![]() |
מתאים לי לדגמן ? :p
מה אתם אומרים יקחו אותי לדגמן :P?
רק שהגובה שלי לא משו.. 167-170 בערך. :'( אתם מכירים דוגמנים נמוכים? כיווץ בטן ופריסה קלה בגב.. [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8...0275zu5.th.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3...0285mc3.th.jpg[/IMG] תגובות נאות בבקשה :] |
באמא שלך אריהה מי יקח אותך לדגמן?
|
ציטוט:
|
חחחחח ואלהה אחיי מתפוץץ לי הראשש כמה שתינווו אתמול בגןן האםם אני מתתתת
מה איתך? |
חחח יאא מסטוול ואאלהה אחייי הכל טובב מהה כמהה שתית יא קרועע ? ומי היה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח בא בא לאייסי אנחנו מספימים תאשכול חופשיי.. |
גוף סבבה אבל אתה נמוך.. אני לא יגיד כלום על הפנים שלך..
|
הוא לא חייב להיות גבוה בשביל להיות דוגמן
אז הוא לא יצעד על מסלולים חח אבל הוא יכול לדגמן בכל זאת... עוד 5 קילו שריר לא יזיקו..:) בהצלחה |
אגב דוגמני פיטנס ושרירים צריכים רק גוף בנוי טוב ופנים פוטוגניות.. רק לצילום! מסלול וכאלה.. לא על הפרק.
|
לדגמן לא יודע... אבל לשחקן ראשי בסרט "הדרדסים" והכיפה האדומה, בתוח יקחו אותך !
סתם אחי חחח, תנסה להיתקבל, מה אתה מפסיד ? |
אתה עוד צעיר,תנסה להתקבל לילדי הפסטיגל.
|
אחי דוגמנים בד"כ 1.80+
גוף לא רע . |
אחי הגוף בסדר גמור אבל לא בורכת בגובה (כמוני-1.74) ויש יוצאים מן הכלל שהם נמוכים אבל בארצנו הקטנטונת זה דיי נדיר שחברת דוגמנות תקבל מישהו בגובה שלך , וואלה אולי לפרסומות בטלויזיה אתה יכול לנסות להתקבל זה כן אבל לצילומי סטילס וגוף ממש לא כי ברגע שחברות הדוגמנות מגישות את הצילומים , הם חושפות את כל הגוף ובד"כ התמונות באות בגודל של xl אז בכלל תראה שם גמד רצח , מה שאני כן יכול לתת לך בתור עצה זה שאל תנסה אפילו ללכת לחברת hh מודלס כי חייך יהיו סיוט...ובלי לפרט יתר על המידה , נסה בחברות כמו קארין , עלית מודלס כו'...
|
:):):):) לא אמרתי שאני הולך להתקבל עכשיו לסוכנות או משו.. סתם סקר כללי כזה.. וגם שאלתי לגבי הגובה אם יש דוגמנים גמדים :p אבל תודה בכל זאת..
|
ציטוט:
תן לי 175 אני מבסוט יא קרוע.. אני גמדד אש :'( אני גם איהיה בערך בגובה שך שאני יהיה בן 18 |
אתה כולה בן 14 מה אתה קופץ......
יש לך עוד זמן לגבוהה בקשר לדוגמנות...אתה עוד צעיר |
מה אתם מתבכיינים יזונות
אני עכשיו 1.64-5 והגובה שאני הולך להיות זה 1.70 :( |
אולי לדגמן גרביים
בכל מקרה נראה דיי טוב |
גוף זה לא הכל בשביל דוגמנות..
|
לא אחי זה לגוף לדגמן יש לך עוד זמן...
אבל בכל זאת אתה רק בן 14 זה נחמד מאוד לגילך אחי אם באמת תשקיע כמו שצריך עוד שנתיים שלוש אני מאמין שיחטפו אותך אם תשקיע ותתפתח כמו שצריך למרות שלדגמן זה לא רק גוף... |
תנסה לך לאיזה סוכנות... אין לך מה להפסיד
|
תראה מאסיבי כלכך אתה לא אבל זה לא מה שמחפשים בדוגמנות, יש לך מאסה נאה, פרצוף לא רע בכלל וחיטוב יפה וזה מה שהכי חשוב בדוגמנות ולא חסר גם פרופורציות, בקשר לגובה זה זניח כי אם לדוגמא אתה בדוגמנות צילום אז לא מסתכלים על הגובה, אם אתה בדוגמנות מסלול אז שכח מזה, ובכללי קשה לי להאמין שתוכל להתקבל מהסיבה שאתה עדיין צעיר, נסה לחשוב על כך עוד שנה שנתיים +- בהצלחה =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תלך לחנות בגדים... אם תמצא אחד מהדוגמנים שנמצאים על החולצות בקופסאות או התחתונים או הגרביים או הבוקסרים או הגופיות שקרוב אליו אפילו אני אספק לך חלבון לשבע שנים. מה עשיתם מדוגמנים חח שחיפים... הלוואי שרוב הפורום היה נראה כמו דוגמן של delta הרמה הייתה פי שתיים. |
ציטוט:
מה אתה חיי בסרט? אין כמעט דוגמנים שהם פחות מ36. |
ציטוט:
|
לנעלי gali כן.. =pp
סתם אחי, ניראה טוב ! |
ציטוט:
לא מספיקה המסה שלו כרגע... מייקל לואיס ההומו הזה! |
ציטוט:
דוגמנים שחיפים זה הקטע האנגלי של הרואין שיק ... זה לא כולל אבל על כולם , זה שיש לא אומר שככה זה צריך להיות ... בארץ יש לך דוגמנים שחיפים ? |
תוכל לדגמן לשקיות של סנויצ'ים
|
:)
ציטוט:
בינינו, סחתיין על האומץ לעלות שאלה כזו לפורום פה :) הקהל פה רוצח ... :) :boxing: |
ציטוט:
ועופר שכטר הומו , תוסיף את מיקי בוגנים לפה וזהו. |
עופר שכטר,רן דנקר,יהודה לוי,מייקל לואיס הם לא כמו כל הדוגמנים שמופיעים על כל הבוקרסים..
|
ציטוט:
כל השמות שציינת הם של הומואים ! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ