![]() |
סתם תמונה מהים היום - בקרוב חיטובון
טוב אז ככה, התחלתי את העליה במאסה ממשקל 64 קילו, עשיתי שבועיים לבד והלכתי לגיל.
עליתי בשבועיים האלו 2 קילו של נוזלים בלי תפריט פשוט טחנתי כמו חזיר... עכשיו כמעט 5 חודשים אחרי אני שוקל 72 קילו, אחוז שומן של 14~ עם יד קרובה ל38 אני מעריך. בתכנון חיטוב מתחילת אוגוסט, בתקווה שלא יארך יותר מחודש-חודש וחצי גג מפני שקראתי שמעל 15% יש נטייה לעלות יותר שומן משריר. אחרי החיטוב כמובן שחוזרים לשגרה עם מאסה עד האביב הבא :D חוף פרישמן בת"א: http://www.zix.co.il/thumbs/375442737.JPG |
נראה אחלה,האמת שינוי טוב,אבל נראה שהיד האחורית קצת חלשה ביחס לקדמית,נראה שהכתף הקדמית שלך דומיננטית מעט יותר מהאמצעית,טרפזים טובים
לדעתי תמשיך מאסה אתה עוד מחוטב ואתה בעצמך תמיד אומר למי שבמצב שלך לא לחשוב על חיטוב. בקיצור,בהצלחה :) |
בגד ים יפה..
ממש גדלת ביידים! יאללה יפה מאוד אחי |
יפה אחי,דירגתי לך שם 5 d:
|
ציטוט:
בכל אופן יש לי עוד חודש של מאסה לפניי. תודה חבר'ה! ד"א עידן זה בגד ים מכיתה ט' ( לא יאומן ) |
חבל להכנס לחיטוב..
|
ציטוט:
ואז חיטוב קצר של חודש-חודש וחצי מקסימום! ולחזור למאסה :sbb4: בהצלחה :) |
הרגת אותי עכשיו, מה זה תנסה? להתפלל בלילה ולאכול עוד קוטג'? אני מתאמן ושומר על התפריט ומנוחה טובה וזהו.
אין כאן הוקוס פוקוס, אני מקווה שעד תחילת החיטוב אני יגע ב38 ויגיע בסוף החיטוב ל37.5 - אחרי זה יש לי שקט לחצי שנה של מאסה |
ציטוט:
שו תידע ב38? עכשיו אמרת אתה ב38 או קרוב זה ממש |
אני קרוב ל38, אין לי סרט מדידה בבית בכל אופן כדי לבדוק, לדעתי 37.5 ומעלה אבל עדיין לא 38.
http://i35.tinypic.com/2cmuazp.jpg |
אין צורך בשום חיטוב אתה לא על 14 אחוז שומן .
תמשיך עם המסה תחטב שנה הבאה .. בהצלחה אחי ! |
זה נראה שאני מחוטב בגלל התאורה מהשמש נראה לי, או אולי כי אכלתי רק ארוחת בוקר אז עדיין אין בטן ;)
בכל אופן חיטוב של חודש במקרה הכי גרוע יוריד אותי ל10% ויעכב את המאסה בחודש, ביג פאקינג דיל. רע בכל אופן לא יכול לצאת מזה לא? |
אתה תצא נקניק אחושרמוטה אם תחטב, אתה פה על 12 אחוז שומן גג .
יאללה תמשיך מאסה ושתוק!! |
טוב אז ככה: יש שיונוי גדול מהתמונות הראשנות שראיתי אותך בפורם , יש לך יותר מסה, התרחבת באזור הכתפיים
ואין ספק שעלית במשקל. אבל תסלח לי אדון קורן , היד לא ניראת 38 ואני לא מזלזל אני אומר שהיא לא ניראת כך . אולי התמונה מקטינה הרבה אבל במצב שאני רואה אותה עכשיו בתמונה היא ניראת באוזר ה35 |
ניראה טובב
חחח מתקלח עם המשקפיים חחח |
ציטוט:
|
למה אתה שוטף את עצמך עם משקפי שמש? :s
בכל מקרה אתה לא צריך חיטוב ולא כלום רק מסה |
מהגוף שלך התלהבתי בעיקר מהידיים
|
סתם שאלה קוראים לך קורן ושיחקת סיאס בקבוצת dna? אני מת חחחחחחח
ולעיניין אחי תמשיך מסה עד הסוף תאמין לי בסוף ישתלם ... עוד שנה ככה אתה מפלצת ואז תחטב אתה תרגיש כיף. |
גוף נחמד,אם תעשה חיטוב תחזור למה שהיית פעם(אין ממש מה לחטב),פשוט תעלם,תעשה חיטוב קיץ הבא תעלה עוד שריר.
בהצלחה |
בסיסי ביותר...לא הפיל אותי....
|
אמרתי לך קורן שתמיד יבוא החלק שתרגיש פתאום שמן ותרצה להתחטב ככה ואמרת לי אין מצב :]
בכל מקרה אחי חבל לחטב אם תעשה חיטוב השינוי היחידי יהיה שיצאו ריבועים וכל השאר יאבד שריר סתם... בשביל הריבועים האלו סתם תאבד שריר שהיה קשה לך לצבור ? אין מה לחטב אחי אל תעשה טעות. |
על איזה חיטוב אתה מדבר? יש לך מסה עוד איזה שנה שנתיים. אני לא יכול להרשות לעצמי חיטוב עדיין.
אתה נראה טוב והתקדמת מעולה חבל עכשיו לשבור את זה באמצע עם חיטוב שלא יעזור לך |
תכלס אתה לא צריך שום חיטוב עכשיו, אתה רוצה לחטב לקראת החורף אני לא מבין מה הרעיון... תמשיך עם המאסה עד אפריל-מאי שנה הבאה ותעשה חיטוב של חודשיים-שלוש ואתה תראה מעולה.
בכל מקרה רואים שעלית יפה במסה מאז, בהצלחה בהמשך! |
טוב טוב טוב אני החלקתי אתמול על השכל, שום חיטוב שום כלום מאסה עד האינסוף שתתפרק לי הלסת ואני יזריק באינפוזיות את החלבונים.
ככה זה כשהולכים לים במאסה ורואים שחיפונים עם קוביות משתחרר איזה בורג ורוצים חזרה את הקוביות, על הזין קוביות יאללה מאסה! טימה ואולג - תודה אחים ההודעות שלכם עשו את ההבדל. מאור - אין לי על מי לעבוד, לא נראה אז לא נראה, לא כזה משנה לי. |
השתפרת אחושילנג אחי!!
אבל למה להיות חטוב באוגוסט :/ ,באוקטובר כולם במסה כבר,בכל מקרה השתפרת פלאים :d |
בואנה שיפור טוב דפקת תמשיך ככה אחי יפה מאוד
|
לדעתי תמשיך עם המסה,אחי לפחות 85 קילו תגיע אחרי זה תתחיל לחשוב על חיטוב.
אתה תחטב לא ישאר הרבה. נראה טוב בכללי. |
א. אחלה גוף ושיפור יפההה מאוד מאז שראיתי
ב. אני חושב שאתה מספיק חטוב תמשיך תמסה עד האביב הבא |
חבר'ה אמרתי שאני לא עושה חיטוב צאו מזה.
|
טוב מאוד!!!!!
|
אחי אני אוהב אותך והכול אבל היד שלך לא 38 לא מתקרב לדעתי מגיע בסגנון ה 34-35 לא יותר מזה..... תמשיך מאסה בהלצחה אני לא יודע כמהז ןמאתה מתאמן אבל רואים שאתה ותיק בפורום לפי ההודעות אז לדעתי יכולת להשיג יותר מהתוצאות האלה..
|
ציטוט:
ראיתי אותו במציאות ותאמין לי שהוא מזמן עבר ת'34.... גם בתמונות רואים את זה...היד שלו כן בין 37.5-38 |
ציטוט:
הוא מתאמן 4-5 חודשים אם אני זוכר נכון והתוצאות שהוא השיג בזמן הזה יפות מאוד... |
לי זה לא נראה 38.. מה אני יגיד לכם אפשר תמונה יותר בוררה של הבייספס?.
|
אני האחרון שישקר לגבי משהו שקשור לפיתוח גוף - אחרי הכל זה לשקר לעצמי.
לבקשתך, תמונה לפני 3 שבועות: http://www.zix.co.il/images/504868456.JPG |
the sun
אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר - הוא לא מאמין , בעיה שלו. כמו שאמרתה, אם הייתה משקר - זה רק היה לעצמך. כל הכבוד! אתה משתפר כל הזמן. |
לא הבנתי מה הקטע של ללבוש בגד ים ומתחתיו תחתון, מה זה נותן? רוב החברים שלי ככה עושים אבל מה זה נותן? אתם מפחדים שיורידו לכם את המכנסיים?
|
ציטוט:
חוצמזה שזה גם יפה ואפשר להוריד ככה תבגד ים נמוך :bot: |
יד טובה.
אבל נראה שאתה עדין חטוב, וחסרה מסה בחזה. חבל להתחיל חיטוב עכשיו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ