![]() |
Gta 4 gameplay
לכל אוהבי ה GTA , הנה GTA החדש, תראו עד הסוף.. את הפוטנציאל שיש למשחק הזה !!
אה חובה לשים תאריך לידה שם, אז שימו סתם יום שתם חודש ושנה 1980 ומטה (1979,1978 וכו' ) http://www.gametrailers.com/player/34648.html |
איזה יופי חבל שאין לpc זה משחק שבאמת אני ישקיע וילך לקנות בעצמי במקום להוריד רק שיצא
|
ציטוט:
ואז פרצו אותו ... אתה תראה , :) יש דיבורים רישמיים על כך ... |
פשייייייייייי אחד החזקיםםם
|
יש שמועות שרוקסטאר קנו את מקס פיין ועובדים על מקס פיין 3 :d
|
סיימתי את המשחק.. הוא די נחמד האמת, לא להיט.. בהתחלה התלהבתי מימנו והכל, אבל עם הזמן שחולף, המשחק נהיה משעמםם.. אחרי שמסיימים אותו..
בכל מקרה, למחשב זה לא יצא.. וגם אם כן, תטרכו כרטיס גרפי חזק.. אומנם הגרפיקה לא ממש חזקה, אבל העיר חייה ונושמת.. יש מלא מכוניות, אנשים ברחוב וכו'. |
ציטוט:
יוצא מקס פיין הסרט קלטתם את זה? את הטריילר , ויוצא diablo 3 !!!! |
ציטוט:
סיימתי את 1-2.. הלוואי ויהיה 3 ! |
ציטוט:
לא סופר ת'משחק ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אה, שחכתי..
רשמת פוטנציאל,אה ? שחכת רק שהם עברו את 400 מליון עותקים של המשחק :rolleyes: |
מוזר מקס פיין 3 יצא כבר לא?
ראיתי בfxp הורדות |
משחק פצצה!
חרשתי עליו כל כך הרבה שכשנסעתי באוטו רגיל אשכרה לא הבנתי למה אבא שלי נוסע רגיל...s: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרגע סיימתי את מקס פיין 2: ספרוט, יש לי גם את MAX PAYNE 2: THE CHRINICLES ויש עוד כמה .. וכול המשחקים כמו המשחקים הרשמיים, מושקעים, אין באגים כמעט :wiggle: ובאמת יוצא מקס פיין סרט .. |
הנה המחשב שלי
ציטוט:
כרטיס מסך : GTS 8800 G0 640 כרטיס קול :audigy מעבד: Q6600 EXTREME EDITION מארז : 3D AURORA SILVER - S57 זכרונות: SAMSUNG 2GB 800 CL4 קירור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHOON מסך: LCD LG FLATRON L1953TR כונן קשיח: WD - 400 GB צורב LG DVD מממ שכחתי משהו לא נראה לי ... אם כן תגידו :) אני ממתין ל DIABLO 3 תכלס |
ציטוט:
ואני מאמין שכן יצא למחשב..אולי לא בזמן הקרוב אבל יצא.... ובקטע של העיר החיה ונושמת..זה החלום שלי במשחקים :o |
ציטוט:
|
ציטוט:
זיכרון 2 gb רגיל ? יעני ddr2.. ה-gta מופעל בסוני על 256 ddr 3 שזה זיכרון חייתי..אחד כזה עולה במחיר של 3 זכרונות.. אז אני לא יודע לגבי הזיכרון, אולי תצטרך עוד קצת למרות שאני לא מאמין בכלל שתצטרך.. בכל מקרה אחלה מפרט, כמה הוא עלה לך ? Bodybuilder אתה מתכוון למודים של המשחק, לא ?.. אם כאן שיקחתי באיזה מוד אחד אבל לא אהבתי כל כך.. Logout מה שאר הנתונים ? |
לא בדיוק מודים, משחקים שהם "יעני" המשך .. , והמשחקים לא מקוריים או משהו .. אי אפשר לקרוא לזה גם מודים .. הכול אחר, כולל מפות, אוייבים,גרפיקה משופרת וכו', כול השלבים חדשים.. ועוד !
|
ציטוט:
הוא טוב דווקא..אבל הכרטיס מסך לא הכי משו (יחסית חח) |
ציטוט:
בכל מקרה, אתם סתם מתלהבים מהמשחק כל כך.. ככה זה בהתחלה, המשחק נחמד.. חסרים הרבה דברים משאר הגירסאות הקודמות של המשחק.. |
[quote=gil-Nissim;592551]נחמד נחמד, לא רע בכלל.. אומנם הכרטיס שיש לך היה פעם אחד החזקים, אבל היום כבר יצאו כרטיסים שלא רואים אותו :cool:
זיכרון 2 gb רגיל ? יעני ddr2.. ה-gta מופעל בסוני על 256 ddr 3 שזה זיכרון חייתי..אחד כזה עולה במחיר של 3 זכרונות.. אז אני לא יודע לגבי הזיכרון, אולי תצטרך עוד קצת למרות שאני לא מאמין בכלל שתצטרך.. בכל מקרה אחלה מפרט, כמה הוא עלה לך ? בזמנו עלה לי 5300 - כן הכרטיס שווה רצח ... הזיכרון DDR 2 אבל אני לא אצטרך זיכרון אחר :) תכלס... כן יש כרטיסים היום שלא סופרים אותו ... אבל הוא טוב לי אחי לא צריך מעבר לזה תאמין לי :) |
ציטוט:
|
אני תקוע עם 6200 128 מ"ב חחחחחחחחחחחחחחחח, ואתם בוכים פה על כרטיסים כמו 8500 GT :D
בקרוב זורקים אותו .. את כול המחשב:crazy: |
[quote=mortex;592557]
ציטוט:
Logoutזה ארוךךךךך.. טוב אין מכון כושר נתחיל בזה! אין:אופניים,בקושי יש 2 חנויות בגדים, ורוב הבגדים שם מעפנים. אין חנות קעקוים, אי אפשר לשפר את המכוניות כמו בקודם,שוב פעם אין אפשרות לצבוע את הרכב לצבע הרצוי. אין מטוסים במשחק. אין צבא! אין טרקטורונים אי אפשר לקנות קסדות,שרשראות,צמידים,משקפיים.. אי אפשר להיסתפר, או להוריד חולצה וכו'. אין אופנועים למשטרה, יש רק רכב של הימ"מ,מסוק..אמר ומכונית רגילה.. אה וfby אחד.. הנהיגה שופרה מאוד, אבל עדין זה לא מספיק.. וחסרים עוד דברים שלא עולים לי לראש. |
ציטוט:
|
[quote=gil-Nissim;592565]
ציטוט:
|
[quote=goldBEN;592569]
ציטוט:
|
הכי מצחיק זה שעברתי חצי משחק (CRYSIS) על המחשב שלי :lol:
אתם לא יכולים לתאר אפילו מה הרגשתי :):):):), בסוף התיישתי חחחחח P4 3.0 GHZ 768 MB RAM 6200 128 MB ועכשיו יש לי BIOSHOCK מותקן על המחשב..... זה בכלל סיפור עצוב למרות שקריסיס אמור להיות חזק יותר גרפית, ביאושוק עושה לי יותר בעיות על גרפיקה חלשה .. |
חחחחח.. המחשב שלך קיצר מעפן.. תאמין לי, אין כמו הסוני,ואקס בוקס.. לא צריך לדאוג מבחינת המשחקים לכלום.. רק המחירים כוס אמא שלהם.. כל משחק 400 שקל אחי זה קריעת תחת !
|
[quote=gil-Nissim;592571]
ציטוט:
אני מרגיש כמו טנק כשאני עליו |
חחחחחחחחחחחחח... עזוב אותך, צריך טנק! ולא אמר.. תכלס הם יכלו להוסיף עוד דברים יפים למשחק, חבל!
שמעתי שלאקס בוקס יש אפשרות להתקין מוד על המשחק, שמשנה לך את הרכבים והכול, זה צריך להיות חזק! |
אשקרה באסה לקנות מחשב, אתה קונה מחשב חזק (חזק לאותו יום שאתה קונה) כולך שמח ומבסוט שקניתי את הכי טוב בשוק (ופתאום אחרי שבוע) המחשב שלך כבר ישן, יצא מעבד 8 ליבות, כרטיס מסך כפול, משוכפל, מרובע, toshiba, גרוזיני.. מה לא !
כמה אפשר ? שיוציאו כבר מחשב נורמאלי, מחשב שיהיה שנתיים רצוף - מחשב חזק, נמאס.. ! |
ציטוט:
|
חחחחח.. תכלס.. בגלל זה הפעם הלכתי על הסוני.. אמרתי לעצמך נקרע קצת תכיס, אבל לפחות נהנה מהמשחקים כמה שיותר.. מה שכן, יש משחקים שקיימים למחשב, ומבאס לקנות אותם לסוני כשיש אותם בחינם!
נכון לעכשיו, רציתי ללכת על דרגון בול זי החדש, משחק פצצתי! ועל מטאל גי סלויד 4 שהוא לקח את ה-gta.. אבל המחירים שלהם אחחחח פשוט לבכות! |
ציטוט:
אבל, באמת עדיף לקנות אקס בוקס ולהנות בחינם! בא לי לקנות אקס בוקס רק בישביל זה :D |
ציטוט:
:):):):) מכיר ת'תחושה בגלל זה הנמכתי ציפיות כל עוד הכרטיס מסך שלי מריץ על הרזלוציה הרצויה ללא lags את המשחק .... על הזין שלי כרטיסים אחרים |
ציטוט:
זכרונות בסדר, כל עוד זה לא לאוברקלוק אפשר לקנות משהו פשוט אבל לא ג'נריים בשביל לא לקבל זכרונות דפוקים (שעושים טעויות וחרטא כזה), 2 ג'יגה זה לא כ"כ הרבה בימים אלו במיוחד אם אתה עובד עם ויסטה לגבי המעבד.. אין לי מושג מה זה q6600 גירסה אקסטרים, מה זה האקסטרים הזה? ממתי יש אקסטרים ל-6600? קוואד זה כ"כ בזבוז של כסף עכשיו אם אין לך שימוש בארבעה ליבות כמו בתוכנות גרפיות וכו' עדיף לקנות c2d במהירות של 3.0 שזה הנפוץ כרגע כשהוא במחיר סביר שמציג יותר ביצועים מאשר הקוואד (אלא אם עשית אוברקלוק ל-3 שאז זה אחלה) מחשב נחמד, המחשב שלי חרא, המחשב של אחי בינוני 8600gt, 2gb ram, 2.1ghz c2d מריץ משחקים על בינוני, לא מתיימר להיות גיימר אבל אני נהנה ממשחק פה ושם לעיתים רחוקות ככה שאת האופצייה להריץ יש לי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ