![]() |
אני בוכה פה
http://www.youtube.com/watch?v=gZlZ5z9ITZ4
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושיחה עם חבר בעקבות הסרטון: Eliran N אומר/ת: ? ניתאי אומר/ת: ? Eliran N אומר/ת: http://www.youtube.com/watch?v=gZlZ5z9ITZ4 Eliran N אומר/ת: אחות של פבל ניתאי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Eliran N אומר/ת: שמע אותה שרה איזו סקסית ניתאי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניתאי אומר/ת: אני בוכה פה Eliran N אומר/ת: חחחחחחחחחחח Eliran N אומר/ת: למה Eliran N אומר/ת: היא יפה ניתאי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Eliran N אומר/ת: תסביר לי בקשה מה היא לעזאזל אומרת ב 0:22 Eliran N אומר/ת: מה זה עמקבצי Eliran N אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניתאי אומר/ת: המכווץ עישוניו חח Eliran N אומר/ת: חחחחחחחחחחחח |
עמקבצי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
עמקבצי שונאב חחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח בכיתי~!
|
הבת **** משחקת יוגיהו, את כל האלים הביאה איתה!
אל הרוח אל המים אל האש כ |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרה יפה הבחורה :o
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחח היא מזכירה לי את זאתי בסדרה אסקימו לימון הרימו עוגן, השמנה הזאת הבת של הקפטן שיודל'ה ניסה לזיין אותה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קציצה...
|
Xddddddddddddddddddddd
שרה יפה איזה כוסית היא אבל xd |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כוסית על כישרון מבוזבזxd
|
היא לא רזה ממש:XDemoticon:
|
קובבה
|
המקווץ אישוניו..
:):):):) גועל נפש |
חחחחחח תגיד לו שהיום זה כבר פופולארי העניין של overweight fetish ושיש אתרים שמפרסמים כאלה.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נשפכתייייייייייייייי ענקקקקקקקקקקקקק
|
חחחחחחחחחח:clap:
|
למה אתם יורידים עליה סתם
היא במסה |
לא יפה לצחוק עליה.. למה אתם חארות??
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח |
פשוט שמנה מטומטמת פשוט כך
|
הוא ראה אותה שרה.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נחנק פהההה אלוהיםםםםם
חחחחחחחחחחחח אנשים מגיבים לה "יא שמנה מפגרת צריך לגמור לך על הפנים ולהכניס לך בוקס לפרצוף יא דאבה " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת מהתגובות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזהאחד אומר "אחי, יש לך קול של בת :s" חח כל מיני דברים הרגו אותי :):):):) "אק, זה היה פאקינג מזוויע! אני ראיתי את הוידאו הזה, כל המערכות בגוף שלי הפסיקו לתפקד. שאלוהים יקח אותך! " |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ