![]() |
מה התחליף לסוכר ענבים{:?
נושא...
|
תמרים , בננה , אבטיח ואפשר גם צימוקים או תפוח נגיד...
|
מלון גם..
|
תפוח בננה .........תמרים
|
בתפוח יש הרבה סוכרים???
|
תפוח לא מתאים רק מה שעם אינדקס גליקמי 70+
תמרים אבטיח |
מלטודקסטרין הכי דומה לסוכר ענבים
גם ערך גליקימי גבוה, וגם קל לשתות אותו בכמויות אני אישית ביום של אימון צורך ממנו כ-250 גרם פחמימה |
ציטוט:
|
13 שקל לקילו
|
^אחי רבע קילו זה לא הרבה מידי? חחח זה 1000 קל'!
או שאתה גם צורך סתם במהלך היום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בסוף אתה עוד תקיא את הנשמה |
הקטע בסוכר ענבים שזה דקסטרוז - חד-סוכר.
זה אומר שזה סוכר שמורכב ממולקולה אחת מה שגורם לו להספג הרבה הרבה יותר מהר מתמרים ובננה שהסוכר שלהם זה פרוקטוז (שד"א הוא נספג אפילו לאט יותר מסוכר רגיל של קפה) ולכן חבר'ה.. מי שרוצה להיות מקצועי משתמש בסוכר ענבים עם השייק אחרי אימון! :d |
ציטוט:
איך אתה יודע שזה מלטודקסטרין? |
רשום על זה וגם זה ממקור אמין
|
ציטוט:
|
ציטוט:
wtf is מלטודקסטרין? |
ציטוט:
וגם את החלבון שבא מהשק הגדול בלי טעם נמאס מהר אבל מחיר לא רע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה משק של 25 קילו |
ציטוט:
א"ג נמוך |
ציטוט:
לכן, מי שרוצה להיות מקצועי, צריך לאכול אחרי האימון. זה לא חייב להיות שייק, זה לא חייב להיות סוכר ענבים. זה חייב להכיל פחמימות, זה חייב להכיל חלבון וכדאי שזה יהיה סמוך פחות או יותר לאימון. השייקים מאוד נוחים, אבל לא הכרחיים. |
ציטוט:
|
לא, יש עדיפות לא"ג גבוה.
"a high GI CHO-rich meal appears to be beneficial for glycogen storage after the exercise by promoting greater glucose and insulin responses." Journal of PHYSIOLOGICAL ANTHROPOLOGY and Applied Human ScienceVol. 23 (2004) , No. 1 pp.1-6 |
ציטוט:
להתעניין לא יזיק ולבוא בתשובות כמו שאתה בא יפגעו רק בך |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם חלבון מי הגבינה נספג מהר יותר ולכן יש לו עדיפות לאחר אימון התנגדות אבל זה לא דבר שיתן לך יתרון בהעלאת מסת שריר אז חאלאס. |
מי אמר שלמהירות הספיגה יש עדיפות לאחר אימון התנגדות? בניגוד לנושא הא"ג שכן הוכח כמועיל, נושא החלבון לא הוכח כמועיל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
או שהשומן מפריע למילוי מאגרי הגליקוגן? |
ציטוט:
החשיבות של החלבונים הם במהלך ה-24 שעות, לא הפירוק שלהם לחומצות אמינו אחרי האימון. ידוע... |
ציטוט:
הדבר היחיד שאמרתי שסוכר ענבים זה דקסטרוז שמורכב ממולקולה אחת וגם יש לו ערך גליקמי גבוהה מה שיעזור לשיחרור מאוד מהיר של אינסולין אחרי האימון (וזה דבר טוב) כמובן שזה לא חובה, אני לא מנסה לשווק לכם סוכר ענבים, זה לא משנה לי, אם כבר הייתי מנסה לשווק אבקת חלבון שעולה לצורך העניין כמה מאות שקלים ולא שקית סוכר שעולה 13 :book: וכמובן שזה קשור גם לתפריט, הדברים האלה משתנים מאוד בין תפריט לתפריט ואדם לאדם. אם יש לכם תפריט מסודר של ארוחה עם מספר מסויים של פחמימה, מצויין. אם אתם שואלים לידע כללי אז סוכר ענבים זה אופציה מצויינת להעלאת רמת הסוכר בדם ושיחרור האינסולין (וזה גם משפר את הטעם של האבקת חלבון) |
ציטוט:
משחק מילים דבילי, תחסוך ממני. אנחנו מדברים על האספקטים הביולוגיים, ההעדפות הקולינריות לא מעניינות פה. |
ציטוט:
הסיבה שמומלץ אבקת חלבון מי גבינה היא שהאבקה מכילה את חומצת האמינו לאוצין שגורמת לתגובה אינסולינית? |
לאוצין כן גורמת לתגובה אינסולינית אבל זה לא כל כך רלוונטי כשצורכים פחמימות במקביל לחלבון. בהשוואה בין whey לקזאין, לא נמצא הבדל באנבוליזם.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ