איכותיים ומעט power metal כי המקצבים שם מהירים וזה בא טוב המלודיות |
טראנס, האוס, רגאטון היפ הופ
|
Ac/dc !
מטאל... רוק כבד... |
האוס ודומה
|
את המדריכה כל הזמן מעירה כמו מטומטת!!!!!!!!!
תשים מגבת.תנשום יותר בזמן תרגיל, שים סוגרים אפילו בחימום אבל כל שניה, תחזיר משקולות אנשים כאלה צריך להרוגגגגגגג |
ציטוט:
|
כמה שירים חזקים של nickelback...
למי שאוהב רוק- I Don't Have throw_yourself_away follow_you_home Do This Anymore Old Enough next_contestant side_of_a_bullet Hangnail Animals Breathe someone_that_youre_with Where Do I Hide Little Friend Just For |
ניקלבק? הגייז האלו?
אני נצמד לדברים האיכותיים של פעם, כמו ac/dc, queen. יש את לינקין פח ולימפ גייזק, כמה גייז יש בעולם הזה. גייז! |
ציטוט:
(הודעה קצרה...) |
ציטוט:
שמעת פעם אתה שירים שכתבתי? |
ציטוט:
מה קשור השירים שכתבת לעובדה המובנת מאליה שניקלבק הומואים ? |
ציטוט:
לך תשמע מייקל ג'קסון |
eye of the tigerrr!
|
ציטוט:
הכל נשמע אותו דבר, וזה אומר שאם שיר אחד הוא גרוע, אז כל השירים ככה. אני מקווה בשבילכם שתעברו את השלב הזה, גם אני הייתי שם בכיתה ו', אם אתם שומעים את לינקין פארק וגרין דיי כבר יותר משנה אני מציע להיבדק. |
ציטוט:
גרין די זאת אחת הלהקות |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה קובע טעם של מוזיקה של בנאדם לפי גילו, ומשכנע את עצמך שזה אמיתי ונכון .. מעל 3 שנים אני מציע לך להבדק.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ