![]() |
אני טס לאולימפידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבא שלי זכה במבצע של מקדנולס ואני טס לאולימפדיה!!!!!!!!!!!!!!!!!
יששששששששששששששששששששששששששששש זה גדול!!!!!!!!!!!!! אני טמס מה 18 עד ה24 מישהו יודע איזה משחקים טובים יש שם? אני מת לראות מלא דברים!!!!!!!11 l:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
מזל'ט
|
תהנה :d יש הנפות ודחיקות לא?
|
ציטוט:
|
:8::8::8::8::8::8:
|
פייי איזה מזליסט!!
|
חחח יא מאניקק גם אני הישתתפתי שמתי 4 קודים אבל לא זכיתי
חח מזל טוב בהצלחה אחי |
תודה לכולם! אל תדאגו אני אביא תמונות!
|
רגע יש לך כרטיס חופשי לכל המשחקים?
|
מזל טוב בן אדם אתה לא יודע עד כמה אני מקנא בך.
תביא תמונות:) |
ציטוט:
|
מזליסט!!!!!!!!!!!!!!!!
אל תשכח לצלם !! ולהראות לנו p: |
יפה, מקסימום תשלם על הכרטיסי המשחק זה לא כזה נורא. חוויה באמת של פעם בחיים, תהנה.
|
אפשר לקנות ממך???? איזה אדיר!!!
|
וואי אני הייתי מטפס על הקירות איזה שווה
מזל טוב!@!@!@!@!@!@!! תהנה שם :) |
מהההההההההההההההההההההההההההההההההה
למה לי זה לא קורה :( עריכה: שיט נזכרתי במילא לא הייתי יכול לטוס... צבא ****** |
מגניב לך!
ב-18 וב-19 יש את שתי התחרויות האחרונות של הרמת משקלות, מה שאומר הקטגוריות הכי כבדות. :) ובכללי יש פה טבלה של כל המשחקים עם השיבוץ שלהם בתאריכים, http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%90%D 7%93%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%99%D7%92'%D7%99%D7%A0%D 7%92_(2008) |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה הסיכוי שזה יקרה ANYWAY |
ציטוט:
|
בונא זה איזה 1 למיליוןן איזה מזלל לא תמלא טוטו חישגד משווו
|
ואלה לך תראה תמשחק של ברזיל ארגנטינה!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רונאלדיניו רוביניו. אלו חובבנים? ועדיין זה אגנטינה נגד ברזיל המשחק הכי חם בעולם.... |
מניאק
תהנה |
תנסה לזיין סיניות הן מטומטמות :o
|
ציטוט:
tomer a איזה מזליסט !!!!!!!!!!!תהנה!!!!!:) :7::7: |
ציטוט:
מה הייתי עושה בשביל לראות את ה-105+ :( :( :( :( :( ד''א אל תשכח לצלם את התחרות ולהעלות לפורום הכי שולט באתר |
ציטוט:
איזה מטורף זה לטוס לסין בחינם, גם אם אתה משלם על כניסות למשחקים זה עדיין הזדמנות מצויינת וחוויה חוויתית.. אם אתה מצליח להשיג כרטיס (אני לא יודע איך זה הולך), תלך לאחד הימים של האתלטיקה יכול להיות חוויה לראות את ה100M (ממרחק של 100 קילומטר P: )אמור להיות ממש קרב ענקים השנה.. גם לי היה סיכוי קטן ליסוע לסין לא על חשבוני (חבל שלא ידעתי עליו מההתחלה) כי היה תחרות של רובוטים שהכיתה שלי השתתפה, ואני ויתרתי על ההשתתפות כי זה נראה לי בזבוז זמן לשבת כל צהריים וערב בבית ספר.. בסוף הקבוצה מהכיתה שלי זכו לטיסה לסין .. |
ציטוט:
|
מזל טוב אחי,תהנה מזה!
יש לך מזל ענק!!!!!! |
ציטוט:
חוץ מזה הם השקיעו וזה הגיע להם.. תומר, איך זה הולך, קונים כרטיס לכל יום בנפרד באולימפיאדה? כניסה למתחם מסויים לכל היום, לתחרות מסויימת? אני בטוח שכבר בררת.. (תנסה לארגן ל100m אמור להיות תחרות תחרות) |
ציטוט:
ואני כנראה יחמיץ את הגמר של המשקולות :XDemoticon: אני נוסע ב18 בלילה או משהו כזה וזה טיסה של 13 שעות לשם. |
וואי אני לא מאמין שאני מכיר מישהו שזכה במבצע כל כך גדול!!
איזה כבוד xd |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ