![]() |
[תמונה] גב
היי,
אני לא מתאמנת הרבה על גב...:bully: האמת התחלתי לפני כחודש אמוני גב, כי בתור בחרוה תמיד חשבתי שזה שולי, בכל מקרה לא מזמן ירון לימד אותי לעשות פריסת גב וצילם את זה, אז תגידו מה דעתכם:) ותיהיו עדינים,אני רק מתחילה :):o http://img398.imageshack.us/img398/5125/gavcx7.jpg |
תגידי מה את רצינית?
יש מצב את מעלה פורנו שלך עם ירון? |
אין תמונת פרונט ?
|
Oם
אחלה תמונה? |
למה את לא מעלה תמונה של הגוף למה גב?
:( :( ( :( :( ( :( |
שילמד אותך עוד פוזות..
|
ציטוט:
|
את לא פורסת נכון, כתפיים אחורה.
|
ציטוט:
נחמד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואי אלוהים הנה שוב מתחילים...
תעשו טובה תנעלו וזהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
LOLOLOLOLOLO
lOLOLOLOLOLOL OLOLOLOLOL oLOLOLOLOLOLOL חסר רוחב ועובי בגב, דד-ליפט הפיטרון שלך, ומתח עם ירון על הכתפיים חחחחחחח :D:D:D:Dמזמן לא צחקתי ככה http://israelbody.com/images/icons/icon10.gif תיהיה בריאה |
לא הבנתי למה עשית אתז ה בלי חולצה?
|
יאללה התחלנו עוד דיון עם 200 תגובות של חרמנים...
את לא פורסת נכון תתרגלי יותר את הפריסה ותבקשי מירון שיסביר לך איפה הטעויות בתמונה... למשל הכתפיים... |
ממממממממממהההההההההה חרמנים מה?!?!?!?!?!?!??!!??!?!!?
|
ציטוט:
אתה צוחק ? :] תסתכל על התגובות בעמוד הראשון זה נראה כאילו כל אחד כבר הספיק לאונן על התמונה 7 פעמים אבל בסדר לפחות יהיה דיון מצחיק... :basketball: |
אחלה תמונה סאן , תמשיכי לעבוד קשה.
גב יותר טוב מרוב הפורום כאן. |
חחחחחחח
|
ציטוט:
יש הבדל בין זה לבין חרמן צא מהסרט |
אחלה גב יחסית לבחורה
יש משהו שמדליק אותי בבחורות שמיתעסקות בתחום!!!! |
וואאו!!!
לפי דעתי הגב שלך מעולה!!!!!! יש לך צורה ממש יפה של V!! באמת כל הכבוד לך על העבודה הקשה!! :mushy: |
זה בדיחה או משהו?!
בחורה שעושה פריסת גב wtf? זה נראה גב רגיל עם פס שיזוף של חזייה כמו של כל בחורה בארץ ישראל. חוץ מזה שגם צילמת תמונה חרא |
גב לא רע , בהצלחה בהמשך .
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו פריסה חמודה. פעם ראשונה בחיים שלי שאני רואה בת פורסת גב d:
(נתעלם לרגע מהעובדה שזה לא היה צריך להיות בלי בגדים אבל מי אנחנו שנתנגד ) לנושא, תעבדי עוד על הפוזות, אני מאמין שאם היית פורסת יותר טוב התמונה הייתה נראית אחרת. בהצלחה. |
לפחות היית עושה את זה עם חזיה :/
ו....מי צילם? |
חח עוד לא הבנתי למה זה מפפריע לכם שאין בגד שמכסה לי חלק בגב???
חחחחח פעם הבאה אני יעשה עריכה ואצייר חולצה כדי שנשמתכם תיהיה רגועה |
אי אפשר להגיב צריך לראות פרופורציות עם החזה....
|
אחלה גב צורת v חמודה מאוד בהצלחה בהמשך
|
למה את עושה פריסת גב..? כאילו למה את מראה לנו את הגב שלך?? את בחורה....
את יכולה להראות: - ציצים - ישבן - פנים סתם זה היה בצחוק! פשוט לפי דעתי האישית בנות לא צריכות להתעסק בבודיבילדינג כמו שהם לא צריכות להתעסק בכדורגל. שוב אני אומר, זאת דעתי האישית בלבד ואני פשוט לא מבין את הקטע בזה, אישה צריכה להייות אישה לטעמי זה הכל. |
ציטוט:
|
אחלה גב...
וזה די מחרמן העובדה שבצד השני של התמונ...... סתם |
ציטוט:
(ולמפקח שיקפוץ עכשיו-זה הוא התחיל ואני לא שותק!) |
עוד עבודה...
אמממ בן צילם אותך פורסת תגב שאת עירומה??!! Xd לא נרא טוב... דדליפט ומתח יעזרו |
ציטוט:
יא פוץ מי אתה חושב שאתה שתגיד דבר כזה? זה מעניין לה את השחלה שלדעתך בחורות לא צריכות לעסוק במקצוע אלוהים איזה טמבל |
ציטוט:
אתה גם ככה לא נחוץ פה, דן רק בענייני דת וכזב, אומר שקולמן זה איכס, ובנוסף אתה סתם שחיף ! בפעם הבאה (אם תהייה כזו) שקול שפה יותר עדינה בלי מילות גנאי כאלו ואחרות ובטח שלא כלפי מנהל. אחלה לילה שיהייה. |
ציטוט:
וסנדרה לא למדת שלא מעלים לפורום הזה תמונות?????? איפה ירון איפה.. :mad: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ