![]() |
אתה יודע שאתה באדיבילדר כש.....*המחודש!*
יהיה נחמד לעשות עוד נושא כזה
אז בלי ספאם!!!!! אתה יודע שאתה באדיבילד כש.. החברים שלך פוחדים לשאול אותך אם אתה רוצה לאכול כשאתה אצלהם בבית |
כשאתה עם החברה ולא אכלת משעה 6 בערב וכל מה שמעסיק אותך זה איך אתה לעזאזל מכניס 1000 קלוריות ב1 בלילה.
כשהתיק שלך לצבא נראה כמו תיק עם אוכל לטיול של יומיים. כשאתה מתחנף לאימא כדי שהיא תעשה קניות בסופר. |
כשאומרים לך שרזתה ואתה נכנס לדיקאון
|
שכשאתה בפאמפ אתה כל שניה נוגע בשרירים חח
|
שאתה עושה עוד 5 דקות אירובי בחיטוב כדי להרגיש טוב עם עצמך אחרכך.
שאנשים אומרים לך שהשרירים שלך לא אמיתיים וזה מאבקות ניפוח. |
:):):):) איך אהבתי את האשכול הקודם שהיה
רוב הדברים כולכך נכונים שאתה בודק את עצמך אחרי כול מקלחת ליראות אם גדלתה |
כשאתה מתחיל עם בחורה "וואו את כ"כ מתוקה שאת מקפיצה לי את האינסולין! בא לך לראות אותי אחרי אימון?" (וגם חושב שאחרי אימון אתה בפאמפ וזה יהיה טוב)
|
כשאתה מקבל צמרמורת כשאתה שומע מישהו אומר ב1 בצהריים שזאת הארוחה הראשונה שלו להיום ( קרה לי לפני שעה )
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אכלתי ב1 את הארוחה הראשונה שלי ביום..כי קמתי ב1.. :s
|
משפט מהפוסט הישן
במקום להגיד אני רעב אתה אומר אני צריך לאכול |
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) וואי זה הכי נכון בעולם |
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה מתעורר יום אחד ומגלה שהחזה שלך יותר גדול מחצי מהבנות בביצפר שלך.
|
ציטוט:
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה לא עובר בדלת שלך בבית, שאתה הולך ברחוב אנשים עוברים צד..לא כי הם מפחדים..כי אין מקום גם לך וגם להם...:mad: |
:)
ציטוט:
כשאתה יודע שתקרא לילדה שלך רוני ולבן שלך ארנולד |
שכשאתה נכנס לשירותים בבית, גם אם זה סתם לשטוף ידיים, אתה מוריד חולצה
|
שאתה רואה משחק כדורגל עם חברים אתה חייב לכרסם איזה טונה או משו במחצית
|
כשאתה נעצר ליד כל מראה
|
כשנופל לך העיפרון בכיתה ואתה מרים אותו בתירגול של טכניקה מושלמת של דד ליפט
|
שהמעלית נהפכת לבמה הפרטית שלך וכל פעם שאתה עוהל בה אתה עושה פוזינג..פשוט חוק
|
כשהגב שלך כל כך גדול שאתה לא מצליח להגיע אם היד לתחת כדי לנגב אחרי חירבון
|
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=36709
כשה תמונה כזאת מחרמנת אותך |
כשאתה רואה דוגמנית שחיפית ב ftv ואומר : יא בת **** שימי דגש על החזה דחוףףף
|
כשאתה הולך ברחוב ומסתכל על היד שלך בחלון , ואם אין מכוניות בצד שלך אתה עובר לצד השני הולך עוד כמה מטרים לראות את היד.
|
חחחחחחח יש פה דברים חזקים xd
אתה יודע שאתה bb כשאתה הולך לקופאית בסופר היא מכריזה על מצב 'עומס כבד' |
כשמשעמם בשיעור אתה בונה לעצמך תוכניות אימון חדשות וחושב על שיטות שונות להתאמן או איך תעשה תאימון היום או בונה תפריט חחחחחחחחחחחחח
שאתה מגרד הרבה בראש מול אנשים ומקווץ תבייספס בזמן הגירוד שאתה תופס משהו ביד ואתה לוחץ אותו חזק שהטרייספס יבלוט יותר |
אני לא באדיבילידר אבל נזרום
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאנשים מבקשים ממך לעשות שריר ואתה עושה נשאר אדיש ואומר "זה כלום זה כלום" וכולם מתפאלים. חבר שלי המציא: אתה יודע שאתה באדיבילדר שכשאתה בא לגמור חברה שלך מורידה את הקונדום ואומרת "בוא אני לבלוע" ואתהב אומר לה "מצטער החלבון הזה רק לי" וגומר לתוך הכוס ומשם לשייק חלבון עלוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
כשאתה נוגע באמות בשיעור כל החיים
כשאתה מחשב כמה היה ה- total workload באימון שעבר תוך כדי הכפלות לפאונדים סטים וחזרות כשאתה עושה פריסת גב באמצע השכבה בלי שום קשר לחיים כשכבר אבא לא מרשה בערב/לילה להכנס למטבח מרוב הפעמים שאתה שם ואתה מחכה שהוא ילך לישון כדי לגנוב איזה יוגורט ותפוח ואתה אוכל בחשכה בסלון(קרה לי אתמול o.ם) כשחברים שלך אומרים: בבמבה הזאת יש 4 חלבון, זה הרבה? כשחבר שלך שהוא מלא ועושה אירובי כל יום, והוא באמת מקבל תוצאות אבל עושה לך: אני אוכל 2 פירות ביום, אמרו לי זה טוב ואתה מתחיל להסביר לו והוא מקבל שוק |
כשלהתפעל מתמונות של גברים בתחתונים נראה לך נורמאלי.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אתה מתבעס שאתה קם מאוחר ואז מפסיד את ארוחת הבוקר שלך ואפילו את הביניים
|
אתה הולך לקנות נעליים בחנות גדולה אבל בגלל שאתה רוצה לגרור תגובות מאנשים אתה מודד חולצה באמצע החנות למרות שאתה לא צריך..
אתה משפיע על הרגלי האוכל של המשפחה שלך אתה תמיד מתנדב לעזור ולהרים שקיות מהסופר רק כדי לראות אם אתה מסוגל להרים הכל בבת אחת לא מרגיש נעים להתקשר שוב לאבא ולבקש מימנו לחדש את אספקת המזון במקרר אתה מכין להנאתך את השייק בסיום האימון ומגיע איזה נוב ששואל: "מזה מה אתה שותה?" |
-כשאתה קם ב 3 בלילה ורץ למטבח כי אתה לא מצליח לישון,משום שלא סיימת לאכול את כל התפריט להיום.
-כשאתה עובד במקדונלס ומסרב לאכול את הארוחות שלהם בחינם כי אתה מביא קוטג' מהבית. -כשההורים שלך מתלוננים שאתה אוכל את כל האוכל בבית. -כשארבל אומר לך שלום. (:):):):) XD) -כשחברה שלך מתלוננת שאתה מסריח מטונה. -כשבבית ספר אתה מכין לך תפריטים ובשיעורי מתמטיקה מחשב את האחוזים ואת הכמויות האוכל שאתה צריך לאכול. -כשאתה פותח ספר של בני גורן כדי לראות איך באמת צריך לחשב אחוזים. -כשאתה הולך ברחוב,ואתה בודק מי יותר גדול ממך. -כשהמורה למתמטיקה מחשבת את שטח המשולש שעל הגב שלך. -כשאתה אוהב לגדול :) -כשלאכול fastfood אצלך זה צ'יט. טוב זהו אין לי כוח ליותר =] עריכה: שלא תחשבו שהכל אלי... |
ציטוט:
חחח איזה נכון זה.. |
אתה יודע שאתה באדיבילדר
- כשאתה מלא סימני מתיחה יותר ממישהי בהריון עם שישייה בבטן. - כשבנות נוגעות לך בחזה במקום שאתה תהיה זה ששולח את היד. - כשאתה מכווץ את השוק שלך בכל צעד עם מכנס קצר. - ככשאתה לא יכול לעלות במעלית בלי לבדוק מה מצב השרירים במראה. - כשאתה נכנס לאוטו אתה מרעיד אותו ומטלטל אותו לגמרי. - כשאתה הכי אוהב בעולם להסתכל במראות המעוותות של המכונית ולעשות פוזינג כאילו אין מחר. - כשאשכרה מעניין אותך מי הולך לנצח בתחרות שאין בה שום פרס. - כשיש לך muscular development ליד המחשב על השולחן, בזמן שלאנשים אחרים בגילך יש חוברות מהאוניברסיטה. - כשאתה מתכתב עם גיל יותר מאשר עם החברים שלך שמפוזרים בחו"ל. - כשאתה בודק מי ניצח ב nationals וכל פעם זה מישהו שאתה מכיר, ואתה שולח לו מייל מזלטוב, למרות שברור לך שמיליון אנשים יותר חשובים ממך כבר עשו את זה :) - כשכל תנועה קיצונית עם הגב או הכתפיים שלך משמיעה 1,000 קליקים. - כשאתה לא יכול ללבוש בוקסר בלי להרים אותו בשתי הרגליים ולעשות פוזינג, גם אם אתה ממהר לעבודה. - כשאתה בים ואתה תופס את עצמך לא מפסיק להסתכל על גבר מנופח, ואם הוא יותר מנופח ממך - גם נגמרה ההנאה בים. - כשאתה הולך לאותו מכון כבר שנים, ואפילו לא מכירים אותך בשם, אלא רק מסתכלים עליך מהצד מרים משקלים גבוהים ולוחשים מאחורי הגב שלך שאתה תידפוק לעצמך את הבריאות. - כשכבר שתיים בלילה ואתה גמור מעייפות, ובכל זאת , אתה מחליט לרשום מה זה להיות באדיבילדר, בפורום יזראלבודי .... |
ציטוט:
|
כשאתה מסדר לך את היום כדי לא לדפוק את האימון, למשל חבר אומר לך בוא אני יקפוץ אלייך, אתה אומר לו שאתה לא יכול עכשיו
כשאתה שם חולצות שמבליטות במיוחד את הגוף כשאתה בבוקר רק קמת אבל אתה יודע שאתה חייב לאכול את הארוחת בוקר למרות שכולך עייף כשאתה במסה וחבר שלך רוצה ללכת ברגל למקום רחוק אז אתה מפליץ לו תירוץ למה צריך לקחת מונית כשאתה מחשב לך את השעון מעורר ככה שאתה תישן מספיק שעות בשביל לגדול כשאתה מסתכל על אנשים ומתחיל להעריך אם הם מתאמנים או לא ומה ההיקף שלהם כשאתה בבריכה או בים ומתחיל להסתכל על אנשים וחושב בונא הבנאדם הזה שחיף \ צריך לשפר את ה-x כשאתה יושב עם חברים ולא יכול לשבת יותר משעה בגלל שכולם מסתכלים עלייך ונמאס לך לתת פוזות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ