![]() |
ליפו 6..
פתחתי גם בדיבורים כללי אבל חשבתי שלפה זה יותר מתאים
אז ככה.. שמעתי עליו הרבה ואמרו לי שהוא טוב חבל על הזמן.. מי שבחיטוב ממולץ מאוד אז יש לי כמה שאלות.. א.אין בעיות מבחינת בריאות או משהו כימי כל חומר אסור וכו' נכון?? ב.האם יש לזה תופעות לוואי?? ג.איזה תוצאות יש למי שלקח ויודע מניסיון?? |
ציטוט:
|
יהומבין=?
|
ציטוט:
מוצר טוב מאוד במידה ותזונה והאירובי שלך מובנים טוב ביחד, הייתי מרוצה מאוד. |
קראתי עזבו אותכם אירובי לבד הכי טוב..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ממליץ לך לנסות , ובמידה ואתה לא הכי מעוניין ללכת איתו בדרך קבע הכוונה היא מתחילת האירובי אז אין שום בעיה לשלב כחודש לפני סוף החיטוב ככה שזה יתן לך את הפוש האחרון . בהצלחה. |
לא השתמשתי אבל שמעתי שהוא הכי טוב (מהאבקות החוקיות לא חומרים)
|
ציטוט:
|
ההוט רוקס אקסטרים הוא הכי טוב מכל השורפי שומן בשוק , עד לרמה של אפדרין... שזה כבר ליגה אחרת לגמרי
|
ציטוט:
|
השורפי שומן היחדים שאני יכול להמליץ לך זה ליפו 6 /ליפו 6 X ו hydroxycut האדקור (שהוא במחסור בארץ) .
כל השאר זה פשוט לא זה .. בכל אופן ליפו זה אחלה הוא מכיל יהומבין בכמויות קטנות שלא מזיקות , הוא עושה ת'עבודה שלו המוצר הזה. |
כל השורפי שומן האלה הם בעצם שורפי כסף אול אולי הליפו טיפה עושה משהו ביגלל היהומבין אבל השורפי שומן האמיתיים אלא הec קלן וכל החזקים כמו הdnp
|
ציטוט:
יש תוצאות טובות??:) |
דבקא השורף שומן היחיד שהוא חוקי וולא אפדרין אבל הרבה מרוצים ממנו זה tight , מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ ?
הרבה שהשתמשו מרוצים ומשווים אותו לאפדרין, tight מכיל יהומבין ! אני לא ניסיתי. |
ציטוט:
לא מתעסק עם שורפי שומן כאלה , אני מכיר אנשים שלקחו , עם תוכנית מסודרת , תפריט טוב המוצר הזה לא רע בכלל. |
עצה שלי תשיג אפדרין לא תצטאר וגם יצא לך יותר זול
אולי בשלבים האחרונים של החיטוב תקח גם אפדרין וגם ליפו, כמו שאמרו פה מקודם במוצר יש יהומבין והוא מעולה להורדת שומן עיקש |
קודם תשאל אותו בן כמה הוא לפני שאתה דוחף לו אפדרין חחח...
|
עוד מעט 18..
|
ציטוט:
אני מעמין שמעל גיל 17 אפשר לקחת כמובן בכמיות נורמליות כיאני זוחר ראיתי איזה תוכנית על נערים שהיו בתחום הבודיבילדינג ואיזה אחד שם בן 17 היה לוקח אפדרין( וחוץ מי זה עוד כמה דברים) |
אז בסדר , אתה יכול להתחיל עם אפדרין , כמובן הכול תלוי בך אם אתה באמת צריך את זה.
|
תעשה סייקל של שבועיים אפדרין שבועיים ליפו
|
ציטוט:
מה הטימטום הזה?! |
ציטוט:
או שאתה עושה שבועיים שבועים כמו שאמרו לך למעלה או שאתה בהתחלה משתמש בליפו 6 נגיד עד ל10% שומן(בהנחה שאתה עכשיו 15% שומן) ואז עובר לאפדרין ויורד ל8% שומן וגם בסוף החיטוב האפדרין ישמור על השריר שלך קצת אני מעמין שאת כל זה אפשר לעשות בחודשיים וחצי עם תפריט מסודר ואירובי |
יש לי תפריט מסודר ואירובי הבעיה שלי שנשארתי
עם האבקה של המסה ואני לא יודע מה לעשות איתה.. ונשאר מימנה דיי הרבה ואני מפחד שהיא תתקלקל וחבל..:( |
אני אני לא יכול להיכנס לעומק בנושא מכיוון שאי אפשר לדבר בפורום על חומרים אבל יש חלקים בגוף שמיתרגלים לאפדרין וצריך לתת להם להיתאושש אני חושב בכלל שב15% שומן אין מה להתחיל אפדרין תירד ל12 משהו כזה ותתחיל הוא יעזור לך מאוד לשמר שריר אם תגיע לאחוז שומן נמוך ותירצה עוד תעבור לקלן!!
|
אל תדאג אחי עכשיו אני בערך 13-14..
אני ירד ל11-10 ככה ויכול להיות שאני יקח.. למרות שלא נראה לי כי אני מפחד מהשטויות האלה מה אני יגיד לך.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ