![]() |
חשיפה של עוזי...
אוקיי אז ככה לה התקדמתי ממש אבל רואים שינויים...
מטרה - עוד 5 קילו מסה ואז חיטוב ל8 קוביות{: גב לפני http://img392.imageshack.us/img392/1228/212ov4.jpg גב אחרי[תגידו אם יש שינויי...] http://img347.imageshack.us/img347/493/gfgftj1.jpg תמונות בטן... http://img451.imageshack.us/img451/8647/p1011158xv1.jpg http://img451.imageshack.us/img451/8179/p1011172dr8.jpg בע בי חברים{: |
יש שיפור כמה זמן אתה מתאמן נתונים וזה...גב נחמד למתחיל אחוז שומן די נמוך ידיים די קטנות
|
העיקר שיש שיפור{:
מתאמן במכון קרוב לחודשיים ועוד חודש וחצי של אימונים בבית לפני המכון... גובה 177 בערך משקל 61-63... היקף יד בסביבות 32-33... |
שינוי נחמד אבל מסה!!
|
שינוי סבבה
לדעתי פשוט פה בתמונה ה2 פרסת את הגב ובתמונה הראשונה החזקת אותם קצר.. אבל סבבה תמשיך לעלות אחי אגב מה הפרש זמנים בין התמונה הראשונה לשניה ?< |
שינוי טוב בידיים גב וכתפיים
חסרה עדיין מסה אבל יש שיפור יפה |
שום חיטוב ושום נעליים רואים לך בנתיים ריבועים אז מה אתה בוכה ?
תעשה מסה לפחות עד 70-75 ואז תחטב |
אהה רגע למה יש בתמונה הראשונה שלוש נקודות חן במד שמאל ובתמונה השנייה אין , מזה משהו
מוזר אתה בטוח שזה אתה , או שאני טועה תגיבו אתם |
זה אני אחי תסתכל טוב...
|
יש שיפור אבל אתה אפילו לא צריך לחשוב בכיוון של חיטוב יש לך עוד הרבה לעלות אחי.
אז קדימה למטבח!!!!! |
אני מדמיין או שאמרת חיטוב
|
חיטוב דחוף, אתה לא תשיג כלום מסתם עלייה מלוכלכת :)
סתם, שיפור נחמד, תתחיל לעלות במסה. |
ציטוט:
אחי לחודש חודשיים של אימונים אתה בסדר גמור אבל תרביץ מסהההה!!!!!:diractor: :wiggle: |
יש שיפור, עכשיו תמשיך כך!
|
סכין מזלג תקח מהרררר
|
תאכל והרבה אוכל מזין,תעבוד קשה ויאללה מסה,מסה, איזה חיטוב ואיזה נעליים יש לו אחוז שומן נמוך! בהצלחה,רואים שיש שיפור כל הכבוד!
|
לא הבנתם אותי...
אני אומר שאני יעלה עכשיו 5 קילו אולי מלוכלך אני לא יודע ואז אני יעשה חיטוב {: |
הבנו טוב מאוד,
אם תעלה 5 קילו מלוכלך ותעשה חיטוב לא ישאר לך כלום, אולי קילו וחצי, בקושי יראו את זה.. תכוון לאיזור ה10-15 קילו, ואז חיטוב, תעשה עד סוף מאי מאסה ואז רק תחטב לקיץ, גם ככה בטח לא תעלה יותר מדי בשומן.. |
אין לי זמן בקרוב קיץ ואני רוצה ליוהת חטוב בקיץ אני לא מאמין שאני יעלה 10-15 קילו זה המון...
וגם המטרה שלי זה לא ליוהת חיה פשוט גוף חטוב אני אוהב אם משקל ממוצא... אבל שיופר יפה דפקתי אתם לא יכולים להגיד שלא... |
בקרוב קיץ?
אחי עם עוד 10 קילו, אחרי חיטוב נניח 5-7 קילו, אתה לא תיהיה חיה יהיה לך גוף של גולש כזה... |
סבבה אחי אני ינסה לעלות....
שיהיה לי בהצלחה!!! אני יעדכן תמונות מדי פעם... |
סכין מזלג
צלחת כוס מטבח מטבח סלון מטבח חדר שינה מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח מטבח |
שכחת גם מכון :)
כן,לעלות במסה,תעלה לפה תמונות עוד כמה חודשים כדי שיהיה אפשר לראות הכי טוב. |
אחלה שיפור אחי :)
אבל יש עוד מסה ארוכה לפנייך בהצלחה גבר!:jockey: |
ציטוט:
|
אני ימדוד מחר היקף יד אני יגיד במדויק כמה...
אבל מה שבטוח זה לא 28 |
מסה!,מסה!,מסה!
|
ההיקף שלך מקסימום 29 באמת
|
:)
ציטוט:
ההעיקף שלו לא יותר מי 28 27 לא רציתי להגיד אבל אם דיברתה אז יאללה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכתפיים נשארו אותו דבר לא נראה שהיד גדלה בצורה משמעותית. אולי הגב קצת |
שיפור קל, עדיין חטוב גם אחרי העלייה הקטנה במאסה. תמשיך לעלות במאסה, אין לך מה לחשוב על חיטוב
|
עוד חודשיים אני יביא תמונות חדשות מקווה עוד חודשיים לעלות 3 קילו בערך...
וליהות אם אותו אחוזי שומן{: |
עוד שאלה לפי מה שוראים יש לי גנטיקה טובה!?
אני יכול להגיע לגוף טוב!? |
עלק היקף 32 הגג של הגג זה 29..
לי יש 28 ושלי ניראית יותר גדולה |
לדעתי יש שיפור יפה מאוד, קיבלת קצת מבנה, אבל עדיין הדרך רחוקה.
קח עצה ממני, תצטלם כל 3 חודשים, זה פרק זמן שניתן להבחין בשינוי. ביי דה וואי, מצחיקים אותי כל הילדים שצוחקים על יד 28 בזמן שלהם יש 28.1 |
.
ציטוט:
|
אל תשכח שהשינוי הזה הוא כולה בחודשיים (?)...
|
כול מי שלא מאמין יש לי 31 אפילו וחצי עד מחר אני יצלם תיייייייייד
עריכה... איך אני לא סובל אנשים שחושבים שאני משקר... למהש שאני ישקר!? לא אמרתי יד 50 כולה 32!!! אז שתקו!! |
חבר'ה אני בן דוד שלו ואני רואה אותו כול יום מגיל קטן ולא מזמן גדל לו היד כי הוא נרשם למכון כושר..... ויש לו 31 הוא לא משקר למה קשה לכם להאמין אנשים פעם אחד פעם אחד תעודדו בנאדם במקום רק לרדת עליו ):
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ