![]() |
ביצים
אכלתי עכשיו 4 ביצים + חלמון :\\
לא יקרה לי כלום נכון ? :):):):) 220 מ'ג כולסטרול לביצה.. כפול 4 פאאקק 880 מ''ג כולסטרולל :):):):) אני לאא רואה כלום... אם אני מפסיק להגיב פה בפורום סימן שאני בבית חולים חח עריכה : + פתחתי עכשיו קופסת טונה חחח אני רעב מתת |
בואנה זה מלא כולסטרול! :)
לא אמרו לך לאכול ביצה רק את הלבן :) תכלס אני בכלל לא אוכל ביצים מעדיף קוטג' וטונה בשביל החלבונים שלי וכמובן הגיינר שלי :) |
תשתמש בחיפוש, הנושא היה מדובר עד למוות.
|
ציטוט:
|
אתה לא תמות
לא צריך להלחץ מכל שטות |
כל עוד אתה אוכל את החלבון אין בזה משהו רע
ברגע שאתה עובר את ה1-2 חלמונים זה כבר סיפור אחר.. יש יתרונות וחסרונות לחלמון ביצה.. מקורן של כ-60% מהקלוריות בביצה הוא משומן. כ-10 גרם שומן נמצאים בתוך חלמון הביצה, ואילו בחלבון הביצה נמצא מעט מאוד שומן. רוב השומן בביצה הינו שומן בלתי רווי, שלרוב אינו מזיק לבריאות. החלבון עשוי ברובו ממים (כ-87%) ומחלבון (13%). הדעות בעניין הרכב הכולסטרול בחלמון חלוקות; יש מחקרים המראים כי חלמון הביצה, העשיר בכולסטרול ובשומן, עשוי להעלות את רמת הכולסטרול בעל צפיפות חלבונים נמוכה (LDL - הכולסטרול ה"רע") בדם - ואילו מחקרים אחרים מראים כי דווקא הכולסטרול צפון-החלבונים (HDL - הכולסטרול ה"טוב") הוא זה שרמתו בדם עולה הודות לאכילת החלמון. ספקולציה נוספת בעניין טיב החלמון בעת בישול גורסת כי חלמון מבושל בריא פחות מחלמון חי, אך אין מחקרים שמוכיחים זאת באופן גורף. עכשיו תעשה את החישובים שלך ואיך אתה משלב את זה בתפריט היומי שלך :) בהצלחה |
חלמון? אני לא אוכל חלמונים בכלל לדעתי זה רעל :)
חלמון זה כולסטרול ! זה מה שזה :)
אני אישית אם אני אוכל ביצים רק את הלבן :) |
ציטוט:
דיברו למוות על הנושא |
ציטוט:
אתה עושה טעות |
חאלס לבכות! ביצים שלמות זה טוב!
|
אחי מהר דחוף אצבעות לפה! תקיא את זה
:s |
למה טעות ?
ציטוט:
אני בדרך כלל לא אוכל ביצים בכלל , אם אני כן אוכל זה רק את הלבן ... מה טעות ? האר את עיניי :) |
מה הבעיה פה .. ?
|
ציטוט:
תמהר אם אפשר גם ככה עוד מעט הוא יהיה עיוור מהביצים וזה במקרה הטוב |
כמה שטויות...
אתה מבין שזה לא בריא לאכול כל כך הרבה חלמונים. יפה, כל הכבוד. מפעם אחת לא יקרה כלום, תשתדל לא לאכול כל יום כמה חלמונים. יום טוב. |
הקיצר לא הבנתי כלום , אז טוב לאכול חלמונים או לא טוב..
? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי , :) תודה.
|
ציטוט:
|
בחלמון יש הרבה דברים מזינים
אין טעם לא לאכול אותו בכלל 1 ביום זה בסדר גמור |
הקיצר חלמון זה טוב אם אוכלים 1 ולא 15 כמו הבחור שפתח את השרשיר הזה...
:) |
תאכל כל יום לפחות שתי חלמונים. זה מצוין ואתה עוד ילד בגיל ההתבגרות אז בכלל אתה לא צריך לפחד.
|
ציטוט:
:) |
ציטוט:
טוב ..:no: |
ציטוט:
|
אני נוטה לראות שאנשים נפגעים פה בקלות :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ