![]() |
לכל הניגשים היום לבחינת הבגרות באזרחות
בהצלחה ! :) בגרות אחרונה !! נגמר בצפר ! היום נשף סיום, עוד חודש נאפה ואז שבוע אחרי צה"ל...
אני אישית למדתי עכשיו קצת את העקרונות והזכויות, מוגש על נכשל :( (ציון 54, המורה עוד יקבל בחזרה)... מקווה לעובר - אסור לי להיכשל !!! ד"א, מה קורה אם אני נכשל? יש או אין בגרות מלאה ? כסעמק עם המגנים האלה ! כל פעם מזיינים אותי כמו כושים |
מותר להכשל בבגרות אחת. אם עברת את כל שאר הבגרויות ובזאתי תיכשל, עדיין תהיה לך בגרות מלאה.
|
בהצלחה לכולם:):ok::ok:
|
ציטוט:
|
וואי מזה המורה הבן **** הזה 54? שיביא 55..
עריכה:סעמק עם הצינזורה הזאת..!!!!!!!!!!! יודעים מה... בן ז ו נ ה |
חח מה יש צינזור ?
****** זין קקי בולבול שטרונגל חרא fuck שיט חרא **** זיון הזדיין עריכה: כנראה שכן חח |
מגן 80:d יללאה עפנו לבגרות
|
אין ספק שחוץ מלשון זה המקצוע הכי מציק.
|
מגן 80.. יאללה בהצלחה לכולם בגרות אחרונה !@#!#!@$!#%!#%!@#%!#%!#
|
אללה הנשף היום
|
היה נחמד... רק מקווה שכתבתי את העקרונות.זכיות וכול זה מספיק מנומק לפי הדרישותת...
בני זונות אלה איך אפשר לכתוב בול את כול מה שהספר כותב איך.... בני זונות... לפי דעתי זהוי זה צריך להית העיקר ולא לחפש הנה הוא שכח לכתוב מילה זה נוריד לו ניקוד... הם מחפשים להוריד באזרחות |
וואלה מקווה שעברתי.... נגמר בצפר אבל אה לא נתפס :):):):)
|
ניגשתי על 70 זהו אין יותר ביצפר (:
|
ציטוט:
|
תגידו אנשים יש אתר עם פתרון לבגרות ?
אני לא מוצא ... |
איזה מורה ******,צריך להרוג אותו..
|
היה כ"כ קל הוגשתי על 77 ואני אקבל בבגרות מעל 90
הנה הפתרון למי שרצה http://www.geva.co.il/geva/files/art...5458973328.pdf |
panic
המקצוע הכי מציק אבל הכי מעניין הוא קשה עם כל הסירבולים בדברים אבל הנושא הזה ממה מעניין ואפשר פשוט שעות ללמוד אותו אגב אני מוגש על 75 לא עשיתי מתכונת.. והייתה בגרות קלה אש אני מקבל מעל 88 זה בטוח |
תכשל...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היתה הבגרות הכי קלה שהיתה לי בכל השלוש שנים של התיכון, כולם אצלנו אמרו שהיה קל רצח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ